Atışları merakla bekliyorum. Silah bu hali ile gayet stabil görünüyor.
ikinci videoyu ekledim atışlar onda var.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Atışları merakla bekliyorum. Silah bu hali ile gayet stabil görünüyor.
ikinci videoyu ekledim atışlar onda var.
Çok güzel ve isabetli atışlar tebrik ederim, Tüfek zaten son derecek güçlü ve istikrarlı. Benimde son derece hayran olduğum bir tüfektir kendileri.
Teşekkürler... Tüfek orijinal hali ile 60fp 20 atış ancak yapıyor fakat çekiç sekmesi önleyici sistem ile bunu yine 60fp de 45 atışa çıkardık üstelik regülatörlü gibi sırada 12 yivset LW match grade namlu var.
bu arada video yarım kalmış atış videolarınıda yüklüyorum.
Doğan hocam önemli olan her atışta vurmak yada 2/1 veya 3/1 vurmak. Uzak mesafede tüfeğin istikrarı önemli bir ara sumatralar ile uzak mesafe atışları vardı 20 atışta bir isabet alınıyordu öyle olduktan sonra 500 -600 metrelerede attım vurdum denir.
Geçen hafta sonu yaptığım atış.
İş yerinde bir arkadaşımın okçuluğa merakından dolayı bende kendime arkadaş ile birlikte manda boynuzundan bir adet zihgir yapmıştım çok ta güzel bir merak. Arkadaştaki de Grozer marka lamine 60 libre geleneksel bir yay. Geçenlerde ilk defa attım çok zevkli fakat çok çalışmak ve pratik yapmak gerekiyor.
Eldeki malzeme ile mükemmel işçilik çıkarmışsınız elinize sağlık güzel olmuş.
Bizim demir sincap ile işimiz olmaz biliyorsun doğan hocam...
Galatian ı çok gördük herkes escape yi merak ediyor. Galatianın satış ilanındaki video gibi bir videoda olabilir. 42gr 1000fps ile atan cengaver mi var başka piyasada.
Doğan hocam Posta gazatesinin önünde bir fotoğraf koyda Escape yi görelim nasıl birşeymiş....
İnsanların tüfeklerden beklentileri göreceli bir kavram sonuçta her tüfeğin birbirine göre artıları eksileri var her tüfek kötülenecek diye birşey yok fakat iş dönüp dolaşıp kaliteye geliyor ve maddiyat giriyor işin içine. herkes kullandığı silahlardan pay biçerek tavsiyede bulunuyor burada kullanacak arkadaşın ne beklediği önemli gücü isabeti kalitesi servis durumu atış adedi v.s gibi bunları daha açık belirttiği durumda aradığına daha çabuk ulaşacaktır.
AirArms ları o güçlere çıkarmak tercih meselesi tabi bunun yanında geri dönüşü olmayan işlemler ve atış adedini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hal böyle olunca airarms için yapılacak masraf yerine üzerine ekleyip AirRanger almak daha iyi. Standart haliyle 60 fp güçte atış adedi olarak tercih AirRanger gibi görünüyor. Condor Sumatra gibi tüfeklerde var güç konusunda yüksek farkat hiçbiri AirRanger in yerini tutmaz.
.22 cal bile 60fp ye çıkabiliyor fakat modlamak gerekir. 60fp ye ulaşmak için AirRanger alın rahat rahat güçlendirin.
Mustafa hocam eline emeğine sağlık tüfek ellerinde hayat bulmuş resmen.
BT65 i de marauderi de önermem onun yerine biraz daha üzerine koyup AirArms alın yıllarca kullanın kalitesi isabeti işçiliği v.s on numara bir silah...
o kadar uğraşacağınıza mevcut tüpü kısaltın daha iyi. Hem kundağın içinde kalmış olur hemde 10 atış yapacak kadar hacim kalmış olur.
beğenmenize sevindim arkadaşlar kendime yaptığım için özenmedim o kadar kundak v.s için zaten kundak long için yapıldı hatalı olduğundan sonradan buna uyarladım. Manometre yeri Z dönüştürücünün üzerinde orijinalinde ordaydı yandan delip tekrar dan diş açmaya gerek duymadığım için değiştirmedim. Sırada Namlu ceketi var onun için yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum. Ara bağlantı parçası Condor lar için yapılmış bir parça hazır aldım.
Bağda bahçede balıkta piknikte her daim yanımda scuba derdim olmadan atış yapmak için boş zamanlarımda AT44 4.5mm tekli tüfeğim için toprladığım birkaç parça ile 400cc tüp regülatör ve bullpup kundak ile donatarak eğlencelik bir tüfeğim oldu. Tüfeği şimdilik boyasız olarak ve bazı ince detayları elden geçirmeden deneme amaçlı toparladım ve birkaç fotoğraf eklemek istedim. Fotoğraflar telefonla çektiğim için net çıkmadı inşallah ileride tüfeğin eksiklerini giderdiğimde daha net ve detaylı fotoğraflarla bu başlık altında yayınlayacağım.
sistemde zoom özelliği var uzak mesafe atışlarda çok net olmuyor malum insan gözü ile kameranın sensörü bir değil. video çekmeyi biliyorum ama yüklemeyi beceremediğim için şimdilik fotoğraf yüklemek elimden geliyor.
sistem oldu cricket in üzerinde kullanıyorum gece ve gündüz rahatça kullanabiliyorsunuz. Gece 40 - 45 metre gündüz 100 - 150 metre atacağınız hedefin büyüklüğüne göre atış imkanı sağlıyor. Gece kullanımda IR aydınlatma zayıf geldiği için yeni bir şey deneyeceğim bakalım onların siparişi verdim geldiğinde sistem tamamlanmış olacak tahmini 100 metre ye kadar gece sorunsuz kullanılacak. Ekrandaki artıkılı istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz mesela 1. mildot 50 mt - 2. mildot 75m 3. 100 mt gibi.
tat verdimi derken gece sıfır ışık altında 35 metreden çamaşır mandallarını affetmiyor.