şehzade mustafa yaşasaydı emin olun durumumuz bugüne kadar kuvvet ve çok iyibir dirayete mashar olurdu yanı bu tarihe kadar kadim bir şekilde yansırdı!
joey_jordison tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
samet kardeş gayet iyi alışınca daha sonuçlar çıkacağına eminim pelletler çok tanıdık geliyor
-
eline sağlık gayet başarılı
-
abi peki güçte herhangi bir düşüş oluyormu?
-
sorunu nihayet çözebildim!sorun dürbündeymiş şimdi 85 metrede soda ve bira şişesi kırıyorum rahatlıkla herkeze hızlı cvplar için teşkler
-
Ewet tufegi sifir aldim bostada hic atis yapmadim
-
Yurt disinda tuning islemi olmadan arazide bu tufegi kullanan cok youtube ta baya videolarida var crosman premier kullandim pelletten yana problemde olabilir sise nekadar kalin olsada 50 metrede kirmasi lazim desteksiz ayakta atis yaptik ondanda kaynaklaniyor olabilir sanirim
-
kontrolunu yapmıştım şişelerin ses gelmesine rağmen şişede hasar yoktu
-
az önce 25 metreden plastik su şişesine attım şişeyi devirmeden delip geçiyor sanki yakmış gibi???
-
sanirim 50 metrede ayakta desteksiz atışında payı var malum tüfek ağar ve alışmak lazım sadece şişeden tın sesi gelince delemiyor dedim galiba avcıhocayla az önce telde konuştuk oda kağıt gibi delmesi gerekiyor dedi şişenin etrafını bantla peletin nereye isabet ettiği belli olur dedi denicem bakalım
-
tüfek 4.5 birde ayakta serbest atışta deneme yaptık 50 metreden acaba siseyi siyirip geçmiş olabilirmi??
-
bugun kardeşimle hw97k ile atış yapma fırsatı nihayet bulduk fakat 50 metrede bira şişesini kıramadık crosman premier kullandık fakat şişeye pelet denk gelse bile birtürlü kıramadık bu normal birşeymidir sizce?
-
denicem birazdan umarım olur tşkler
-
bu tür tuning işlemleri olmadan orjinal yayı olan 97 k ya dampasız normal kendi ayaklarıyla 3-9-40 lık bir dürbün takılsa kayma veya sıfırı bozma olayı olurmu??
-
-
Tamam kardes sagol
-
O konuda haklisino koltuga bilgisi olmayan ne sattigini bilmeyen kisileri oturtanlar tok insanlar ve silahtan anlayanlada konussan sana konusma sekli cok kibirli!
-
Bunu duydugum iyi oldu bende tam ordan yatagun dampa siparisi vericektim sagol
-
Bende bu yuzden yazdim ornek verdim
-
Bu konu 4 yil oncede olmustu burda eminim grupman yaparken disarda goruldugu bir canliya rahatlikla sikacak ustadlarda ve acemiler var ornek turk halki kirmizi isikta gecmek yasak buna uymadigimiz olmadimi ki kurallara bukadar takiliyoruz evt o bir isik fakat bu insan emniyeti icin olan bir isik ve cokta uyulmayan bir kural umarim anlatabilmisimdir saygilar