AA S510 Carbine çok güzel çok estetik ve kompakt bir tüfekti, lakin sonradan tüpün delinerek regülatör takılması 2-3 kere bende iken hava kaçırması benim keyfimi kaçırdı, sonradan kendim sökmesini öğrenip oring değişimini falan yaptım fakat bu hobi değişik tüfekler deneyerek daha güzel olduğu için değişikliğe gittim, yoksa inanın AA evladiyelik bir tüfek, 5,52 pellet ile son derece isabetli. Effectoya gelirsek uzun araştırmalar sonucu aldım ve tek kelimeyle isabet, işçilik ve estetik olarak kullandığım en iyi yerli tüfek. 250 bar dolum ve kendinden regülatörlü olması rahat 60-70 atış yaptırıyor, isabeti beklediğimin çok üstünde, AA ile kıyaslarsam inanın fazlası var eksiği yok, bence tek olumsuz tarafı ağırlığı, o da AA carbine ile kıyasladığım için ağır diyorum, hatsanın PCP lerden daha ağır değil yoksa. Pro modelde ayarlanabilir lamine kundak çok farklı bir hava katmış tüfeğe. Bolt action sistemi yağ gibi çalışıyor. İnanın aynı kaliteyle bu tüfeği Daystate, AA, HW vs. markasıyla piyasaya sürün 10000 TL üstünde fiyatı olur. Ben Hw,AA,Falcon ve Hatsanın değişik Pcp modellerini kullanmış biri olarak çok beğendim.