Çift parça ayaklarla dürbünü yaylı üstünde tutmak eziyetten başka bir şey değildir.Çok kısa süre sonra geri kaymadan dolayı sıfırlamanız bozulur.Dampa olmasa bile dürbünü kızakta maksimum süre tutmak açısından en azından bir tek parça ayak şart diye düşünüyorum.Tek parça ayak bile iyi sıkılmadığında kayma yapabiliyor.Sizin için en iyi çözüm tek parça ayak ve maksimum 42-44 mercek çaplı dürbündür.
coolasice tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu bıçak öyle çok ucuz da değil bildiğim kadarıyla,körelebilir ama kırılması bence rezalet.Geçmiş olsun.
-
Çok güzeller güle güle kullanın.bu kadar modelini aldığınıza göre spydercodan memnunsunuz sanırım.Spyderco cara cara modelini tavsiye edermisiniz,fiyatı diğer modellerine göre makul geldi uzun süredir almayı düşünüyorum ama stoklarda mevcut değil sanırım.Saygılar.
-
Az daha uğraşsanız hamsterın üzerine daystate yapacaksınız Orjinali bile ancak bu kadar olur,elinize sağlık.güle güle kullanın.
-
Walla Ali beyden aldığım Raider da aynı şekilde.40-50 atış yapıyorum basınç değişse bile vuruş noktasında oynama yok,chronom yok ama atışların birbirine çok yakın hızlarda olduğundan eminim.Pırtlama falan da yok ne yaptı ne etti bilmiyorum ama inanın 2 yıl önce sattığım Hw100 ü aratmıyor.Sadece 50-60 metreden sonra gücünden dolayı düşme biraz fazla oluyor.Ama inanın üzerindeki 3-9*32 optima dandik dürbünle bile soda şişelerinin artıklarını vurmak paha biçilemez.Jsb 13,43gr pelletle çok güzel isabeti var.Bana böyle temiz ve isabetli bir tüfek sattığı için kendisine teşekkürü borç bilirim.
-
Apache pelletler fena değil fiyatına göre iyi bile sayılır,ben Gamo'dan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
-
Ben kullandım isabete olumlu olumsuz bir etkisi yok.Estetik olarak güzel duruyor.Benim kullandığım 350 magnumun da kısmen sesini kesmişti.Ve namlu ucuna geçirilip alttaki küçük allen vidayı sıkıyorsunuz hepsi bu.
-
El kundağı,tetik korkuluğu ve o düğme değişirse çok güzel bir tüfek bence.
-
Yıldız markasını da bir inceleyin.Kullananlar çok memnun forumlarda okuduğum kadarıyla.
-
Çok güzel paylaşım eminim bir çok arkadaş imrenmiştir size.Maşallah.
-
Birader 155i ara durumu anlat mutlaka yardımcı olurlar.
-
Söylediğiniz paraya üst segmentte bir araç alınamayacağı kesin,bende 2001 model peugeot 206 1.4 benzinli var 190000 km'de.Tüp taktırdım uzun yol değeri son ölçümüme göre 15-16 kuruş civarında.Şehir içinde de çok yaksa 20-22 kuruş yakar.Şimdiye kadar da zamanın da yapılmamış bakımların sebep olduğu bir kaç problem dışında sorun yaşamadım.16000 TL ye de ABS li daha konforlu 2005 model ve üstü bulmak mümkün.Dizellerinin de çok ekonomik olduğu söyleniyor.Tabi tercih sizin.
-
Güle güle kullanın,bıçaktan çok anlamam ama sap kısmı sanki daha estetik olabilirdi gibi geldi bana:him:s
-
Yerli düşünüyorsanız Girsan Yavuz 16 Regard M.C. tavsiye ederim sökümü basit, isabetli, sağlam bir yerli silahtır. Pek başınızı ağrıtmaz. Tisaş'ın silahlarında tetik biraz sert bunu göz artı etmeyin. Sarsılmazlarda fena değil ama sökümü Yavuz 16 kadar hızlı değil. Yabancılarda Tanfoglio MATCH, Tanfoglio GOLD MATCH, Ruger SR9, Smith&Wesson Model 952 Long tavsiye ederim...
Arkadaşıma Yavuz 16 konusunda katılıyorum.5 senedir görev silahı olarak kullanıyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür.Tek delik olayı atıcıya göre değişir ama isabeti de gayet iyidir.En iyisini alsanız bile 3000 TL de cebinize kalır.Sökümü bakımı kolaydır. -
Freedom Afyon'da av bayileri müthiş pahalı,hele hele havalı malzemeleri en iyi ihtimal 2 katı fiyata satılıyor.
-
Birinci dürbün Leapers 6-24*50 UTG hem şeklen hem de işlevsel olarak güzel dürbündür.Kırmızı-yeşil ışıklı ve mildotlu artıkıl var.Sunshade(Güneşlik) ve flip up kapaklar da yanında geliyor.İkinci dürbün hakkında net birşey söyleyemiyorum onu da başka bir arkadaş söylesin.
-
Yivli alırsanız 1 senede 200 tane fişek hakkınız var yani 1 kutu pellet. Fişekler bittiğinde tüfeği duvara asıp seyretmek zorundasınız.5 yıl için ödediğiniz harç da cabası.Ekonomik durumunuz çok iyiyse tabi ki alın ama bütçenizi zorlayarak yivli tüfek almak çok mantıklı değil bence.
-
Taşıma ve bulundurma için gereken şartlarda değişiklik yok.Sağlık raporunun heyetten alınma zorunluluğu kaldırıldı.Ve bildiğim kadarıyla 1 seneye kadar hapis cezası olup da can güvenliğinden taşıma ruhsatı almak isteyenlere valilikce oluşturulacak komisyon kararı ile ruhsat verilebilecek.Sonuçta parası olan adam zaten 21 yaşında alıyordu,sadece 3 sene erken silah sahibi olmuş olacak başka değişen birşey yok.Yurtdışında 300-500$ lık silahlara biz burda 2500-3000TL gibi afaki rakamlar ödüyoruz.Harcı falan da cabası.Bu paralara silah satıldığı sürece istediğiniz kadar şartları yumuşatın bence anlamı yok.
-
Öncelikle hayırlı olsun.Geldi derken yurtdışından geldi sanırım.Fiyat nedir acaba?
-
Söküp takarsan sıfırlama gider,yine sıfırlama yapman gerekir.50 metreden soda şişesi kırıyorsanız sıfırlamanız olmuştur,tabi grup takıntınız yoksa.