artık herkez eserden ümidi kesti galiba
Son durum nedir?
Bilgi var mı?
karabüklü tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eskişehirlilere hayırlı olsun darısı başımıza saygılar sewgiler
-
saol gerçekten en kullanışlı olarak hangisini tavsiye edersin peki birde herşey dahil ne kadar tahmini
-
Öncelikle hayırlı olsun okko... Kazasız belasız, keyifli atışlar yaparsın inşallah.bende bu yorumlardan sonra bu tüfeği ciddi ciddi düşünmeye başladım daha yeniyim biraz araştırdımda bir şey anlayamadım bir Vursan Stoeger X20 Wood var bir Vursan Stoeger X20 Synthetic combo birde Vursan Stoeger X20 Synthetic he birde Vursan Stoeger X20 Wood Combo çeşitleri var bunların arasındaki fark ne acaba
şimdiden sevgiler saygılar.....
-
eserden hiç mi haber yok arkadaşlar................
-
eserin yeni tüfekleri hakkında bilgi varmı yeni onu beklerken param birikti artık eserden daha iyi bir tüfek alcam artık beklemekten sıkıldım
-
bu ne kadar sürer tahmini bizim burdada var eser satan av bayilerii her modeli var ama onlar sorunlu onlanlar heralde sizin tabirinizle yatagunda görmek istiyoruz eseri sorunsuz bir şekilde bir an önce mustafa bey saygılarımla
-
fiyatlara nerden bakıyosunuz???
-
tmm mustafa abi sana güveniyoruz herzaman çok saol
-
hala girilmemiş mustafa abi sabredemiom artık hadi meraktan çatlıcam
-
çok saolasın mustafa abi ne zamandır bekliyorum sıkıldım inşallah yorumlarını bekliyorum tüfekleri test edersen seviniriz
-
ewt şu magnum mu bekliorum bi görüyim alacagım tüfegi belirlicem ne zaman yatagunda satışa çıkcaktı acaba
-
yeni çıkcak modellerle ilgili bi bilgin varmı?
-
ARKADAŞLAR ben hatsan mod 85x almak istiyorum ama yeterince ii bi bilgi bulamadımyardımcı olursanız sevinirim.ve neredn temin edebilirim fiyat aralıgı ve dürbün ile ilgili bilgi istiyorum yardımcı olan olursa sevinirm YADA FİYATI 150 250 ARASI OLAN BAŞKA BİR TÜFEK