olur elbet bigün hakan abim
joey_jordison tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bizim a.a larında namlu oringini değiştirmeyi böle fotolarla gösteren biri olsa çok iyi olur!
güzel paylaşım eline meğine sağlık abi
-
amma sabırsızsın be burak
biraz yoğunuz bu aralar hanım rahatsız boş vakti yakalayım kaçırcam mağzadan seni
-
aman yarabbi demek hayalmiş sevmemmi mustafa abi çok seviyorum keratayı
-
bugün atış yapayım dedim,silahı kurdum tetiğe basınca sesi çok çıkmaya başladı ve gücünün arttığını hissettim 60 metre uzaklıktaki beton zemine atış yaptığımda betondan kum çıkarttı ve toz baya bi çıktı mustafa abi valla kurcalamdım silahı kendi kendine gücü nasıl artmış olabilir?
-
bizde isteriiiizzz bizde isteriiizzzz
-
bu türkçe konusunda yeterince moderatörlerimiz duyarlı konunun üstüne katletmek vss terimlerle tartışma ortamı yaratmayalım
-
slm formdaki fotonuzu galiba isgören silahçılıkta çektirdiniz
-
tebrik ederim abi böle geliştirme çalışmaları yapmak için çaba sarfetmen çok güzel bişey
-
evet pompayla doldurdum kardeş yalnız baya zorladı
-
bende geçen gün söktüm bakımını yaptım silahımın 20-30 barda tısladı temizliğini yaptım aslında su pas veya nem yoktu boşunada sökmüş oldum işin aslı bu arada tüpü sökütüğümüzde silaha takılı biraz büyük bi oring var onuda gresledim sonra dolumunu yaptım
-
abi buravo vallaha bizde tturanla onu konuştuk geçen gün, ii oldu bu msn de görmeyim seni yandın ya abi bide birşey sorucam sen kaç tane pellet attın?valf alışmı yani bi sorun olmadığına göre!
-
bende aynı şeyi düşünmüştüm!mustafa abinin A.A sının tüpü hatırladığım kadarıyla kaplamaydı,yada tüpün kendi orjinalidir benimki tahmin tabi krom kaplatsak acaba tüpü ne gibi bir sonuç alırız
-
yalnız bu türlü uygulamalarda çıkan hafif dumanı veya kokuyu solumayalım çok zararlı ve gözleri acayip yakıyor lütfen dikkat
-
haydaaaaaaa daha tüfege doymadan öbür tarafamı gidicez şimdi tüfek elımde patlıcak ha. e bunun bır yolu olmalı ilk kez duyuyorum böyle bişeyey. mustafa bey bir yol gösterın bize yoksa kaza kursununa gidicez sanırım. tüfegin havasını boşaltıp sökelım dıcem bız temızleyelım yada bakım yapalım dıcem sanırım hava full bitince pompa ile doldurulmuyo. bir care lütfen neyapıcaz bir ton adam var pcp kullanan ve pompayla dolduran. saygılar.
hakan abi allahta seni güldürsün yaa
-
bence mükemmel nekadar hafif olursa ayakta atış okadar rahat olur ya acaba nekadar hafifletir!mutafa abi getirtse iyi olur bu kundaklardan
-
peki mustafa amca tşkler
-
abilerim arkadaşlarım 16 grein den hafif pellet kullanmak istiyorum şuan elimde crosman palletleri var 14 grein olarak kullanırsam oringler zarar görebilirmi?
-
amin yaa şu parayı bi toplayabilsem alıcam
-
hayırlı olsun hem sağlak hem solak kundaklı modeli varmı s410 ların
bu mevzu air armslar gelmeden forumda yazılmıştı araştırmanızı tavsiye ederim