Hw97k , hawke sidewinder 6-24x44
ravenksk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi hallettim o işi, yaylida yarışıyorum
-
Çok güzel duruyor maşallah. Emir Abi bu arada Adanadayım inşallah yarışmada.
-
7,5 joule sorununa takiliyorlar. Uzun bir sure gelmez sanırım
-
Diana deyince aklıma gelen ilk isimsin Emir abi. Ayrıca adres atmadın hala
-
Güle güle kullanın, aklınıza koyduğunuzu pek hızlı yapmışsınız.
-
Theoben gibi bir üreticide hemde, mamafih bulunabilirliği düşündürüyor.
-
Sizin tercih ettiğiniz güç seviyesinde kaç atış çıkarıyor bir dolumda? hangi pellet ve hangi hızda, chrono ölçümü yaptıysanız.
-
Elinize sağlık. Güzel grupman çıkmış. Umarım Kral tüm tüfeklerinde aynı kaliteyi yakalıyordur, biraz daha bu tüfeği takip ettikten sonra bir tane edinmek isteyebilirim. Zira Hatsan ile aynı isabete sahip olsa dahi bu tüfek daha yakışıklı kanımca.
-
çok güzel 1911 modeli
-
Scuba için yorum yapamam ama benjamin discovery için crosman dolu muhafaza edin diyor.
-
Benim tüptede aynı durum söz konusu. Vanayı üstten sıkıca bastırırken oldukça hafif döndürüyorum. Aksini yaptığımda çok hızlı bir hava akışı oluyor.
-
Süper, elinize sağlık
-
Allah eğlencenizi daim etsin
-
Elinize sağlık, cok şık olmuş . Eminim olup biçip kendi kullanımıniza çok uygun bir şekilde uretmissinizdir.
-
Doğan bey Çin'den gelen durbun le bayii de satılan orjinal durbun aynı olmaz kanaatindeyim.
-
Dürbün hakkında görüş soran mesajınız bahsediyorsunuz sanırım . Yaklaşık 20 saat önce yazılmış ve genel geçer kullanılmayan bir ürün hakkında soru sormussunuz.
Mesajınıza rastlayan arkadaşlarımın muhtemelen konu ile ilgili bilgisi yoktur muhtemelen.
Malum cumartesi pazar forumda pek hareket olmaz, bu kadar erken serzeniste bulunmanızi garipsedim açıkçası.
Eğer durbun yazdığınız gibi bir arkadaşınızın ise en iyi bilgiyi kendisinden alırsınız, hatta deneyip görün bizleri de bilgilendirin. -
Tepme miktrina göre değişir . Magnum sınıfı hariç diğer yaylilarda dampa ile kullanabileceğiniz kanaatindeyim.
-
Inşallah yakında ülkemizde de vector optic orjinal satılacak . Nisan Mayıs gibi sanırım . Biraz beklemekte fayda var. Fiyat performansı çok iyi bir durbun .
-
Bence hafiflik kadar denge de önemli .
Eğer imkanınız var ise s510 benim denediğim en dengeli tufeklerdendir.