ceketli namlu değil mi, herhalde o yüzden patlama sesi fazla rahatsız etmiyor
Ceketli namlu ama patlama sesi bir hayli yüksek. Bu ses moderatör ile kesilebilir mi? O'nu araştırıyorum.
Ancak şimdiden verdiği özgürlük hissi süper
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ceketli namlu değil mi, herhalde o yüzden patlama sesi fazla rahatsız etmiyor
Ceketli namlu ama patlama sesi bir hayli yüksek. Bu ses moderatör ile kesilebilir mi? O'nu araştırıyorum.
Ancak şimdiden verdiği özgürlük hissi süper
süper cok sevindim hocam:) cok yakışıklıydı maşşallah.video ve fotolarla süsleyin gözlerimizi...
Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin kardeşim,
Fotoğraflarından daha yakışıklı Metehan, inanılmaz temiz kullanılmış bir tüfek. Hiçbir fotoğraf makinesinin metaling blueing'ini tam gösterebileceğini sanmıyorum.
Bugün öğlenden itibaren bir AA TX200HC sahibi oldum. Ceviz kundağın hissiyatı ve işçiliği çok etkileyici. Benim sitenin garajını önceki konulardan hatırlayanlar bilir, isabeti muhteşem, bu mesafede pcp'den farkı yok. Daha uzak mesafelerde deneme fırsatım olmadı. Twang sesi, titreme, çınlama yok sayılır. Ama gürültülü tüfek, moderatör deneyip ne kadar sesi kesiyor göreceğim. Yüksek dürbün ayakları ile dürbün ayar tuttu ki pek ihtimal vermiyordum. Kısacası, ilk izlenimde aradığım tüfeği buldum gibi duruyor.
Havalı tüfek olduğunu söylüyorum her seferinde, hiçbir sıkıntı olmadan kabul ediyor MNG kargo.
97k ve tx200 ust duzey kabul ettiginiz bir cok pcp kadar iyidir.Amac grupman ve ft ise pcp teferautidan sizi kurtarir.
Tamamen bu düşünceyle, hw97k ya yöneldim. Gerçi bulamıyorum alacak tüfek, orası ayrı.
Benji disco ve fx t12 pcp tüfeklerim vardı ve sattım, evet tepmesizlik ve isabet konusunda rakipsizler ama beklentim farklı.
Pompa scuba vs uğraşmak istemiyorum.
Bildiğim kadarıyla HW77 ve HW97 aynı mekanizmaya sahip. Bahsettiğiniz işlemler HW77 de de uygulanabilir sanırım.
Bir sorum da, HW97 nin entegre moderatörü ne kadar işe yarıyor. Hw77 de moderator yerine gez ve arpacık var.
Yaylı tüfeklerin bence en büyük iki sorunu olan, tepme ve o garip twang sesine bulunmuş bir çare var mıdır?
Yaylıların en iyileri diyebileceğimiz Tx200, HW97\77, Diana mod56 gibi tüfeklerde bu sorun nasıl. Özellikle bu Twang sesi kullanımla beraber azalıyor mu?
V-mach, vortex, target tunes yay kitlerini aramızda kullananlar var mı? Var ise yorumları nelerdir?
Bu kitlerden birini alsam Montajı konusunda kimden yardım alabilirim gibi sorular var kafamda.
Kaliteli bir yaylı ile pcp'ye bulaşmamanın hesaplarını yapıyorum, sıkıntım hep bu yüzden aslında
Teşekkür ederim bilgilendirme için
+1 teşekkürler
Hayırlısı olsun, çok güzel tüfek, çok güzel atışlar. Benim de ileride almayı düşündüğüm bir tüfek. Deneyimlerini bizlerle paylaşırsan sevinirim.
Emeği ge,enlerin ellerine sağlık. Bir aksilik olmazsa ben de orada olacağım. Elimden birşey gelecekse, bir işin ucundan tutabileceksem ne mutlu bana.
Ellerine sağlık Metehan.
Elinize saglik.discoveryininde isabetini gormus oldum
cok tesekkurler
Ben teşekkür ederim. Daha yetenekli ellerde, çok daha iyi işler yapabilir. Giriş seviyesi bir pcp için bence yeterli bir tüfek.
Baska pelet le deneme yapın bence. 15m icin buyuk bir grupman olmuş. Tabi silahi tam destekli sabitleyerek atis yaptığınızı düşünüyorum. Jsb 4.51 veya 4.52 yada hn 4.50 4.51 deneyin.
Atış yastığı vs kullanmadım ama arabanın kapısından destek aldım. Otoparkın karanlığında vurduğum noktaya hedef almışım ikinci atışta, biraz kayma ondan oldu sanırım. Ama jsb ile her ne olursa olsun daha iyi sonuç alınacağını düşünüyorum.
Hedeften pelletleri çıkardığımda, hollow point'in karakteristik şeklini bir kez daha gördüm. Ancak ekspansiyonun boyutları şaşırtıcı. ( crossman premier hollow point .177 ) . Sağda orjinal pellet, soldaki hedeften çıkardığım.
[Resim Engellendi: http://farm3.staticflickr.com/2887/12211836524_c7dded509a.jpg]
image by Ravenksk, on Flickr
Moderatör ara aparatı taktıktan sonra, aparatın isabeti olumsuz etkiler mi diye merak ettim. Havadan etkilenmemek adına sitenin otoparkının el verdiğince ( otopark tamamen boştu ) yaklaşık 15 metrede atışları gerçekleştirdim.
[Resim Engellendi: http://farm3.staticflickr.com/2874/12212045536_497b9603cd.jpg]
image by Ravenksk, on Flickr
Bildiğim kadarıyla, sadece Benjamin Discovery duel fuel kullanıyor. Co2 dolum ucuyla, dolum yapılıyor. Bildiğim herhangi bir pcp c02 ile çalışan yok
Fatih Bey 400 liraya kadar yaylı deyip nerelere geldiniz.Hayırlı olsun çok güzel tüfek.
Sesli güldüm yeminle. Fatih bey iyi günlerde kullanın tüfeğinizi.
Sevindim, güle güle kullanın.