tamam erkut abi teşekkürler.bugün jarjörü doldurmak için çıkardım doldurdum.silahı elime alınca tetiğe basmışım silah patladı içinde şarjör yoktu paleti namluya süren pim hafif ileri geldi valfte veya çekiçte bir sorun olmuşmudur?ve birşey dikkatimi çekti namlu ceketinin sonundaki deliklerden atış esnasında hava çıkıyor bu normalmi?
joey_jordison tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
üstadlarım arkadaşlarım dolum esnasında oringlere sürülmesi yararlı olan silikon gresi kaç dolumda bir oringlere sürmek gerekir,her dolumdamı yoksa2-3 dolumda birmi?ve şuan würth marka sprey şeklinde olan silikon gresi alana kadar bir miktar namlu oringine ve pellet sürücü mile az bir miktar silikon gres sürsem yararı olurmu?zaten bir miktar sürdümde bir sorayım dedim
-
beyler madem öle bi gün kararlaştıralım buluşalım hep birlikte bir akşam çay kahve içelim hem tanışmış oluruz hem bir plan program yaparız olmazmı?
-
yok arkadaşım hakaret değil cok sakin ya imse beğenipte gitmiyo ya ondan bahsediyorum:) atış için yer sorun olmaz bulusalımda gerekıyorsa 200 km yol gıderız sıkıntı yok. benımde 8 gun sonra tufegım kargoya verilmiş gene kandırılmadıysam pazartesi elimde ondan sonra buluşmları kaçırmayacağım hatta herkesi gerekiyorsa evinden alacağım:)
herkezi evinden alıcağına söz verdi şahitsizniz beyler
-
peki mustafa abi seste bir değişiklik var?
-
ya bu a.a fabrikası neden bu hızda ayarlamamış acaba diye bişey sordum hakan abi mustafa abiye,frog yazmış bişeyler abi zannettim mustafa abi bana giricek sağlı sollu .bu arada mustafa abi jay namluyu ve tüpü uzatmak istiyorum demiş mümkünmü böle bişey?eğer yapılabilirse 600 mm boyunda lw şoklu mac namlu takabilirmisin mustafa abi?senin silaha benzesin bari biraz yaa uzun namlu olmasını istiyorum doğrusu
-
ben fiyat açısından nitelendirdim konuyu arkadaşım karar senin zevk senin
-
tamam mustafa abi teşekkürler dalgınlığıma gelmiş özür
-
1-2 ay sıkıntım var sonra yollasam silahı mustafa abi çekici değiştirip stabil ayarını yapıp kısa süre içinde yollarmısın?
-
birşeyleri değiştirmesi için sölenmiş birşey değil!ilerde daystate de getirir mustafa abi
-
arkadaşım öncelikle formumuza hoşgeldin.bu silahı alanı duymadım fiyatı malum biraz yüksek bir yaylı silah için çok fazla,bende alıcaktım bu silahı fakat air arms aldım ve çok memnunum aralarında pek bir fiyat farkı yok güç olarak air arms kat kat fazla ve çok isabetlidir bunuda belirteyim,her iki silahıda http://www.yatagun.comdan bulabilirsin oraya üye olmanı sana tavsiye ederim çünkü makul derecede inrimleri oluryor saygılar
-
peki mustafa amca air arms fabrikası neden bunu üretim esanasında uygulamamış(ağar çekiç kullanmamış)?
-
-
nasıl baktın abi çıkardınmı oringi silahın şemasına baktım 9-10 tane oring var silahta bu arada
-
aradığın oring i buldunmu hakan abi?
-
hakan abi mustafa abi a.a ların dispiritörlüğünü aldı yakında bütün parçaları zaten yatagun tarafından temin edilir,bende gerekli parçaları satın alıp yedekleme yapıcam,oring yatagunda var diyebiliyorum,heryerde oring var ama onlar kalite kalitedir!o yüzden yatagundeki oringlere bak bi derim vardır orda.
-
hakan abi ilerde mustafa abiye yollarız bi çekiç takar bizimkilere sonra nezaman gelcek silah diye başının etinide yeriz mustafa abinin super olur
-
abi bu hücreler baya bi bölünmüş ozaman ya
-
yürü be hakan abi çok güzel hareketler bunlar devam devam super olmuş tahribat eline sağlık canım abim
-
ya açıkçası o kısımları pek okumadım ama şimdi dikkat ettim herşey net bir şekilde yazılmış kardeşim .bunlar çok iyi fps değerleri çok iyi