Sapan bulundurmak en az bıçak molotof kokteil gibi cezası var Doğan hocam...
alitekin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa hocam gerçekten çalışmaların camia ve ülkemiz için gurur verici videoları hayranlıkla izledim eline emeğine sağlık....
-
vaybe millet nelerle uğraşıyor neler yapıyor biz ise kumda oynuyoruz. Tebrikler Mustafa hocam.Hayırlı olsun Ali abim.
-
Yeni yapmış olduğum kundaktan kareler..
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
forumda bu kadar tartışmalara neden olacağımı bilseydim inan ki bu paylaşımı yapmazdim. Kimine gore hayvan vurmak eleştiriye açık bir konu fakat burada meşrulaştırma gibi bir amaç gütmeden yapmış olduğum bir paylasimdi. Arkadaşa yapmış olduğum çıkış yerli değildi zira paylaşımdan rahatsızlık hissedenler için içerik raporla bolumu varki bu isler için hem paylaşan hem de üyeler için tartışma ortamı açmadan sıkıntınizi dile getirebileceginiz bu şekilde yapıla bilinirdi.
Bahsi gecen çiftlik küçük bas ve büyük bas hayvanların bulunduğu bir ciftlik. Zehir ile mücadele yapılamıyor ultrasonik ses ile kovucuda çiftlikteki köpekleri etkiliyor kapanlada yakalanamidigi için bu yola basvurduk. Açtıkları zararları herkes hemen hemen bilir ama su kadarını söyleyeyim yeni doğan 3 tane kuzunun burnunu kulaklarını ve gözlerini yedikleri olmus gerisini siz dusunun -
Kendinizde yapabileceğiniz bir demo...
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Havalı tüfekle avın yasak olduğu malumunuz. Adına zararlı mücadelesi denmesi bu yasağın ihlal edilebileceği gerçeğini değiştirmiyor.
Kaldı ki bu kanlı görüntüler forumun sportif havası ile uzaktan yakından alakalı değil. Bilakis fena halde rahatsız edici.rahatsız olduysan bakma.
Bu arada neyin yasak olup olmadığını sizden iyi bilen biriyim ve burada yasaklar konusunda uyarıda bulacak birisi varsa onlar forum yöneticileri ve moderatörlerdir. -
3 gece operasyon yaptık 3.ncüde aklımıza fotoğraf çekmek geldi kısa birde video var arkadaşın telefonunda yükleyemedim. bu arada ayakkabılar 43 numara...
-
Zararlı mücadelesi için yardım isteyen bir dostumuzun hayvan damında vurduğumuz bazı fareler...
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
scubaya bağlı sanki eline emeğine sağlık Mustafa hocam....
-
o video ya baktım Doğan da biraz uğraştıracak ama çok güzel duruyor.
-
ne yaptın ettin yine bir icat yaptın yani.. sana boş durmak yarıyor alim ellerine sağlık güzel olmuş. güle güle kullan
Ali abim keşeke daha çok boş vaktimiz olsa da bunlara vakit bulabilsek bir tek pazar günümüz var oda ya atış yapmakla yada kundak yapma ile geçiyor.
Ali hocam elinize sağlık çok güzel olmuş
Bu işin pirisiniz tebrik ederim
Atölye derken işiniz bumu yoksa
Hobi olarakmı yapıyorsunuz
Saygılarbeğenmenize sevindim bu işin piri sayılmam sadece elden geleni yapıyorum. Asıl işimin bunla alakası yok sadece evimde kendime ayırdığım bir atölye var.
-
piyasada kolaylıkla bulabileceğiz ham halde MDF. 25*30 ebatlarında
-
Ben dahil çoğu kişi zorakide optik nişangah kullandığı için gez arpacık seviyesinden yüksek yaptım. Kaynak noktası yüksek olduğu için reddot tam göz hizasına geliyor.
-
Bugün havanın yağışlı olmasından dolayı günü atölyede zoraki için dipçik yapmakla geçirdim ve günün sonunda boyasını bitirdiğim dipçiğin fotoğraflarını paylaşmak istedim. Elde malzeme olmadığı için dipçiği ham mdf den yaptım biraz ince oldu ama ilerde aynı modelden ceviz ve kayın ağacından yapmayı düşünüyorum bu şimdilik model teşkil ediyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bugün havanın yağışlı olmasından dolayı günü atölyede zoraki için dipçik yapmakla geçirdim ve günün sonunda boyasını bitirdiğim dipçiğin fotoğraflarını paylaşmak istedim. Elde malzeme olmadığı için dipçiği ham mdf den yaptım biraz ince oldu ama ilerde aynı modelden ceviz ve kayın ağacından yapmayı düşünüyorum bu şimdilik model teşkil ediyor.
Durukan hocam geçmiş olsun...
-
Bahtiyat TAŞYAĞAN beyin Facebook sayfasında fotoğraf paylaşımını yapmıştım 3 -4 gün önce kendisi beğendiğini belirtmiş.
-
Regüle olarak bu kadar stabil ve atış adedine sahip bir AirArms görmedim ustasının eline sağlık süper olmuş...
-
O zaman Doğan hocam 300 metre petşişe atışı videolarını bekliyoruz.