dostum otomatikte ata armsan akdasdan sasma derim
as-5-as tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zoom u 24 x gibi gelmedi 16-24 arası sanki görüntü optima ayarında. Türkiye'de 3x9-32 paralaxsiz dürbün e 150 TL fiyat çekiliyor 127 TL ye paralax li bir durbun için alinabilecek f/p ürünü diyorum
-
aliexpress bugünlerde çok hızlı 2 ayrı siparişimin 10 gün içinde geldi dürbünu gelince orta kalite
-
merhaba arkadaşlar 07 martta vermiş olduğum aşağıdaki dürbünum bu gün itibari ile elime gecti
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
atış yaptığım bölgede inşaat atıkları vardı ordan iyi hedef olur diye almıştım görevini başarıyla yerine getirdiler bi sonraki atışı beklemektedir
-
acemi oluşum ve dürbünu tam ayarlayamamam nedeni ile sonuç böyle çıktı tufegin üretim tarihi temmuz 2015 şarjör lerim eski tip çıktı fabrikayı aradığımda hem şarjör hemde namluyu sordum eski tip namlu olabilir dediler sıkıntı yapmayın bakıma gonderdigimizde hepsini değiştiririz dediler eski tip namlu böyleyse yenisi nasıl olur diye aklımdan geçmedi değil kral gerçekten ürünlerinin arkasında duruyor
-
tsk ederim
-
merhaba arkadaşlar pcp araştırmalarım sonucunda bozkurt avdan pompa dahil puncher w aldım ve 2 haftadır tufegi denemek istiyordum. Bu gün 40 metreden dürbünu tam sifirlayamadim ama çıkan sonuç beni tatmin etti (tabi bu ilk pcp deneyimim ilerde daha iyi olasını bekliyorum)
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
cevaplariniz için teşekkür ederim
-
peki namlu kalitesi ve grupmani nasıl acaba
-
Arkadaşlar merhaba foruma uzun süredir üyeyim fakat aktif olarak forumda bu zamana kadar bulunmak nasip olmadı. Bu hobiyi şimdilik hatsan siper model 85 le devam ettirmekteyim pcp ye geçmek istiyorum fakat bütçem sınırlı hatsan t10 edge ile tecrübesi olan varmi bu silah nasıldır bilgi verirseniz sevinirim