Bir aksilik olmazsa bende gelmeyi düşünüyorum.görüşmek dileğiyle.
basri tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geri tepmesiz top=gtt
-
-
Metehan hayırlı olsun sen bu hızla gidersen kısa sürede gtt ye geçersin seni hatsan kesmez.https://www.airgunturk.com/wcf/images/smilies/yes.gif
-
atışlardaki moderatörün ses kesmesi oldukça güzeldi.bu ondan dahamı güzel.olmazsa bi tane bende alayım
-
herşey çok güzeldi emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.umarım bidahaki buluşma daha kalabalık olur.
-
Ben demirtaşta oturuyorum.sabah 8.30 çocuğu heykelde dersaneye bırakıp geleceğim yol üstü arkadaş olura alırım.görüşmek dileğiyle.
-
bu saatten sonra gelmemek olmaz.ölmezde sağ kalırsak ordayım.
-
bana uyar aksilik olmazsa ordayım.
-
çarşambadan sonra olursa banada uyar görüşmeyeli baya bir zaman oldu.
-
bundan sonraki ilk buluşmada görüşürüz kemal hocam o güzel muhabbetleri bende özledim
-
işlerimin yoğunluğundan dolayı birsüredir ilgilenemiyorum.işallah çokyakında buluşmalara bende katılırım.
-
hayırlı olsun metehan güzel işçilik,güzel görüntü
-
silahı iyice temizleyp parçalarsan namlusunu lastikle tıka nilüferdemiciler sanayi sitesinde norm kaplama var kilosu 0,75 kurus siyah kaplama biz bazı makina parçalarını kaplatıyoruz
-
hayırlı olsun metehan eskimeyecek bir silah almışsın güle güle kullan
-
hayırlı olsun çok güzel işçilik yapmışlar.iyi günlerde kullanın.
-
hayırlı olsun güle güle kullan,hantal değil görünüm güzel.
-
Hayırlı olsun güzel ve güçlü bir alet güle güle kullan.
-
hayırlı olsun,görünüşü güzel bir tüfek umarım sağlamlık yönündende tatmin edici olur.
-
hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.