TFN tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bugün tüfeği söktüm bütün parcalarını temizledim ince eğe ile piston ve tetik tırnağını tetik düşdügünde birbirlerine mikroskobik çizikler oluşdurmasın diye oval hale getirdim ;rofl.; eksik parçaları yavaş yavaş tamamlıçam tüfeği iyice inçeledim hoşuma gitmeyen tek parca piston oldu oliminyum demir karışımı birşey tetik tırbagının tutdugu yerin deforme olmasından kalitesini anlamak mümkün tüfeğin diğer aksamları fena sayılmaz tüfeği toplayıp 25 mt gurupmanları yapıp burda paylaşıcam 50 mt civarı isabetli oldugu söyleniyor sonucu çok merak ediyorum .. :him:s

mod 125 yayı piston içine sığıcakmı sıgmaz gibi geliyor bana ama denemedim aşırı güçlü yay bu tüfehe olmaz zaten tetik ve pistonu tutan tırnak biraz zayıf geldi gözüme piston da metal kalitesi biraz düşük çabucak deforme olucak cinsten değişim sadece keçe ve oringde olsa yeter olmadı fabrikasında isterim yay 8 tl diyo adamlar hıl la av daki yay kıral ve gama uyumlu diyo nasıl bir yay acaba kıral yayı sanırım ..

Hatsan yayi takma dusuncesine girdiyseniz mod125 yayi falan takamazsiniz onu soyliyim :) ama mod 70 yayi falan takilabilir belki spir capi uygun gibi gozukuyor tabi yaydan kesmeniz gerekebilir , yalniz sunuda ekliyeyim hatsan mod70 yayi kral yayiyla ayni da olabilir bence krali cok uzun sure kullandiysaniz yeni uygun bir kral yayida belli bir sure daha yuksek bir performans saglar Saygilar..

gamo yayı daha diçn olabilirmi mod 125 yayı olsa keşke :whistling:

yay ucu agırlıgını uc kısmını tornada aldırıcam az bişi kalıcak yayın içindeki kısım kalsın vede tetik dibindeki siyah plastigi cırattıcam yerine tetige zarar vermicek bi ince plastik takıcam yay tutucunun dışına böylelikle mod 70 yayını fazla kesmek zorunda kalmicam tüfek 5.5 oldugu için extra güce ihtiyacı var çok bi degişiklik olucanı sanmam ama yinede güçü artıcakdır hatsan yayı güçünü bir mutdet kurudugu için istiyorum ..

ikiside sonuçta hatsanın...eğer hatsan alıyorsan hatsan adı altında olsun..webleyi tercih etme zaten hatsanın kendi sitesinde hızları yazıyor.. model 99 daha cazip gibi..bence model99 al....

forumda kafa avcısı nicli arkadaşımızın 2 ci nesil yorumlarını okumuşdum güçlü fakat isabetsiz oldugunu yazmışdı birde cabuk dağıldıgı üstüne yeşil gres sonrası tüfek kandini parcalamışdı yanlış hatırlamıyorsam şuan alınıcak hatsan yaylılarda mod 99 var bende araşdırıyorum 1 aydır bende mod 99 alıcam ustelik yanında optima 3.9.32 dürbün cabası hafif oldugundan iş görür ama en azından tek parca ayakla kullanmalısın 1 nesil patriot güzel tüfek fakat aynı fiyata sıfır mod 99 yanında hediyeleri daha mantıklı sonuçda yeni yenidir ilk sen kullanıyosun onun keyfi yine başka 2 el silahlar üzerinde ufak tefek cizikler mutlaka oluyor vebu yeni almış oldugumuz ürünün verdigi heycanı vermiyor .. :whistling: burda herkez kendi görüşünü yazıcakdır yinede son karar senin..

Ben mod 95 tetik tertibatının küçük parcalarına yeşil gres sürmüşdüm toplaması kolay olsun diye gres eskidikce tetik kacırmaya başlamışdı tetige dokunur dokunmaz düşüyodu sonra söküp balata temizleyiçi sıkdım ardından pas önleyici şimdi cirlop gibi oldu ilk günki gibi kurulma esnasında cıt sesini duyuyorum siz siz olun tetiğe gres değdirmeyin ..

Peki diyelim mod 99 alıcaz 4.5 mu 5.5 mu almalıyız orta gücdeki tüfeklerde 4.5 mm ideal diye biliyorum . mod 95 i . 4.5 almışdım çokda memnun kaldım hızı ve isabeti hala çok harika mod 99 stoklara girdiginde almayı düşünüyorum fakat 4.5 mu 5.5 kafamı kurcalıyor bu noktada kadir abinin deneyim ve teçrübelerine ihtiyaçvar !! ..

Sorma arkadaş gülsemmi ağlasammı bilemedim :him:s tüfegi aldıgım arkadaşda kıralla ilgili ne varsa gönderdi bana 3 tane tetik tertibatı gövde vs vs şimdi anladım herif illallah demiş nevarsa kralla ilgili göndermiş ;kihhik,

Fabrikayı aradım piston keçesi almak istiyorum dedim başka biyere bağladı dedim keçe piston keçesi almak istiyorum dedim bişi diyemem dedi peki bişi dicek kimse yokmu orda dedim tl kapatdı zuhahaaa bune yaa ;şrofls;.;şrofls;.;lol;

Bizim köyde bunun ismi (atamba) dır biz bunların catallarını tornacıya inşaat demirinden yapdırırdık ağır oldugu için baya isabetli olurdu ben genelde sapanla havaya taş atardım taşın havaalanıp yere düşmesini seyrederdim taki lasdıgın cataldan cıkıp yüzüme kamcı gibi yapışana dek o gün canım çok yanmışdı sol yanagım kıpkırmızı olmuşdu acıdan gözlerim karardı birdada elime sapan almadım zaten benim cocuklugum havalı tüfekle dere kenarlarında kurbaga öldürmekle gecdi kamuflaj kundaklı hatsanım vardı amcadan kalma onla harikalar yaratırdım o tüfekle vurdugum hedefleri şimdi aynı uzaklıkda dürbünlü tüfekle zor vuruyorum çok güzel günlerdi hayatımın en güzel anları diyebilirim akşam naasıl olur anlamazdık şimdi yine cocuk olsam bilgisayar degil dereye kurbaga ldürmeye giderdim ;kihhik,;kihhik,