o.bektaş tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

arkadaşlar anadolu yakasında bu iş için en uygun yer beykoz un arka tarafındaki köylere yakın ormanlardır bence.ben beykoz da oturuyorum bu ormanlara ulaşım biraz sıkıntılıdır beykoz dan köylere kadar otobüs var oradan sonrası aracı olan arkadaşlar ile aşılacaktır.bildiğim çok güzel yerler var herkesten uzak sessiz.....kimse karışmaz..... ;tufey# doğa doğa.....bu arada böyle buluşmalar çok iyi olacaktır...ankaradaki arkadaşlara imreniyorum doğrusu...

arkadaşlar benim bahsettiğim yerlerde oralar harika yerler var hele benim her fırsatta gittiğim bir yer varki tam atışlık ister piknik yap, ister atış... ;tufey#

arkadaşlar anadolu yakasında bu iş için en uygun yer beykoz un arka tarafındaki köylere yakın ormanlardır bence.ben beykoz da oturuyorum bu ormanlara ulaşım biraz sıkıntılıdır beykoz dan köylere kadar otobüs var oradan sonrası aracı olan arkadaşlar ile aşılacaktır.bildiğim çok güzel yerler var herkesten uzak sessiz.....kimse karışmaz..... ;tufey# doğa doğa.....bu arada böyle buluşmalar çok iyi olacaktır...ankaradaki arkadaşlara imreniyorum doğrusu...