Hatsan bu mod 95 i çok satıcak gidi duruyo kullananların büyük çogunlugu memnun hatsan yaylılarının en iyilerinden üstelik fiyatıda uygun
TFN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende 4.5 mm mod 95 kulanıyorum süreklide tüfekleri söker takarım canım sıkıldıkca tamam mod 95 mod 125 göre daha kaliteli ama kullanılan celikde pek bi fark göremedim ben sadece namlusunun yıv set i farklı bide fazladan sarsıntı azaltıcı sistem eklenmiş bence hiç modlamaya calışma kaldırmaz ha daha kaliyeli bir keçe takabilirsin zaten farketdiysen tüfegin yayı oldukca sağlam ! ..
Sen neyap biliyomusun güzel kardeşim tüfegi bi sök keceye yeşil gres sür çok ince miktar yaya bol miktar sür tekrar topla mod 95 in en kral modlaması bu hadi kolay gelsin bak sende görüceksin yeşil gresden sonra güçü nekadar artıcak ...
-
-
Olabilir ts 10 pek kullanmıyorum o yüzden incelemedim hiç ama şu takıldı kafama madem ts 10 zor giriyor etekleri bukadar traşlanmış bir pelletle nekadar isabetli atış yapılabilir merak etdim bence pellet in yapısı bozuldugu için isabet oranı azalır diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin ?
-
Benim kulandıgım mod 95 pelletlerin eteklerini bukadar traşlamıyo genelde o set izleri daha kibar olması gerekmiyomu...??
-
bugun sılahı deneme fırsatım oldu sılahı gucu bıraz dusuk gıbıydı galıba yayı kırılmıs ılk geldıgınde 3-4 tane bosa sıkmıstım heralde ondan olmus bırde sılahı sıkarken içerden cınlama sesı gelıyor neyse gelelım saadete suya bır kac atıs yaptım pelletlerın uzerındekı yıv set ızlerınden bır yorum cıkartabılırsenız yazın:) namlu nasıl..
Tüfegin yivsetini hakkında bi yorum yapmicam ama kardeş seninde dedigin gibi tüfegin gücü baya azalmış normalde walter falcon gibi bi tüfekle taşa atdıgında o pelletierin tuz buz olması lazım seninkiler nerdeyse bütün duruyo mod 95 gibi orta gücde bir tüfekle bile ben taşa atıyorum pellet un ufak oluyo bi önceki mesajımdaki pelleti eski buzdolabina atmışdım o yüzden bi kısmı hala gözle görülebilir durumda sen bence o tüfegi bi elden gecir derim kardeşim ...
-
Ama ben gercekdende mod 95 atdıgım bi pelleti gösterim
[Resim Engellendi: http://i88.servimg.com/u/f88/12/08/54/38/dsc00010.jpg]
-
BAzı av bayileri bilincsizce 5.5 mm öneriyor güzsüz silahları bile 5.5 mm olucagı kanatinde ben gecen pellet almaya gitdigimde 4.5 mm artık talep olmuyo herkez 5.5 mm kullandıgını o yüzden 4.5 mm pellet olmadıgını söyledi çok bilmişin birisi bende dedimki abi senin bu işe merakın varmı oo olmazmı dedi peki ne kullanıyon tüfek olarak dedim mod 125 dedi dedim abi üzerine silah tanımam bu arkadaşda büyük ihtimal satıcı kurbanı ..
-
Hayırlı ugurlu olsun isabetli atışlar darısı henüz fx kavuşamamış bütün arkadaşların başına
-
Bir adet kral magnum 5.5 alttan kırma kolu olandan aldım. Sentetik kundak. Dürbün olarakta optima 3-9x32 aldım.Güle güle kullanın....
Ama keşke 4.5 mm alsaydın hem pelletleri pro magnum kullanıyormuşsun bak iyi olurdu daha uzun mesafelere isabetli atışlar yapabilirdin kral magnum güç bakımından biraz zayıf kalıyo o yüzden 5.5 mm biraz agır gelir kanatindeyim ama senin 100 mt soda şişesi kırmak gibi bir takıntık yok sanırım -
Tukanın sökülmeden önce resimlerini bizimlede paylaşsaydın keşke vede sonraki halinide paylaşırdın ..
-
görünen o ki tüfeğin çok güçlü dediğin gibi dağılmaz inşallah 5cm kuru kavağa geçtiyse domuz avına bile gidilir onunla vur 50 metrede kafadan insin inmezse kaç abicim...köye gidince kavak ağacı bulup bende sıkıcam inan çok merak ettim benim mod 135 ne yapıcak bu arada bahsettiğin tüfek kaç kalibre
Evet mod 125 gercekden çok güçlü gecen bi arkadaş daha mod 125 ini bana verdi babası kızmış bende duruyo yağladım koydum bi köşeye ama onun öncesinde baya yordum tüfegi tüfek neye ugradıgını şaşırdı 4.5 mm vardı zaten mod 125 bide 5.5 mm oldu elimin altında 5.5 mm olmasına rağmen çok güçlü gercekden 5.5 mm birazdaha kontrollü 4.5 mm göre ...
-
İsabetli atışlar arkadaşım hayırlı olsun tüfegin şekli güzel saglam bi tüfek insanın içine sindimi kullanması dahada keyifli olur
-
Ben mod 95 le mod 85 x arasında kalmışdım bu tüfek çok hoşuma gitmişdi halada gidiyor bi arkadaş hatsan yaylılarının en hesaplısı diye söylemişdi dürbün ve susturucu yanında tüfek cok ucuza geliyo demişdi tam alıyodum namlusu eski namlu dediler vazgecdim ama 70 80 mt den petşişeyi vuruyosan namlu pekde eski isabetsiz görünmüyo şeklide çok hoş 85 x in ben mod 95 almamdaki enbüyük sebep yeni namluydu olması sırf namlusu için aldım ama aklımda hala mod 85 x var merak ediyorum
-
arkadaşlar buğun obruk barajına gittim suya atış yaptım pellet ne kadar mesafeye gidiyor diye sonuç hiç ummadığım şekilde çok şaşırtıcı oldu benim için pelletler mod 125 5.5 le ortalama 500 550metre civarı gidiyor. belki daha uzağa gidiyor ama 500 metre üstünde pelletlerin suya düşüşü görünmüyor hiç tahmin etmiyordum bu kadarda ummuyordum açıkçası bu arada buğun 500 civarı pellet attım ince memet 45 metre de kiremitte etkili değil gamo mağnum pellet kiremiti istediğim yerden kırıp parçalıyor beş santim beş santim kiremiti kırmak çok zevkli oldu doğrusu.
Evet bende balığa gitdigim zamanlar havalı tüfegi yanıma alıyorum barajlarda büyük sazan balıkları oldugundan oltaya takıldıgında suyun sıg yerlerine kadar cekip havalı tüfekle vuruyorum ve bu arada senin gibi nekadar uzağa gidicek diye denedigimde çok şaşırdım hemen gidip bakkaldan ucuz plastip toplardan alıp suya bırakdım rüzgarla iyice uzaklaşdıgında patlatim diye ugraşıyorum ilkini patlatdım ama ikinci rüzgarın etkisiyle cok uzaga gitdi belki isabet etmişdir ama patlamadı birtürlü
-
Güle güle kullanın hatsan yaylılarının arasında hem hesaplı hemde isabetli bi model mod 95 de kece problemi yaşayan arkadaşlar oldu öncelik benim tabi onun dışında sorun cıkarmadı gamo serisi pelletlerle 50 mt gayet isabetli ama keşke red dot almasaydınız genelde ateşli silahlarda işe yarıyo ben dampasız 1000 gecik atış yapdım dürbün hala sağlam benimde hayalimde fx var birgün gercek olucak ama şimdilik hatsanla sarsılmazla nefsimi körlüyorum benim temennim inşala seninde keçe fabrika montaj sırasında hasar görmemişdir yoksa tüfeginde % 30 % 40 gibi bir güç kaybı olur vede işin kötüsü farketmende zor olur 20 mt mesafeden 5 kg ayçiçek tenekelerini rahat önlü arkalı delmesi lazım yoksa sende tüfegi söküp takmaya başlarsın neyse kardeş isabetli atışlar 50 mt gurupmanları bekliyoruz ...
-
Serkan senin adına gercekden çok sevindim hatsan servis konusunda herkezin yüzünü güldürüyor fakat benim temennim keşke servise göndermemize gerek kalmadan yüzümüz gülse gerciği senin durumun farklı ama yinede içimden geleni yazdım ..
-
Evet hatsanın bircok yaylı tüfeginde gez arpacık çok kalın mod 95 yeni gez oldugu söyleniyor ama 20 30 mt mesafelerde arpacık odun gidi hedefi kaplıyor bende hemen dürbün aldım Gamo pro Match pellet lerle 30 40 mt mesafeden çok stabil atışlar yapabiliyorum bence sende ucuz bi dürbün al en basiti optima 3.9.32 işini fazlasıyla görür ..
-
Mantıken çok sacma kurşun dökdürmek ama nesilden nesile geliyor bana dökdürmemişler mesela bazen bişi oldugunda annem sana kurşun dökkdürmedikde ondan der bende yapma ALLAH aşkına derim bana çok saçma geliyor bu tür şeyler
-
Ben küçükken ağzıma 10 tane ince mehmet atardım seri atışlar yapabilmek için zehirlemişiz kendimizi ya bazen dişlerimin arasında dakikalarca tutardım