Bu tüfek bi arkadaşda vardı gercekden benim kullandıgım en isabetli tüfeklerden birisi diyebilirim tepmesi hiç yoktu ayar sorunu yoktu hafif kullanışlı bir tüfek dez avantajı emniyeti yok kundan vidaları sık sık gevşiyodu gecenlerde baktık arkadaşla tüfegin namlusundaki yiv setler cok aşınmış dilse alıcakdım dediği fiyata
TFN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çelikler elbette farklı ama dediğim gibi aradaki farklar kıyaslanamaz. bir pelleti harbilikle rahatca geçirebilirsiniz. ama bir mermi çekirdeğini ise anca çekiçle .
+1
-
Fİyat performans bakımından en dogru secimi yapmışsın tebrikler forumu takip etdigin belli oluyor ..
-
Gercekden güzel bir secim verilen parayı sonuna kadar hak eden piyasadaki tek yaylı diye düşünüyorum .. tebrikler .
-
Hatırlı olsun güzel tüfek bu paraya alınabilecek en iyi tüfeklerin başında geliyo bencede
-
Tuka arkadaşımızın dedigini uygulayıp pelletlerin macro cekimlerini eklersen tacrübeli arkadaşlar sana kesinlikle yardımcı olur kolay gelsin .. keşke benimde bozuk bi tukam olsa ..
-
Pul koymak tüfeğin gücünü bir miktar arttırabilir ama eğer yay kurulma anında tam kapanma yapıyor ise, pul koyduğunuzda tüfek kurulamaz. Ayrıca kurulma anında tam kavuşan yay'ın ömrü çok kısa olur. Kısa zamanda kırılır.
+1 ..
-
Tüfegi kurarken mümkün oldugunca uç kusmından yani arpacık kısmından kavra bu azda olsa kurmayı kolaylaşdırıyor tüfefi kurarken kurulma sesi gelmeden namluyu elinden bırakma ki elinden kaçmasın sanırım 5 defa boşa atış yapmışsın merak etme hiç bişey olmaz olmuş olsada ani bir güç düşüşü olurki hemen farkedersin yeni tüfegin hayırlı olsun keyfine bak keceydi yaydı kafana takma olmadı gönderirsin hatsana yaparlar
-
Merhaba hocam, düzenek hakkında bilgi verebilir misiniz?Bir de yumurtadan çıktıktan sonra bıldırcınların büyüme süreleri nedir?
Lİse yıllarında küçük bir kolinin içine pomuk doldurup içine 10 tane tavuk yumurtası koyup içine bitane 40 lıkdı sanırım ampul yerleşdirmişdim ama bu yumurtalar marketden alınan yumurtalardan degil tabiki dogal ortamda oluşan yumurta 10 yumurtadan sadece 1 tane civciv cıkdı digerleride gelişim aşamasında sorun yaşamışlardı hepsini tek tek kırıp bakmışdım o bitane civcivede ne oldugunu bilmiyorum bizimkiler evi yakıcaksın diye kızmışlardı ...
-
fiyata tekparca ayakla dürbün dahilmi ?? ..
-
Ben şahsen mod 95 le 10,000 gecik atış yapdım 3.9.32 optima dürbünüm hala sapasağlam duruyor en son dürbün ayarını yapdıgımdan bu yana 1000 yakın atış yapdım arada bozulur diyorlar ama hala bozulmadı ama ben tüfegin dilinden anladıgım için sorun yaşamıyorum dürbünü sağa sola çarpıyorum bazen ozaman hafif kaymalar oluyo ..
-
-
Azcık destekli sallayın... stoeger güzeldir..
Bu arada bugün bir arkadaşıma zehri damardan verdimm..
Gittik mod 95 sas aldık ona.. Tüfek işçilik olarak dandik ama güçlü , hafif ,fazla tepmiyor, ayrıca tetiği bana yumuşak geldi , isabetliliğini deneyemedik ama namlu iyi görünüyordu.mod 95 i 4.5 mm yoksa 5.5 mm aldınız merak etdim ..?
-
-
ilgilenen yok galiba
mod 95 alıcaksan 4.5 mm al ama yok ben kısa mesafe etkili atış yaparım dersen 5.5 mm al ..
-
Bahsetdiginiz meyil dürbün ayaklarından kaynaklanıyor kızakdan kaynaklanıcanı hiç sanmıyorum zaten dampasız o tüfegi kullanamassınız benden söylemesi en hesaplı dampada yatagunda satılıyor ..
-
Mod 95 de malüm bende gamo serisini kullanıyorum ben kısa mesafe atıyorum promatch kısa mesafece cok isabetli vede cok yıkıçı tavsiye ederim fiyatına göre en verimli pellet bence arkadaşların dedigi gibi pelletler cuk diye oturmuyor biraz itelemek gerekiyor ALLAHdan ayıpdır söylemesi biraz kalın derili oldugum için parmaklarımda hasar oluşmuyor fazla zorlarsam peletin etekleri eziliyor resmen
-
Ozaman ben bu hobiden keyif almak istiyorum dersek hiçç yerli ürünlere bulaşmiçar arkadaşlar 2 x 2 = 4
-
Zaten şu an uygun fiyat karşılıgı yerli üretim bi havalı tüfek alıçaksan kıral en mantıklısı kalite bakımından hatsandan eksiği olmadıgı kesinde belki fazlası dahi olabilir zaten insanlarımızın hatsanı terçih etmelerinin en büyük sebebi hatsan havalı tüfekleri çok eskiden beri hepimizin bildigi kullandıgı sonuçda bir isim bir marka oluşu vede normalden birazdaha verimli olabileçegi düşünçesi olduguna inanıyorum vede birçok av bayilerinde hatsan ağırlıklı satış yapıldıgı için ama gelin görün hatsanın geçmişi çok uzun yıllara dayansada kalite bakımındanda bi okadar yoksun adamların tek düşünçesi en az maliyetle ençok nasıl kazanç elde edilebilir bence hatsan eninde sonunda baltayı taşa vurucak bu düşünce yapısını degişdirmesse tabi ...
-
İnce mehmetle ayar tutması biraz zor.
Bende ilk başlar örnek sacmayla dürbünü sıfırlamaya calışmışdım dedigin gibi sanki benle dalga geciyordu tüfek bi ara namludan tutup taşa carpasım geldi meger bütün iş pelletdeymiş yanında hediye gelen hatsan diablo pelletlerle denedim istedigim sonuçu aldım pellet kesinlikle çok ama çok önemli ..