yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.gönlümüz hepsinin derecelerle dönmesi hayırlı yolculuklar.
basri tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dalton kardeşler gibi çok güzel görüntü vitrinlik.hayırlı olsun.
-
hayılı olsun,çok sayıda arkadaşın derdine derman olacaktır.yerli üretim olması büyük avantaj tebrikler.
-
eline sağlık Metehan güzel olmuş,bence orjinalliği bozulmadıkça sıkıntı olmaz.
-
günlerdir yağmur yağıyor.araziler hep çamurdur havalar güzelleşsin buluşalım.ama genede buluşulacaksa ben gelirim.
-
hayırlı olsun,güzel günlerde kullan.
-
hayırlı olsun Metehan güzel günlerde kullan.
-
Havayla çalışan piston ve valflerde 10 numara yağ kullanılıyor.pnomatik malzeme satan yerlerde bulabilirsinz.valf ve pistonların çalışma ömrünü uzatıyor.
-
çok güzel çalışma Metehan kardeşim,bu çalışmaların meyvalarını topluyorsun iyi silah tamamda antremanda nekadar önemli herkes görmüş oldu.
-
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
-
silahtaki sorunu hallatmenize sevindim.güzel atışlar olmuş tebrikler.
-
güzel çalışma olmuş,tebrikler.
-
Gamo hunter extrem dübün ve ayak dahil 1300 civarı satışa yeni başlandı birkaç bayide var inceleyin derim.
-
araya konan parça ne kadar kalın olursa havanın sıkştırıldığı alan o kadar küçültülmüş oluyor.silahı güçlendirmek için sıkıştırılan havanın artırlması veya yayı güçlendirip ısısınındahada artırılması lazım.yay kalılığı 3mm ise 3.2mm çıkarmak gibi yalnız yay sardırması sorunlu iş C sınıfı yayçeliğinden yaptırıp sağlam bir ısıl işlem görmesi gerekiyor.ama malesef pekçok yaycı fiyatından dolayı Csınıfı yay çeliği bulundurmuyor.
-
gamo hunter extrem bizim piyasalarada girmiş dina 350 yi almadan arayıp bulamamıştım.en güçlü yaylı silahlardan biri ayrıca IGT dedikleri bir sistem var nekadar başarılı bilmiyorum.videoları var.
-
Form üzerinden haberleşip toplanıyoruz.belli tarih yok genelde hafta sonları buluşuyoruz.formdan takip edebilirsin.
-
Bursa,daysan yaptığımız buluşmaların birine katıl tüfeğe bakalım.yapılacak bir şeyse yardımcı oluruz.
-
Ahaç parçalamak için,ağaç budama destereleri var lazer bilemeli olanlar okadar hızlı kesim yapıyorki inanılmaz.ben balığa giderken küçük balta götürmeyi bıraktım.en iyisi 20-25 tl
-
Diana 350 magnum kulandım hala kullanıyorum sağlam görünüş olarak 1250 gamodan daha güzel.Tabiki bu bana göre ben incelerken arpacıklarına bakmam yeterli olmuştu.eğer 4.5mm düşünürseniz ağır paletleri daha çok sevdiğini söyleyebilirim.
-
tüpü tedarik ettim