Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mahmut doğru söyüyor, TSK elinde ciddi sayılabilecek miktarda pcp bulunduruyor, sniperler bu silahlarla yetiştiriliyor ve zamanı geldiğinde görüşeceğiz, bu konu ile 1.Ordu ilgileniyor.
Bu şaka mı gerçek mi?
-
Engin benim yazın yaptığım ölçümde dikkat edersen 24 atış var ve 2 tane boş atışla 26 atış, ve silah yazın ilk tanıtım buluşmasındaki T12, bu silahla yapılan ölçüm yazın ağustos sıcağında yapıldı ve benim tarafımdan ince ayara tabi tutulmuş bir silah.
Biliyorum üstadım zaten alıntıya eklemiştim.
-
Engin benim yazın yaptığım ölçümde dikkat edersen 24 atış var ve 2 tane boş atışla 26 atış, ve silah yazın ilk tanıtım buluşmasındaki T12, bu silahla yapılan ölçüm yazın ağustos sıcağında yapıldı ve benim tarafımdan ince ayara tabi tutulmuş bir silah.
Biliyorum üstadım zaten alıntıya eklemiştim.
-
Demek istediğim, Ülkü amcam 20-30 fps gibi farklılıklar olabilir demiş ve silah 900 fps civarında atıyor, Yatagun'da yapılan ölçümler de 930 fps civarlarında gittiği için bir gariplik var gibime geliyor
-
Demek istediğim, Ülkü amcam 20-30 fps gibi farklılıklar olabilir demiş ve silah 900 fps civarında atıyor, Yatagun'da yapılan ölçümler de 930 fps civarlarında gittiği için bir gariplik var gibime geliyor
-
Hava şartları bir miktar etki etmiş olabilir. Ama hız olarak daha öncede 860 fps civarındaydı. Belki ufak bir ayar istiyordur
Yatagun tarafından yapılan ölçümler:
AlıntıYataGundaki ölçümler bizim yazın tanıtım yaptığımız T12 ile yapıldı ve yazın Ağustos ayında yapıldı
933 - 931 - 932 - 933 - 931 - 929 - 930 - 929 - 931 - 930 - 929 - 931
932 - 928 - 930 - 928 - 929 - 931 - 928 - 929 - 930 - 928 - 929 - 929Serdar abimin yaptığı ölçümler:
https://www.airgunturk.com/index.php?page…b75ab6dcad7474c
Erkut abimin silahına ait ölçümler:
AlıntıT12 için verdiğim değerler, arkadaşımız Erkut'un silahına ait. Her dolumda 3 şarjör civarı atabilmek için hızdan biraz fedakarlık edilmiş.
Silahtan silaha da 20-30 fps farklılıklar olabilir.[Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090202/jlzn6kvo.jpg]
-
Hava şartları bir miktar etki etmiş olabilir. Ama hız olarak daha öncede 860 fps civarındaydı. Belki ufak bir ayar istiyordur
Yatagun tarafından yapılan ölçümler:
AlıntıYataGundaki ölçümler bizim yazın tanıtım yaptığımız T12 ile yapıldı ve yazın Ağustos ayında yapıldı
933 - 931 - 932 - 933 - 931 - 929 - 930 - 929 - 931 - 930 - 929 - 931
932 - 928 - 930 - 928 - 929 - 931 - 928 - 929 - 930 - 928 - 929 - 929Serdar abimin yaptığı ölçümler:
https://www.airgunturk.com/index.php?page…b75ab6dcad7474c
Erkut abimin silahına ait ölçümler:
AlıntıT12 için verdiğim değerler, arkadaşımız Erkut'un silahına ait. Her dolumda 3 şarjör civarı atabilmek için hızdan biraz fedakarlık edilmiş.
Silahtan silaha da 20-30 fps farklılıklar olabilir.[Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090202/jlzn6kvo.jpg]
-
Emeğinize sağlık, teşekkürler.
Evet, yatagun tarafından yapılan ölçümler çok daha stabildi. Sanırım havanın soğuk olmasının etkisi var?
Ayrıca silah neden 800 küsür fps hızlarda atıyor? Gücü düşürmek için bir modifiye mi uygulandı. -
Emeğinize sağlık, teşekkürler.
Evet, yatagun tarafından yapılan ölçümler çok daha stabildi. Sanırım havanın soğuk olmasının etkisi var?
Ayrıca silah neden 800 küsür fps hızlarda atıyor? Gücü düşürmek için bir modifiye mi uygulandı. -
engin bana soruyorsun nasıl yaptın diye senin grupmanın ne farkı var benimkin den fıstık gibi grup olmuş
kafamı buluyon engin yosam
aramızda kalsın kimse duymasım t12 yi yarı yarıya kırışalım atış tekniğini söyleTamam abi mekanizması benim kundağı senin
-
Fx pelletler muhteşem fakat çok çok çabuk eziliyor. Grup yapmadan önce cımbızla seçip namluya öyle yerleştiriyorum.
-
ayrıca lw namluların isveç yapımı olmadığını da herkes biliyor. onları hatsan kendisi üretiyor. Ancak hatırladığım kadarıyla ilk 25 lik kampanya için orjinal lw namlusu sözü verilmişti. ancak hatsan lw namlu satıldı diye biliyorum.
1) Lothar Walther namluları İsveç üretimi değil.
2) Hatsanın namlu üretip üstüne bilinçli olarak Lothar Walther yazması mümkün değil.
3) Hatsanın Lothar Walther namlu üretmesi için Lothar Walther'dan patent alması gerekir. Hatsanın politikasını hepimiz biliyoruz ( tüfeğin her parçasının kendileri tarafından üretilmesini istiyorlar) Hatsan namluların Lothar Walther'dan patent alacak kaliteye ulaşmaları halinde, inanın hiç patent almazlar direk piyasaya sürerler. -
Yüksek büyütmeli dürbün sponsoru aranıyor
-
Gerilla taktiği vurkaç yapıyor olabilir. Hatsan olduğu anlaşılınca adını değiştirip bu sefer de steyr diye satarsa artık şaşırmam. Hammerli adı da lekelenecek sonunda.
-
aaa Her taraftan rakip çıkıyor Çok güzel grupman Hemen dürbün lazım bana ödünç yüksek zoomlu dürbün arıyorum !!
-
Kadir abi namlu tutucu var mıydı?
-
oouuuehhhişklik?!'?^!'?%! Gözümle görmeden mümkün değil inanmam
-
http://www.pyramydair.com/p/hammerli-pne…air-rifle.shtml
''Hammerli'' markası altında satılan At-44'ler. Tek namlu tutucusu, 2. nesil tüpler, tek atışlı 496 $
Dağıtıma 2 Eylül 2009 da başlanılacakmış. -
at44wx-10 un namlu tutucusunu söksek isabetlilik nasıl olur acaba denemek lazım.?
Kesinlikle denenmeli