anlıyorum yok kurcalamam kesinlikle evladiyelik tüfeği 2. elini alamadım ya sen hesap et zaten cnc tornacıyım bir sıkıntı olursa hallederim sorunda yokta işte ben fazla pimpirikliyim heralde böyle kullanıcam sıkılınca teknosman beyinkinin aynısından yapıcam crom cobalttan olur düşünüyorum zaten var bazı teknik resimlerim çok sağol ilgilendiğin için
joey_jordison tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cvp için çok sağolun fakat bayadır bu forma kayıtlıyım 97k nın böyle bir zaman aşımıyla kol bağlantısının kırıldığını hiç duymamıştım!kullanan başka üstadlar konuyu değerlwndirirse inanın çok sevinicen gece uyku uyumadım
-
Peki bu bir sorun teskil edermi?
-
Cvbiniz icin cok sagolun fakat kurma kolu cekilip bosta asaga yukari sallaniyor dogal olarak o esnada hafif saga sola oynuyor kurmal kolu
-
Zor bir soru sordum sanirim
-
Herkeze hayirli aksamlar yeni aldigim 97 k da pelet yuklerken farkettim kol bostayken saga sola oynuyor biraz bu normalmi acaba saygilar
-
97k nin kurma kolunu cekince peleti yuklerken farkettim kurma kolu hafif saga sola oynuyor bosluk var gibi bu normalmidir acaba??
-
Telefon actilar ama 5,5 varmis ben 4,5 istedim ama cok ilgilendiler sagolsunlar
-
teşekkür ederim tahsin abide yokmuş daha doğrusu izmirde 2 yerde 5,5 vardı ondan almadım istanbuldan alabildim çok şükür
-
yazmayı unutmuşum 4.5 olacak il dışından pek söylemek istemiyorumda yardımcı olursanız sevinirim
-
izmirde herhangi bir av bayisinde hw 97k satan biryer varmı bildiğiniz acaba???
-
bir tek benim aa 510 damı oldu bu sorun?? merak ettim doğrusu., başına bu tür problem gelen varsa ve yazarsa nasıl giderdiğini sevinirim
-
yeni aldığım s510 nun namlu kapağana aynı yerden çizgi halinde pelet sürtüyor bu isabeti etkilermi?s510 olan diğer arkadaşlarında aynı şekilde namlu kapağana pelet sürtüyormu??kullandığım peletler a.a diablo hunter gamo hunter ve croman
-
şu yuvarlak derlin o dediğiniz değilmi
-
teşekkürler biraz böyle kullanayım kapağa çıkarmayı düşünüyorum stabil atış sayısı 30 sa bu bana yeter zaten
-
s510 nun tüpün içinde kalan sarı parçanın tapağını çıkarttıkmı kaç fpslerde atış yaptığını deneyen varmı?stabiliteyi çok etkiliyormu
-
bencede mod 54 güzel yaylı
-
çok sağol abi içime su serptin bende namludamı yoksa bendemi bozukluk diyodum şimdi kendime
-
jsb hatsanmı air arms jsb mi?
-
yeni aldığım a.a s510 nun yanında yollanan a.a diablo hunter 16 grains peleti sanırım sevmedi istikrarsız,eski s410 da kullandığım fx pelet çok iyi ve istikrarlıydı acaba s510 ada fx peletimi alsam?s510 ların sevdiği peletler hangileridir yardımcı olursanız sevinirim