alitekin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ewet arkadaşlar ilk parti Samyanglardan edinen arkadaşlar bir süre beklememnin ardından oyuncaklarına kavuştu ve gruplar ve şaahsi kullanıcıları atışları yaptılar kendilerine göre değerlendirdiler iyi yönleri kötü yönleriyle birlikte videolar fotoğraflar yayınlandı hepimiz izledik ve şimdi sıra geldi bu Kore güzellerinin en sevdiği en iyi grupman çıkardığı ve ün iyi tahribat açan pelleti bulmaya. Burada ki amacım benim gibi ikinci partiyi bekleyen hobidaşlarımıza forumda almak isteyen arkadaşlarımıza fikir sahibi olması açısından sizlerden yaptığınız atışlar sonucunda en iyi performans aldığınız pelleti yazmanızı hatta çeşitli pelletlerin grupman resimlerinizi yayınlamınızı forum adına istiyorum. Yaptiğniz ve yapacağınız paylaşımlardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.. SAYGILAR... SEVGİLER.... ;d;;d;;d;

Sayın SingleBarrell; çok güzel anlatmışsınız klavyenize sağlık benimde çok kanım ısındı bu silaha çap olarakta bana uygun ateşli tüfek kullanan biri değilim sanırım başlangıç olarak güzel bir seçim olacak benim içinde. Tekli Raider i satışa koyayım da alayım bari bir tane hafta sonu kullanırız arada sırada ;avci;

Ateşli tüfekler hakkında pek bir bilgim yok aslında ama sırf zevk için birazda tanımak amaçlı almak istiyorum bu silahtan tip olarak hoşuma gitti Call of Duty deki silahlara benziyor. Dürbün kanalıda mavcut ve .410 cal olmasından dolayı kullanışlı birşey sanırım. Fiyat olarak 900 TL civarında peki bu silahmı daha iyidir yoksa safir mi? arasında fiyat açısından 300 TL gibi bir rakam var sizce hangi sebepten hangisini tercih ederdiniz?

Elinize sağlık güzel grupmanlar çıkartmışsınız ama olmuyor böyle Condor almaya karar verdik insanı caydırıp en sonunda S410 aldıracaksınız cidden kararsız kalıyorum böyle olunca. S410 da yakından takip ettiğin bir silah gerçekten adamlar yapmış :thumbup::thumbup::thumbup:

Değerli arkadaşımızı gerçekten yanlış anlamışsınız. Kendisi Havalı tüfekle av hayvanı değil, çiftlik hırsızlarını avlamayı düşünüyormuş. Gerçekten ilginç fantezileriniz var.

Ben size güçlü bir pcp ya da yivliden ziyade bir rpg7 roket atar tavsiye ederim. Çiftliğin çevresinde bırakın hırsızları, kuş uçurtmaz.

Başka fantezilerde buluşuncaya kadar hoşçakalın.

Siz roketi kendi fantezilerinize saklayın isterseniz. Burda ciddi bir konu tartışıyoruz siz alaycı tavırla açtığım topiği kirlitiyorsunuz buna ne hakkınız var. Yivli tüfekle hırsız kovalamak değil tilki ve çakalların kanatlı hayvamlarıma zararını önlemek için almayı düşünüyorum bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Foruma yeni üye olmuşsunuz ve kendinizi bile tanıtmadan daha ikinci mesajınızda burdaki yazılanlarla lay ediyorsunuz.

hayvanları katletme forumu değil.

Ben veya diğer yorum yazan arkadaşlar böyle birşeyden bahsetmedi ki ? Her güçü PCP ile yivli tüfekten bahsedildiğinde herkezin aklına av ve hayvan katliyamı geliyorsa bilemem. Sonuçta bu ülkede tüfeğinin vergisini veren ve avlanma ruhsatını alan her vatandaş avlanabiliyor ( havalı silahlar hariç ) Yivli tüfek alıp avlanmanın bu foruma ne gibi zarar verebilirki . Sonuçta bu veya bunun gibi forumlar dışında TV kanlalarında da gösterimi yapılıyor. zaten. Başka İşlerden kastım büyükbaş hayvan çiftliğimizde bulundurmak ve 30 u aşkın kanatlı hayvanın korumasında kullanılacak keyfi av yapma amaçlı değildir. Sanırım yanlış anlaşılma oldu biraz :whistling:

Arkadaşlar şu ana için elimdeki biraz parayla kendime iyi bir silah almayı düşünüyorum fakat karar veremiyorum. PCP olarak CONDOR - S410 - SUMATRA 2500 arasında kararsızım öte yandan birazdaha bütceyi zorlayıp .22lr yivli tüfek mi alsam diye düşünüyorum. Sizce yivli olarak bolt action' lu şekil itibariyle de güzel ve asil bir tüfek olarak önerebileceğiniz bir silah istiyorum sizden daha büyük kalibrelerde olabilir tabii TR de bulunabilecek bir silah olması tercihtir.

Bu video ne zaman çekildi acaba ben Şırnak ta buraya yakın bir yerde yaptım askerliği. Bu video muazzaf subayın görevden alınması için en büyük kanıt bence bize askerde atış yaparken ne kadar güvenlik tedbiri almamızı öğreten silah boş dahi olsa bir canlıya doğrutmamamızı söyleyen komutanlarımızın bu hareketi aslında kendilerinin tedbir almadığı ve insan hayatını hiçe saydığını gösteren en büyük kanıt.