selcuk33 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Merhaba arkadaşlar, kral puncher pro chrono sonuçlarını paylaşmak istedim. İzlemek isteyen varsa linke tıklayabilir. 120 bar a kadar atış yaptım. Video nun açıklamalarında mevcut değerler.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Geçenlerde ben de görüştüm, henüz net bişey yok anladığım kadarıyla lw namlu konusunda. Fakat tüfekle ilgili birkaç bişey de ben söylemek istiyorum. elimde kral puncher pro var ve tüfek kesinlikle harika fiyatına göre! Bizim insanımıza has bir özelliktir bişeyi tam olarak bilmeden veya kullanmadan olumlu/olumsuz yorum yapmak. Adamlar set olarak ( tüfek ve pompa) 1300 liraya inanılmaz stabil bir tüfek yapmış. (yapıyorlar mı yaptırıyorlar mı orasını bilemem). Chrono testlerimde ise şu sonucu aldım geçen gün: 170 bar 18.13 grain jsb ile 853-855 arası 9 atış. Şaşırtıcı değil mi! (isteyene videsonu gönderebilirim). Bugun veya yarın yeniden daha güzel bir ortamda chorono test sonuçlarını yayınlayacağım. Bu arada yine son 3 pelleti namluyu sürmedi ve fabrikayı aradım; adamlar daha önceki partide bu konuda birkaç şikayet aldıklarını ve hemen yenisini ücretsiz olarak gönderebileceklerini söylediler. (Daha ilk kullanımda AA s510 kullanıp da tetiğinde sorun çıkan ve garantisi olmasına rağmen sorunu hallettirmek için 100 TL ödemek zorunda kalan arkadaşım geldi aklıma) ayrıca tüfeğin kundağı bence çok iyi. YouTube da birçok video var 150, 200 metre atış yapılan. Yani namlunun da kalitesiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Kısacası demem o ki arkadaşlar, bu paraya bu tüfek bence çok ama çok iyi. Fiyat/performans olarak ise olağanüstü. Herkse iyi günler dilerim. Selçuk Yıldırım.

    öncelikle hayırlı olsun güzel tüfek bende aldım ama kundak tonlarıda mevcut açık kahve rengi sizdeki renk birde gri gibi olan siz diğer kundak renklerini gördüyseniz yorumlarınızı bekliyorum

    Teşekkürler. Video yu çok kaliteli bir şekilde yüklemeyemedim bendeki kundak koyu kahve aslında. 12 dakikalık video 1.7 GB tutunca mecburen kaliteyi düşürdüm :) eğer diğer kundakları görme fırsatım olursa hem foto çekerim hem de incelemeye çalışırım. İyi günler

    Herkese merhaba arkadaşlar,

    Uzun zamandır ara verdiğim PCP sevdama yeniden başlamaya karar verdim ve estetik olarak hoşuma giden Kral Puncher Pro ile alakalı ilk izlenimleri video ile paylaşmaya çalıştım. ilerleyen günlerde grupman ve hedef atışlarım da olacak. şimdilik hoşçakalın. link aşağıda;

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.