Kendi tufegimi seçme sebeplerinden biriydi. Benjamin discovery cok hafiftir. Ben 4.5 kullanıyorum, Hn ftt yi 900 fps ile atiyor. 22 kalibre olanı dahi 30 stabil sts yapaiyor.
ravenksk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kimbilir..
Hem çok fazla isabetli değil zaten HN peletlerİlk defa katılmıyorum. Hn ftt .177 8.64gr pelleti her tufegim cok sevdi şimdiye kadar
-
Hocam sarnıç tarafindayiz
-
Ogleden sonra alandayiz. Bekleriz
-
Chrony sonuçlarını yayınladım şimdi video için az daha çalışmak lazım .
-
Fatih abi naptin Benjaminle
Vallaha ozlemisim benjamini. Daha standart haliyle duruyor, bir oynama yapmadım henüz. Pompayla tek.elle hava basmanin keyfini yaşıyorum şimdilik.
-
Bu haftasonlarına artık hiç doyum olmuyor.
Ozan abi sucuk sucuk diyorum diye kiziyordun, ne oldu şimdi? -
-
Kundak cok güzel, bence gideri var. Kalibre benim tercih ettiğim bir kalibre değil ama zevk meselesi.
-
Elinize saglik Murat abi, cok guzel olmus
-
Eline sağlık Sinan, gülümsüyorum, sinirim bozuldu bu nedir yahu zımba deliği gibi.
-
Ellerinize sağlık, güzel atışlar.
-
Müthiş, ellerinize sağlık.
-
Aslında şimdi düşününce, moderatörle tümleşik air stripper da yapılabilir.
-
Güzel konu, crown'un tam 11 derece olması isabeti en çok etkileyen faktörlerden. Tümleşik air-stripper konusunu bir inceleyeceğim bakalım denenmiş mi denendiyse sonuçları nasıl olmuş.
-
Telaffuz edilen markalar oldukça güzel, kaliteli tüfekler yapan markalar. Ancak Metehan kardeşim bir bütçe belirlemiş, bütçenin esnemeyeceğini düşünürsek biraz daha fiyat-performans verimi yüksek marka modelleri önermemiz gerekebilir. Bütçe çerçevesinde benim önerim Torun 307 superpoze olacaktır. Trap düşüncesi de olduğuna göre çelik olan tercih edilmelidir. Torun'a burun kıvıran arkadaşlar olacaktır elbet, kullanıp bir kötülüğünü gördülerse lütfen paylaşsınlar. Kullanmadan yorum yapan arkadaşlara zaten söyleyecek bir sözüm yok. Torun smith-wesson'a fason üreten bir firmadır, optimum kalitede uygun fiyatlı pozeler imal etmektedirler.
-
Tabii ki yapabilirsin, yeter ki uygun sıkıyı seç. Trap düşünüyorsan mutlaka denemelisin, ve eminim çok eğlenirsin.
-
Lamine blok yaptım güzel de oldu, ama değişik düşünceler içindeyim Fatihim:)
gürgen-ceviz-maunn-üç değişik renklendirmeli akçaağaç ve tik
hw97 kundağı ama ft kundağı olmayacak kesinlikle,
ingiliz bsa slim kundak desem
nasıl ama...
Çok zarif olur abi -
Ceviz blok 10 tl, şaftöl 30 tl, malzemeler demirbaşa girer,
emeği ise maddi olarak değerlendirmiyorum
Fatihçim sana renkli laminesini yapalım muhteşem olurAbi bunu bir projelndirelim.
-
Benim gönlüm daima superpozeden yana, slug namlu tabii ki tek kurşunda daha başarılı olabilir ancak uygun şokla pozeden de güzel verim alabilirsin. Bakarsın bir gün canın ister trap atışlarına falan gidersin.