arkadaşlar bende demirtaş nahiyesindeyim havalar güzelleşsin hem mangal keyfi yapalım.hemde bol bol atış yapalım bizimde silahlarında pası gitsin
basri tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1inci nesil patriot,diana350magnum,bu hızlara modfiye edilmeden çıkan silahlar,hw 90 gasramlı olarak aynı güçlere sahip, gamo hunter extreme kurmak için bayağı pazu yapmak gerekiyor,o nedenle modfiyeye elverişli olduğunu sanmıyorum.
-
hayırlı olsun,güle güle kullanın,darısı tüm istiyenlerin başına
-
hayırlı olsun,isabetli atışlar
-
istiklal marşımızı yazanında,kabul edenlerinde,hatırlatanlarında,hepsinden Allah razı olsun,nasıl bir ecdadın torunları olduğumuzu unutmayalım.
-
locktite sürülmüş civataları sökerken kulanılan takımı civataya tam oturtmak,uygun takım kullanmak ve ilk hareket esnasında baskıyı iyi ayarlayıp sıyırmamak gerekiyor.yüksek sıcaklık locktite eritir ama silahada zarar verebilir.civataları söken arkadaşlar 12.9 kalite civata alıp kullanırlarsa civata bozulması ihtimali kalmaz.çok nadir istisnalar hariç.
-
insanın kendi el emeğiyle yaptığı şeyi kullanmak kadar keyifli birşey olmaz sanırım.emeğe saygı,çalışmalarınızda başarılar.
-
hatsan bir türk firması elbetteki desteklenmeli ama bir ürün üretilmeden önce ar-ge çalışması yapılmalı,üretilen prototipler uzun süre denenmeli sağlamlıkları denendikten sonra piyasaya sürülmeli.ben piyasaya süreyim şikayet edenleri değiştiririm , arada gidenler kar kalır düşüncesi çok yanlış.hatsan gibi uzun zamandan beri havalı silah üreten büyük bir firmanın tüfeklerinde hala bukadar çok sorun yaşanmasını hatsanın çoktan çözmüş olması gerekiyordu.
-
-
hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız.güle güle kullanın.
-
kadeş ben o cümleyi mecazi anlamda kullandım.benim hiç hatsan tüfeğim olmadı(çok istememe rağmen) noriga,gamo,diana kullandığım tüfekler.keşke hatsan güç kadar isbetliliğe ve sağlamlığada önem verseydi bizde göğsümüzü gere gere ülkemizin silahı diye alsaydık
-
5.5mm de 360m/sn hatsandan başka bu güce ulaşabilen yok ne diana ne hvk ya hatsan inanılmazı başardı yada bu işte bir yanlışlık var.
-
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.bende en kısa zamanda bu paletten tedarik edip kullanmayı düşünüyorum.
-
inernet sitesinde gördüğüm 4.5 luk 16gram paletleri 350 ile deneyen arkadaşım varmı uzak mesafe performansları nasıl başarılımı
-
gamo raund saçmalar normal paletlerden biraz daha serttir.içlerinde boşluk olmadığı için diğer paletlere oranla daha delicidir.ben cf20 ve 350 de denedim gurupmanları kötü sanırım saçmanın yuvarlak olmasından kanaklanıyor.namluya oturması güzel düşme yapmıyor.