TFN tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bugun arada fırsat bulup 10 mt den 4 ayrı pelletle deneme yapdım kullandıgım pelletler şöyle ,

1 : Gamo Pro Magnum 3 atış kırmızı işaretli

2: Gamo Pro Hunter 3 atış mavi ''

3 :Gamo Expander 3 atış yeşil ''

4 :crosman Premier 3 atış mor ''

[Resim Engellendi: http://img718.imageshack.us/img718/8837/adszjyr.jpg]

Arkadaşlar pro magnum ve crosman premier beni hayal kırıklıgına ugratdı pro hunter ve expander den böyle bir sonuç aklımın ucundan bile geçmezdi 3 hunter 3 expender aynı delikde şimdiye kadar 10 mt 6 pellet aynı delige hiç sokamamışdım üstelik optima dürbünle hehe ;rofl.;;,;-;dance;

[Resim Engellendi: http://img62.imageshack.us/img62/3088/222yj.jpg] Pro magnumunda hakkını yememek lazım galiba benim hatam yüzünden 2 atış kaydı .

[Resim Engellendi: http://img404.imageshack.us/img404/4913/111dnr.jpg] denedim ama 2 tanesini cıkarabildim .

BUnun üzerinede don omar iyi gider . ;dance;;dance;

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Abdullah ey biraz heyecanlı anlatmış , keşke bir satış temsilcisi daha sakin ve teknik bir üslupla ürünleri tanıtsaydı. 'En iyi biziz , en büyük biziz' biraz abartı olsada oralarda yerli firmamızı gördüğümüz için gururluyuz.

+1

Elimden 2 tane 460 magnum geçdi bu tüfegi iyi bilirim kol kırma sorunu kronikleşmiş bir sorundur kurma sistemi çok nazikdir fakat güçlü oldugu kadarda isabetlidir parcaları pahalı olması ve kurma sistemi sürekli sorun çıkarmasa 10 numara tüfekdir tetrar geçmiş olsun .

hangi devir hatsanlar dan stoegeri üstün tutuyorsun :)
    mevcut tüfeğin ile stogeri söküp yan yana koydunmu hiç :)

Söküp yanyana koymadım kadir abi ama defalarca hatsan söktüm hatsanın üretim hatalarıyla dolu tüfeklerini kullandım isabetli atışlarda yapdım taki ardaşdan x20 combo ahşap tüfegini sırf merakımdan alıp inceleyene kadar bende hatsanı iyi diye yavsiye ediyordum stogerde birtane çapak üretim hatası göremedim namlusunun içini inceledim mest oldum yivsetleri kusursuzdu isabeti ona keza hatsanın yanında kıral nasılsa stogerin yanında hatsan kıral değerindedir benim incelemem gözlemlemem budur 10 gün önce Hatsan Mod 99 Limited Edition aldım inatla hatsan aldım belki dedim hatsanda bazı şeyler değişmişdir fakat durum yine aynı hatsan fabrikasında çalışan işçiler bugün 1000 tane tüfek üretilecek deyip işe başlamış tüfekler aceleye gelmiş gibi bir durum söz konusu busefer şanslıyım ufak tefek görsel kusurlarla yırtdık . ;confused;

hatsan tüfeklerde bir standart yok. yurt içinde defolu ürünler var daha çok. denemeden internetten hatsan tüfek almak yanlış. bayilerde deneyerek riske girmeden almak lazım. bu sadece hatsan için de geçerli değil. kalite kontrol mekanizmasına tabi olmayan ülkemizdeki ihraç malı tüfekler içinde geçerli, hw veya diana farketmez. görmeden denemeden almam tüfek müfek, olayın özü budur...

+100

xray arkadaşımız olayı çok güzel özetlemiş .

Vala bende hatsan kullanıcısıyım fakat stoger çin malıda olsa hatsandan kaliteli ve daha güzel işçilige sahipdir etrafımızdaki ürünlerin % 80 çin malıdır kullandıgımız cep telefonları şuan yazdıgım klavye ve bilgisayarımdaki bütün parcalar çinde üretilmişdir 2x2= 4 dür çin malıdır ve gayet kaliteli ürünler mevcutdur stogerin buzamana kadar bir yay kırma birde namlu düşme sorunu olmuşdur fakat hatsanın sorunlarını saysak forum sayfalarına sığmaz Hatsan Mod 99 Limited Edition benim aldıgım son hatsandır birdaha inşallah hatsan almak zorunda kalmam .

Tufan nasıl bir Diana denk geldi sana cidden merak ediyorum :)

^^ Forumda isabetinden şikayetçi bir arkadaşımız 350 mag mun pellet kuyulan kısmının resimlerini çekmişdide resimde torna izleri vardı görülüyordu kullanıma engel değil fakat hoş degil benim kullandıgım 460 dada pellet haznesiin kenarında capak vardı başdan kurşun parcası zannetmişdim fakat değilmiş hiçbir zararı yokdu ama ben çok pimpirikliyim dört dörtlük olsun istiyorum ben artık gözümü hw marka yaylılara dikdim gözüm başkasını görmüyor her parcası ışıl ışıl insanın gözü kamaşıyor 8o

Amaç tahribat güç ise ben mod 135 öneririm çeviz kundak quatro sas olanlardan 125 sniper da iyidir fakat sentetik kundakdır ilerde krılma deforme sorunları olabilir güçlü tüfek kurarken kundağa çok yük biniyor zamanla sorun cıkarabilir ben 135 kullandım ve bugüne kadar gördügüm en güçlü tüfekdi fakat biraz hantaldır dıana 460 la karşılaşdırdım güçünü 460 çok fark atdı ezip geçdi .

[Resim Engellendi: http://www.hatsan.com.tr/tr/images/havali_tufekler/mod_135_sp.gif]

x20 sup tek geçerim nedeni açık mod 125 gibi isabetsiz değil sessiz noricayı kale almıyorum bile

x 20 Suppressor hiç düşüme işçilik dianadan bile iyi torna izi çapak göremessin metak kısımında .

Sn Tufan arkadaşım bu special edition mod 99 larda tetik ayarlanabiliyormu acaba,allen anahtarı çıktı kutudan ama mekanizmanın altında vida yeri yok 8o

Hocam tetigin alt kısmında yıldız vida var fakat kundagı sökmeden müdale edilemiyor bu vidada tetiğin yayını geriyor sanırım tetik serleşip yumuşatıyor fakat tam emin dilim tüfegi sökückedim komple ama emniyet sistemi gözümü korkutdu yaşlanıyorum sanırım sakin kafayla sökmek lazım allen bendede cıkdı ama bende göremedim yerini söyle bir boş kalamıyorum.

Fakat tüfek çok güzel tavsiye ederim fiyatına göre çok süper almayı düşünen arkadaşlar namlu klidi olan modeller tükenmeden birtane alsın koysun bir köşeye. :love:

Hatsan mod 99 limited edition bırakın eski mod 99 a benzerligini diğer hatsan serilerinede hiç benzemiyor tamamen farklı bir seri fakat tetigi quatroyu aratmayacak kadarda hafif namlu klidide eskiye nazaran çok daha kullanışlı tetik problemide emniyet sisteminin karmaşıklıgından kaynaklanıor .

gamo ne zaman yapmış Quattro tetiği :)
    gamo nun tetik makenizması farklıki ;)

Hatsan mod 99 limited edition da quattro tetik yokdur kendim bizzat söküp bakdım isterseniz yarın birkez daha söküp resimlerini eklerim calışma prensipi gamoyla aynı ufak tefek farklar olabilir galiba demek istedigimi yanlış anladınız stogerde gamo clonudur hatsanın uretdıgı hatsan mod 99 limited edition ve sıtriker 1000x de tetik sistemi gamoya banziyor ve sas sistemide yok bu modellerde ..

Yeni mod 99 gomo clonu herşeyiyle tetik gamo kopyasıdır yeni mod 99 u bende aldım tetik bence çok güzel kundak vidaları hiç gevşemiyor sebebide vida yatakları biraz dar acılmış tüfegin tek dez avanyajı agır ve habtal oluşudur benim kullandıgım mod 99 l e isabeti harika çıkdı tetik problemi yaşayan arkadaşlar galiba biraz şanssız sonuçda hatsan bu biri iyi diğeri çok kötü çıkabiliyor yanında verilen hediyeleri cıkardınmı 200 liralık tüfek maddi sorunu olmayan arkadaşların almaması gerek bir marka benim gözümde bu benim aldıgım kaçınçı hatsan aldıkdan sonra orasını burasını düzeltmekden bende bıkdım elimden butür işler geldiği için benim için problem olmuyor ama her sıkıntıda hatsana göndermek eziyet olur dogrusu ..

bence güzel mermidir gamolar bendeki mod 88 ile 30mden sizin hedefin siyah kısmı kadar yerden hiç şaşmazdı vede gamo için 15 lira çok fazla

Ben mod 88 de crosman ve gamo kullanmışdım 2 side güzel sonuç veriyordu gamolar crosmana göre capaklı olsada isabeti gayet güzeldi crosmanla aralarında az bir fark vardı .

tek kusurları max .52, min .50 pelletleri destekleyip sağlıklı atacak namlu işçiliği. namlu giriş ve çıkışlarında, özen gösterilmesi gereken havşalar. ayrıca truglo gez arpacık pek kullanışlı değil, üzerinde biraz daha çalışmalılar. yani bu standartıda tuttururlarsa iyi olur. birazda yurt içi kar oranlarını düşürürlerse kim tutar hatsan ı :)

evet aldıgım bütün hatsanlar havşa sorunu var.

Vala arkadaşım nedim baya araşdırdım ben ama aslında benim almak istedigim hafif 4.5 kompakt bir modeldi mesela stoger x20 hatsan striker 1000 x gibi ama nasıl olduysa mod 99 alıverdim tüfek biraz hantal ve ağır ama bu sebepdende çırpması şahlanması hiç yok isabetli ben isabetini sevdim acıkçası istaikrarlı stabil tüfek en sevdigim özelligide atış sırasında sizden pek bişey beklemiyor tetiği kontrollü düşürün yetiyor bunun sebebide sanırım emin degilim ama hava transfer deliği çok küçük piston çekic gibi öne carpmıyor mod 88 in yayından daha sert yayı var seside rahatsız ediçi degil benim bu modeli seçmemdeki sebep namlu klidi ve moderatör takılabiliyor olmasıydı .

Mod 88 güzel tüfek fakat ceviz kundak seçenegi yok mod 88 th 4.5 kullandım 60 mt inanılmaz isabetliydi kısa sürede kırılacak soda şişesi kalmıyordu 60 mt 5 kiloluk aycicek tenekesinin öntarafını delip arkatafına hatrı sayılır iz bırakıyordu dezavantajı kundagın içi booş oldugundan atış sırasında ses yapıyordu bu şekilde 2000 atışdan sonra beni baya tatmin etdi yani doyurdu gerçi satdım onu ama iyimi yapdın kötümü bilmiyorum ..

Tüfeğiniz hayırlı olsun bende Mod99LE kullanıcısıyım ama sizin tüdekle benimkisi arasında fark var.Bende sas ve quatro damgaları yok Namlu ucu da plastik bu bu durum kafamı karıştırdı biraz.Hatsan firması kafasına göre parça kullanıyor gibime geldi.Elinin altında ne varsa takmış:D:D Ama silah gayet hoş şu anlık gayet memnunum ama pellet konusunda hala bir karar veremedim.kullanan mod99 kullanan arkadaşlar pellet markaları ile ilgili deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Ekonomik olması da önemli tabi

Pellet olaeak ben gama türü ekonomik pelletler düşünüyorum 50-60 m mesafelerde isabet oranı beni tatmin ediyor her atdıgımda hedefi vurmasada olur sonuçda işgörüyor .