hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.
basri tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kırılan civatayı kendi imkanlarınızla çıkartamıyorsanız bir tornacıda çıkarttırın.gamo veya diana dürbün stoperi alın. 12.9 kalite imbus vida kullanırsanız birdaha sorun yaşayacağınızı zannetmem.bu stoperlerde dürbüne temas eden noktada mukalom benzeri darbe emici lastik kullanılmakta hem kızağa sıkılıp hem üsten vidalanmakta.
-
bu atış eğrisi bence mükemel sayılır.regülatöre hiç gerek yok,tüp hacmi büyütüldüğünde atış sayısı artar ancak eklenen her aksesuarın ağırlığı arttıracağı unutulmamalı geliştirme çalışmalarında başarıların devamını temenni ederim ederim.görüşme dileğiyle.
-
yay ömrünü kısaltan sebeplerin başında silahın kurulu pozisyonda fazla bekletilmsi gelir.hele silah kurulu vaziyette unutulursa yeni bir yayın dahi performansı çok aşağılara düşer.
-
tebrikler çok güzel bir buluşma olmuş.
-
çok güzel olmuş,devamını getirmen dileğiyle tebrikler.
-
bu formun güzel taraflarından biri bu konuda tam uzman olmuş arkadaşların bilgisini bizimle samimi bir şekilde paylaşması,dediğiniz gibi isteyen inanır,isteyen inanmaz.(her koyun kendi bacağından asılır.) ben inanmayanların çok şey kaybedeceğine inanıyorum.görüşmek dileğiyle.
-
benim anlatmak istediğim,silahta problem olmaz hata atıcıda sözüne bir serzenişti.yoksa öyle bir arabayla o süratlere çıkmanıza imkan yok bende sürat meraklısı biri değilim.ama tanımadığınız insanlara silahı görmeden kontrol etmeden,siz kötü atıcısınız denmesi yanlış.
-
bende hacı muratla 250 km sürat yapıyorum,şöförle alakalı.
-
tuzaklı bencede çok mükemmel bir yer hatta müsait olunan bir hafta sonu kamp yapılacak kadar güzel bir yer.
-
kapımız bursa tim olarak bütün arkadaşlara açık.kemal hocama uğraşlarından ötürü çok teşekkürler.bursamızın doğa harikalarından bir kesiti pek çok kişiye ulaştırmış oldu.
-
hayırlı olsun akif hocam,devamının gelmesini bekliyoruz.
-
atış yaptığımız bölge gerçekten bir doğa harikasıydı.birdahaki sefere daha kalabalık bir gurupla çok daha keyifli olur.görüşmek dileğiyle.
-
hayırlı olsun,allah tabanını düz bastırsın.
-
bir şaşkınlık olmazsa ben enaz 3 kişi gelirim.
-
büyük bir şaşkınlık olmazsa bana uyar.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın .
-
basri kızılay/Bursa Arh(-)
-
herkez soda şişelerini hazırlasın,bende bir poşet oldu. hedef kağıdı ve dikme demirlerinide getiririm,araba müsait mangalla telinide ben getiririm,herkez tam tekmil carfuruda soyar gideriz
-
havalı tüfek yayları C sınıfı yay çeliğinden yapılır.ben gamoda yay 38 tl idi 60 tl para harcadım 12 adet yay sardırdım.daha sonra gittim gamo yay aldım.bursada Csınıfı yay çeliği bulamamıştım.yayın kapanma mesafesinde boşluk varsa pul takviyesiyle gücünü arttıra bilirsin,ama benim tavsiyem hiç orjinalliğini bozma 95 sası görmedim fakat her silah modlanmaya müsait değildir.aşırıya kaçmamak kaydı ile yeşil gres uygularsan hem güçü artar hem keçe ömrü uzar.