hayılı olsun,hedefi tutturmaya başladıktan sonra kızdırmayın.
basri tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayılı olsun ,güle güle kullan.
-
yoğunluktan forma giremedim,geç haberim oldu oktay kardeşin hızına yetişemiyeceğiz.hayırlı olsun güle güle kullan,darısı tüm hobidaşların başına.
-
bana uyar biraz erken gidersek organizasyon daha güzel olur.görev dağılımı yaparsak çok daha güzel olur.arkadaşlar neler ister herkez yazarsa daha iyi hazırlık olur.
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
-
bu pazar orhaneline gitmem gerekiyor.cumartesi 1 den sonra olursa gelebilirim. pazar buluşursanız herkeze iyi eğlenceler.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
birkaç günden beri bursa timden ses seda yok fx zehirlenmesimi yaşandı diyeceğim ama pcp ler çoğunluktaydı.bu hafta sonu buluşulacaksa haberleşelim ona göre tedarikleniriz.görüşmek dileğiyle.
-
hayırlı olsun
-
hayırlı olsun çok sağlam bir tüfek güle güle kullanın.
-
bidahaki buluşmaya kadar bir hayli şişe toplanır.hedef sayılarını artırız. eminim çok daha eğlenceli olur.görüşmek dileğiyle.
-
kemal hocama uğraşlarından ötürü çok teşekürler.daha güzel o mekana daha erken gidip iyi bir hazırlık yaparsak atışların arasında köfte kokularıda duyarız.daha eğlenceli olur.hem piknik yapmış hem atış yapmış oluruz. arada sohbetede zaman kalır.köyden ilgilenen arkadaşlarada teşekkürler.
-
mekan çok mükemmeldi sorun olmazsa belli periyotlarda bu mekanda buluşuruz.resimler çok mükemmel olmuş emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
-
hayırlı olsun en iyi yaylılardan birini almışsınız güle güle kullanın.
-
bende peugeot partner ile geleceğim telim:053x xxxxxxx görüşmek üzere
-
hayırlı olsun,isabetli atışlar.
-
mustafa beye emekleri için teşekkürler.fuarda görüşmek dileğiyle.
-
10 mayıs banada uyar gemlikten gelecek arkadaşı terminalden alabilirim.görüşmek dileğiyle
-
avatarı kafa avcısı olan kardeşimiz bir 9 mayıs bir 10 mayıs demiş bir karışıklık yaşanmasın,ben atış kağıtlarını çoğaltıp onları asmak için aparatlar hazırlatırım.hafta sonuna yetişir.
-
bir aksilik çıkmazsa bende gelirim,beşevlerde oturan bir arkadaş var büyük bir ihtimalle oda gelecek hava müsade ederse buluşuruz.hiç birşey yapamasakbile bir çay,kahve içeriz