FT müsabakalında, 16 joule kuvvetinde sınırlandırılmış tüfekler ile hedefler 9 metreden başlıyor. Daha aşağısını güvenlik sebebiyle tavsiye etmem ayrıca düşük esafelerde koruyucu gözlük kullanılmasını öneririm.
ravenksk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gtr3 tetiğe x20 takınca, biliyorsunuz Charlie tüfek parasına satıyor tetiği, x20 çok eğlenceli bir silah olacaktır. Ben tetiği yüzünden almamıştım zamanında.
-
Eline sağlık abim, lüks möbleli olmuş tüfek resmen
-
İki seferdir istemeyerek kaçırıyorum. Allahtan bir mani çıkmazsa bu sefer katılmak çok istiyorum.
Geçen sene çok kısa bir süre ziyaret edebilmiş ve ortamın güzelliğini görmüştüm.
Bu sene de eminim geçen senekinden daha da güzel bir yarışma olacaktır.
Eğer elimizden bir yardım isterseniz lütfen bana da ulaşın Emre abi. -
Kurduğunuz set sizi mutlu edecektir, zira beklentileriniz gerçekçi ve makul.
Siz tüfeğin hakkını verdikçe diğer ve hobi sizi zehirledikçe zaten hepimiz gibi bir cephanelik kuracaksınız. -
pcp yi ben de düşünüyorum ama tehlikeli diyorlar ?
Yüzlerine gülümseyin ve ;
"yav he he" deyin. -
Fx T12 şarjörlerine benzemiş, ben beğendim
-
Tüm yaylılara dampa gerekli değildir. Magnum yaylılara dampa şarttır.
Eğer kaliteli bir dürbün kullanmıyorsanız ve dürbün ayaklarınız da pek iyi değilse dürbün dağılır.
Ben 11.8 fpe gücündeki Hw98k'da çift parça ayakla Hawke 6-24x56 kullanıyorum.
Hawke sidewinder serilerini 20fpe'ye kadar kullanabilirsiniz cevabı almıştık Hawkeyi arayıp sorduğumuzda.
Tabi 10 liralık ayaklarla bu bağlantı sağlanamaz. -
Mod54 5.5 bulursam kredi çekerim daha ne diyeyim.
Ft için hw97k kullanıyorum, aksesuarı rahat bulunuyor. Genel geçer kalite.
Tx200 işçiliği hw97 yi katlar, menevişi, işlemeleri, hele ceviz kundaksa muhteşem. -
Hw97k 4.5 mm edinmenizi ve V-mach 12fpe kit ile upgrade etmenizi tavsiye ederim.
-
X20 pistonlu model ile hiç karşılaşmadım. Atac serisi zaten uzun zamandır ortada yok.
İlk aldığım Atac barrel drop sorunu ile garantiye göndermek istemiştim, herhangi bir ilgili bulamamıştım.Konunun özüne dönecek olursak, bu klasmanda airking tektir. Weihrauch veya Airarms ile bile kıyaslamam.
-
Fiyat önemli değil ise, ve 5.5 magnum sınıfı bir yaylı isteniyorsa önereceğim tek tüfek Diana Mod54 Airking olur.
Pcp tadında ve isabetinde bir deneyim yaşatır size. -
Ben de incelemek ve etkilenmek istiyorum
-
Aynen, namludan kırma. Küçük av için düşünmüşler sanırım, hw77 ve 77k arasında boyutu var, ağırlık buna rağmen 77k'dan düşük, bu da bana al eline gez diye yaptılar diye düşündürdü. Ağırlığı dengelemek için namlu biraz daha uzun ve etli sanırım, ayrıca menzile de etki eder. Ama çıkış hızları aynı, doğru bildiklerinden şaşmamışlar gidip kocaman 1000m/s yazmamışlar.
-
Fiyatlar kurdan dolayı uçmuş tabi ama şu HW98 yakıyor.
-
GTR III Tetik artık pek kolay alınamıyor, Charlie göndermiyor yurtdışına. Gtr III Bulsam ona bir x20 suppressor .177 takardım
-
Üstad eline sağlık ama ben başlığı okudum Kral Puncher'a yaptığım ev. Kafa gitti, beyin yandı.
-
Harika, heyecan verici bir gelişme, şimdiden hayırlı olsun.
-
Gladius fiyatına işte
-
Zorakiye karşı şansımız yok abi