yivleri kazımıyor mu ama?
kosifoglu61 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
konuyla fazla alakası yok ama bu adamın amacı ne namlu ucunu mu genişletiyo napıyo bu adam ?
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Optik merkezleme yaparken turretlerdeki click seslerini saymak article ı ortalamıyor.Ayna yöntemiyle ortalamak daha garanti bence.Çünkü turret lar bir seviyeden sonra click sesi çıkarsa da article ı hareket ettirmiyor.Ayna yöntemi % 100 kesin çözüm.
-
Şimleme için flaster bant işe yarar mı sizce? Dürbün üzerinde bir tarafı kalın diğer tarafı inceden bantlayarak ?
-
arkadaşlar tamam haklısınız OHAL için ama BU HAL, O HAL DEĞİL Başbakan kendisi de söyledi:" bu bizim kendimiz için ilan ettiğimiz ( resmi işlerin hızlı yürümesi babında) OHAL dir vatandaşlarımız rahat olsunlar." diye
-
nikko ya da hawkenin uygun bi dürbününü arıyorum bakalım
-
teşekkür ederim.Bushman arattım nette kendi sitesi falan yok zaten.Dediğiniz gibi ya hawke ya nikko stirling alacam.PCP değil tüfrk mod 125 vortex.Nikkonun 4- 16 lık bi dürbünü var nette 257 lira fiyatı da güzel ama stokta yok.onu bekliyorum aksudan.
-
AKSUAV sitesinden dürbünlere baktım Nikko nun 4-16x lık modelini arıyorum eğer temin edebilirseniz.
şuan sitede şu dürbün mevcut https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3781 güzel dürbün ama fiyat olarak aşıyo beni biraz -
o modele rastlamadım hatsanstore da bilsem onu alırdım
-
bushman markasını arattım nette ama bi şey bulamadım
-
BUSHMAN 6-24X50AOE ÇİFT IŞIKLI TÜFEK DÜRBÜNÜ son olarak da şuna rastladım 340 tl . kalite olarak hangisi alınır sizce?
-
Nikko Stirling Mountmaster 4-12 X 50 HMD (260 tl )
BARSKA Huntmaster Pro 3-12x50 IR (370 tl )
Hawke Vantage 4-12x40 AO (450 tl )
Hawke-HK3014-Sport-HD-IR-3-9x40 ( 370 TL)
Nikko nun fiyatı uygun gözüküyo ama hiç bir fikrim yok dürbün konusunda fiyat ve kalite olarak hangisini önerirsiniz arkadaşlar? -
yok sıkıntı yok kurmada sol kolumu çalıştırıyorum
-
Diğer arkadaşların da dediği gibi silah kas yapma konusunda da bayağı iyi
-
anladım.Demek istediğim bu dampanın farklı çapta olanı yok di mi? 25,4 mm tüm yatagunlar
-
jsb tek kutu 39 ya da 40 tl nette. Burdaki bayiler 45 ten aşağı satmıyodur diye düşünüyorum. o yüzden hiç sormadan direkt netten sipariş verdim
-
internette buldum ben de tavsiye üzerine fiyatı da uygundu. jsb 5 li paket satılıyo ondan alacam. 2500 saçma 180 tl ye geliyo
-
YATAGUN dampa siparişi verdim.Hawke HK3022 Sport HD 3-9x40 AO dürbünü de önümüzdeki ay ancak alabilirim.dampanın çapı : 25,4 mm standarttır di mi dürbün seçer mi ?
-
Bİ AYARI YOK O ZMN BU MARKANIN.ZATEN TÜFEKLE EŞANTİYON GELDİ. SPOT ON DENEDİN Mİ HİÇ ?
-
elle itilmiyo kalemle zorluyorum epey ancak oturuyo ve saçmanın kafa kısmı değmiyo bence yivlere.Sadece arka kısmı oturuyo namluya ben beğenmedim bu saçmaları.jsb ile spot on marka sipariş verdim. JSB nin kalitesi tartışılmaz tabi ama fiyat olarak biraz pahalı.Spot on u da deneyecem . olmadı JSB alacam