sonunda tüfeğim geldi.ilk atışlar evde 10 metre göz gez arpacık mdf ahşap üzerinde denendi.bence isabet konusunda hemde bu pelletlerle bi sıkıntı yok gibi
Tüfekle birlikte gelen bu pelletlerin namluya oturuşu normal mi sizce? namluyu kapatınca birazcık ezilip parçacıklarda kalıyo namlu üzerinde.Tüfek için zararlı olur mu?
kosifoglu61 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
HAWKE nin ortalama fiyat kullanışlı bi dürbününü tavsiye eder misiniz?
dürbünle ilgili teknik olarak hiçbir fikrim yok şu an
Hawke-HK3021-Sport-HD-4x40 (221 TL)
Hawke-HK3014-Sport-HD-IR-3-9x40 ( 370 TL)
Hawke-HK3009-Sport-HD-3-9x50 (286 TL)
-
http://www.avfoni.com/urun/gamo-4x20-tv-durbun NASIL Bİ DÜRBÜN KULLANAN VARSA? YA DA BANA DÜRBÜN TAVSİYE EDECEK OLAN ?
-
hedef kağıdı hazırlamak için site varmış haberimiz yok :)) çok güldüm kendime :)) Site vasıtasıyla hazırladığım hedefler
http://printtargets.net/ -
ufak bi düzeltme . çıktı alacak arkadaşlar için kartuş tasarrufu amaçlı
-
Gurupman yapacak arkadaşlar için faydalı olabilir.
-
videodan o listeyi kopyaladım ilgilenenler bakabilir.
-
teşekkür ettim
-
@ZETAX Merhabalar ben de ilk tüfeğimi alacağım, mod99 düşünüyordum ama yorumlarınız sonrasında ve fiyatı daha makul olduğu için biraz mod 55s e döndüm gibi.
Son önerinizi ve bu tüfeklerin ilacı olacak pellet hangisidir ne öneriyosunuz?http://www.hatsanstore.com/hatsan-mod-99-havali-tufek-pmu33 bi bak
-
trabzonda yazıcılara baktım onlar hatsan satmıyordu.bilginlere gittim iki üç tüfek vardı.internet üzerinden aldım ben de.
-
Merhaba abilerim, kardeşlerim. 3 Kutu gamo saçma edindim 1 kutu JSB exact jumbo heavy 18 grain kullandım. 2'si gamo hunter (şuan 1i bitti 2.sindeyim) 1'i magnumdu.
Değerlendirmem şu ki, Gamo magnum olan 5.5 kalibre olmasına rağmen namluya kutunun yarısı sığmıyordu eze eze itiyordum tüfek de değişik şekilde tepiyordu tok bir ses çıkıyordu. Ancak yarısı gayet normal pelletler gibi giriyordu. İlk kullandığım hunter'da pek sorun yaşamadım tek tük namluya yağ gibi girenler oluyodu onları da çöpe salladım. Ancak ikinci aldığım hunter ilkinden farklıydı. Şöyle farklıydı; ilki mat bir renge sahipti ikinci parlak. Her aldığım gamo pellette bir olağan dışı şey yaşıyorum. Bunlar olağan şeyler olabilir mi bilmiyorum. JSB' hepsi aynı şekilde giriyordu aynı sürtünmeyle aynı tepmeyi yaşıyordum. Galiba artık jsb kullanacağım başka fikirleri olan varsa bekliyorum.
Bu arada benim tüfekten misler gibi pellet kokusu ve duman çıkıyor 700 küsür pellet olmuştur dizelleme bitmemiş midir artık?
The content cannot be displayed because it is no longer available. JSB jumbo heavy 18 grain namluya güzel oturuyo demişsin kardeşim isabet olarak nasıl sence uzak mesafede deneme imkanın oldu mu?ona göre ben de şipariş vereceğim. ayrıca daha önce 700 atış yaptığını söylemişsin tüfeğin alışma faslı için o kadar atış yapmak mı gerekiyor ?
-
tüfek daha elime geçmedi ama jsb den herkes memnun anladığım kadarıyla
-
pistonlu ya da yaylı tüfeklerde 20 grain ve üzeri verimli olur mu? Örneğin Sniper mod 125 vortex te jsb exact jumbo monster 25 grain tüfeğe zarar verir mi sizce ? Tüfeği yeni sipariş ettim henüz elime ulaşmadı. Jsb exact jumbo heavy 18 grain sipariş verecem.deneyimi olanların görüşlerini almak isterim.