Tabanca Tüfek diye bir forum var, orayı inceleyin kesinlikle cevap bulursunuz. Özellikle tabancalar konusunda çok bilgili insanlar var. Ancak orda tartışmadan uzak durun hatta hiç bir şey yazmadan okuyun, zaten kafanızda olan soruların cevaplarını forumdan bulursunuz. Maksat sanalda olsa canınız sıkılmasın.
+1000
Levent bey e aynen katılıyorum ama bence o foruma giripte canınızı boşuna sıkmayın.Adamlar yok nokta koymadın banlandın,yok virgül atmadın banlandın,yok sen benimle nasıl konuşursun banlandın gibi gibi,arkadaş forum dediğin yerde bilgi paylaşımı yapılır samimiyetten abi de denir amca da denir o kadar milliyetçi bir grup ki o kadar türkçemize sadık insanlarki hepsi yabancı tabancaları taşıyor ve forumlarında türkçeden çok ingilizce terimler kullanıyorlar,hepsi o kadar saygılı insanlar ki kendileri istediklerine istedikleri gibi davranıyorlar.2 defa banlandım orada nedenini yazarsam herkes dalga geçer o beyefendilerle,ilk üye olduğumda adamlar sadece bir tabanca markasına odaklanmışlar onu kullanırsan süper adamsın eleştirirsen banlanırsın,ben aslında dayanamam böyle şeylere ağızlarının payını verecektim ama baktımki karşımda sadece takım elbise var içi boş kimse yok takım elbisenin içinde,hiç değilse Mustafa Serdar gibi bir abimiz var.Neyse konuyu dağıtmayalım eniştem de Smith&Wesson şarjörlü tabanca vardı titanyumdan yapılmış çok ama çok güzel hem çok isabetli,kullanımı ve taşıması rahat hem de boşken cep telefonu kadar hafif.
Saygılar
Veysi