Mehmet Rıza abi var onunla bir konuşalım Çukurova takımı epeydir buluşmuyor,eski buluşmalara bakarsan forumun en aktif takımıydı,
kadra47 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bizim Mehmet abi var bir söylerim kendisine
-
Ne varsa Ankara da var,helal olsun,keyfiniz muhabbetiniz bol yediğiniz içtiğiniz afiyet olsun,
Saygılarımla
Veysi -
Maşallah tebrik ediyorum sizi,sabah mont giysem de öğle saatlerinde kısa kol gömlek ile geziyorum,burada yağmur yağdı ama hava güzel,
Saygılar
Veysi -
Antalya Güney Av da bu konuda oldukca iyidir. Mallarının arkasında duran nadir esnaflardan ...
Bu konuda Mersin Güney av Hüseyin abi ve diğer şubedeki Mustafa abi de aynı hassasiyeti gösteriyorlar sağolsunlar,geçen hafta yaşadığım bir olayda teşekkür mesajı yazacaktım ancak forum kapalıydı,Allah hepsinden razı olsun,bol ve helal kazanç nasip etsin İnşallah
Saygılar
Veysi -
Esas Antalya da abilerimizden üstadlarımızdan 300 metrede GLAD ile şişe patlatmış biri yani SİDEPRENSİ Kadir abimiz var ama o artık bir efsane olma yolunda o şimdi büyük balık peşinde onu bulun bence,
-
Ankara Takımı katılırsa bende gelirim,
Saygılar
Veysi -
Sevgili snipermuyi haklısın toplu tabancalar daha fazla ses çıkartıyor ve yapı olarak şarjörlü silahlara göre değişkendirler ama mermi seçimi de etken,dediğim gibi kurusıkı mermisi alırken özellikle toplu tabanca için dediğin zaman daha farklı mermi bulabilirsin ucu büzüşmüş olan mermilerde ses çok kötü ama toplu silahlar için üretilen kısa ve geniş olan ucunda da yeşil plastik olan mermiler var denemelisin çok acayip ses çıkartıyor,beklentilerin üzerinde,bildiğimiz standart kurusıkı mermisi toplu silahlarda ateşleme sırasında şişme yapıyor veya mermi yüklerken sıkışıyor,dediğim mermilerde böyle bir sorun olmuyor,
-
Benim bildiğim toplu kurusıkıların mermileri biraz daha kısa ve çok az daha geniş gibi kardeşime hediye olarak almıştım kendisi toplu tabancaların hastası (kesinlikle taşımıyor sadece dolabında arada bir çıkarıp bakıyor) bir ara ucu büzülmüş mermilerden aldık bağırsam daha çok ses çıkardı neydi öyle çıkan sesi kendi bile duymuyordu daha sonra bir av bayii toplu kurusıkı tabancaların mermisini gösterdi dediğim gibi biraz daha kısa ve biraz daha geniş çıkan ses çok çok acayip,bence onu deneyin ama meskun mahal dışında,
-
Togay bu arkadaşların yerleri nerede bir çaylarını içmeye gidelim,fırat mı çalışıyor orada.
Veysi
-
Valla süper bir organizasyon.Tam benlik.Survivor ruhumu yaşamam için inanılmaz güzel bir fırsat ve harika bir teklif.
Hayatımda her zaman böyle şeylerin olmasını isterim ,doğayla yapayalnız.Ama gelin görün ki şu an için askerde olduğum için böyle birşey yaşamam mümkün değil.
Ama sizinle irtibatı koparmayalım.Benim hayatımın olmazsa olmayı doğa ile yaşam.Askerden döndükten sonra ve daha sonrasında da sürekli böyle organizasyonlar düzenleyelim.
Bundan sonrası için ben varım.Togay şu anda seninki de survivor sayılır
-
Sağol Mehmet, Cuma günü saat 9'da belli olur sanırım. Nasipse 20 Mayıs'ta Ankara'dayım. A Takımı için MAZBATAYI kimden alacağız?
Cem abim A-Takımının onursal başkanı Osman Abi den alacaksın mazbatayı,
Saygılar
Veysi -
Cem abim tebrik ederim gerçekten süper bir buluşma olmuş senin dabanca da süper diğeri de beretta galiba ahh ahh.
Saygılar
Veysi -
Öncelikle emeği geçenlerin ve katkıda bulunanların ellerine emeklerine sağlık,Serdar ve Mehmet kardeşlerimiz çok uğraştılar diğer Abilerim/Kardeşlerim de çok uğraştılar herkesin ellerine sağlık kazasız ve belasız bol isabetli atışlar dilerim.
Saygılarımla
Veysi -
Bak hele bak,seni canlı göbeğinle gördük ya
-
Vay togay sana ne olmuş böyle yavv sanki biraz göbeği eritmişsin gibi.
-
Abim ne demek mani olabilirmi abim her zaman beklerim seni ağırlamak benim için şeref,zaten geçen geldiğinde doğru dürüst görüşemedik.Haklısın abim kesin objektiftendir benim abim karizmanın en süperi,
Saygılar
Veysi -
Ozan abim saçlar hafif beyazlamışmı ?
Saygılar
Veysi -
Maşallah Osman abim,kolleksiyon süpermiş imrendim doğrusu Allah kaza bela göstermesin,İnşallah dilediğin her türlü silaha sahib olursun abim
Erdem abim; Yeni aldığın lens hayırlı olsun güle güle kullan abim
Saygılar
Veysi -
İnOsman abim hayırlı uğrulu olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın İnşallah süper olmuş,şimdi Mehmet abinin elinde imkan olsa çok daha süper kundaklar yapar diycem kafama şaplak gelecek Mehmet abiden.Osman abi galiba havadaki nemden olsa gerek sanki tik yağı daha da koyulaştırmış ayrı bir hava vermiş yine de bilmiyorum,Mehmet abi ellerine sağlık Osman abi tekrar hayırlı uğurlu olsun
Saygılar
Veysi