Off gerçekten çok güzel.
Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
svd yi kullandım ama size tavsiye edeceğim iki silah var 1. PSG 1 alman 2.si görmedim ama KNT.50 BMG yada KNT 308. son ikisi yerli yapım yakında orduya dağıtılır her halde muadillerinden çok hafif ve çok daha isbetlilik yüzdesine sahip silahlar. ve dahada ucuz .
Svd'yi nasıl kullandınız ya?
-
-
Bence görünüşü çok güzel.Zaten estetik yanında ağırlığı da getiriyor bence...Evet tüfeğin kusurunu arıyoruz???
-
Bu tüfeğin kusuru ne?
-
Acıkçası ben bu silahları beyenmiyorum.Bu gücü istiyorsanız bence ateşli silah almalısınız.Ayrıca hız stabilitesi de berbat...
-
Hayırlı olsun.
-
çok iyi hayırlı olsun.
-
Hızlı cevaplar için teşekkürler...
-
Saf azot yanıcı olmadığı için sorun olmaz,ama unutulup kuru hava basıldığında büyük felaketler yaşanabilir,bu yüzden O ringler yağlı olmalıdır ama bu bahsettiğim özel yağ ile yağlanmalıdır,Yakında bu tür yağ ve upgrade parçaların satışını başlatacağım.
Bugün crosmanın tüpünü doldurttuğum yere sordum.250 bara kadar basabiliyorlarmış.Pcp de kullanılabilecek en güvenli ve en performanslı gaz azot değil mi?
-
peki silahın içine azot bastığımız zaman hava geçiş yerlerini yağlasak birşey olur mu?
-
Ya benim anlayamadığım birşey var
Şimdi Hw 100 deki regulatör ne işe yarıyor.200-120 bar arasında aynı hızda mı atış yapıyor?Peki air armsda regulatör yoksa bu stabil hızı nasıl sağlıyor.Çekiç yayı-valf ağırlığıyla mı?Hangisi daha stabil hız değerleri sağlar?Off kafam soru işaretleri ile doldu
-
hayırlı olsun.Güle güle eskitin.
-
Dampa ayak ile bu sorun çözülmez sadece yavaşlatılır.En uzun ömrü isterseniz ön mercek çapı fazla büyük olmuyan, havalı tüfek için imal edilmiş dürbünü, dampa ayakla kullanmanızı öneririm.
-
Dürbün konusunda topu ustalara atıyorum.Ama bence 4.5mm yerine 5.5mm düşünün.
-
+ 1
Enginin dediği gibi olur ama ikinci bir 135 fiyatına değil biraz daha üzerine mal olur.
Peki üstadım namluyu lothar yaptık, ön yay ağırlığını çıkarıp plastikten imal ettik.Keçeyi sizin dediğiniz malzemelerden yaptırdık, tetiği de modifiye edip 300 grama indirdik.Diana 350 magnum dan daha iyi olur mu
(Tahminim tüfekle birlikte 700 ytl eder bu yaptıklarımız.)
-
Ben en fazla 650 ytl diyorum o da namlu lothar waltherse.İşçilik de hatsan gibi olacaksa vay bu tüfeğin haline...
-
Olur ama 2. bir mod 135 fiyatına gelir.
-
Ben namlusu sadece Lothar Walther olursa alırım yoksa.Hw 100 alacağım gibi duruyor...
-
video daki atıs 20 yard dan yapılıyor yanı 18 .3 mt cıvarında.Çok fazla isabetli değil o zaman?