Eğer yakın mesafe atışları düşünmüyorsanız Zeiss.Nikon,Schmidt Bender vb..gibi dürbünler daha uygun olur.
Falcon ve MTC dürbünler Hawkeden daha iyi diye biliyorum.Ama en doğrusunu Hawke kullanıp Falcon ve MTC dürbünlere geçiş yapıp kullanan arkadaşlar söyleyecektir.
mati34 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkür ederim,aslında gönlüm zeiss dan yana,ama ülkemizde bulabilmek çok zor,bu konuda yeterli tecrubem yok ama,dürbün birkez alınmalı,tüfeği değiştirmek,dürbünü değiştirmekten daha kolay,almanyadan bulabilirsem zeiss,olmazssa alternatifleri değerlendireceğiz
Zeiss,Nikon gibi dürbünlerin paralaks netlemesi genelde 50 yarddan başlıyor.Yani 45 metreden düşük mesafelerde netleme yapamazsınız.Listenize Falcon veya MTC dürbünleri ilave edin derim.
http://www.uttings.co.uk/p114634-falcon…s/#.U5_wkPmSySp
http://www.mtcoptics.co.uk/mtcScope_Vip.htm -
-zeiss conquest hd5 5-25*50 rz800 reticle
-nikon 6777 6-24*50 monarch 3sf
-hawke sidewinder 8-32*56 sr proBence hawkeyi bu sıralamaya sokmayın derim.Zeiss ve Nikon Hawkeden çok çok daha net ve kaliteli dürbünlerdir.Nikonda Zeissde kullandım.
Zeiss Conquest 6.5-20x50 dürbünümü Air wolf üzerinde kullanıyorum.Tavsiye ederim.
Gümrük konusunda sıkıntı yaşamanız olası.Tanıdık vasıtası ile getirirseniz daha iyi olur. -
Sinan bey güzel ve faydalı bir çalışma olmuş,tebrikler.
-
Sezgin bey hayırlı olsun.Sonunda kavuştunuz.Pelletiniz bol olsun.
-
Hayırlı olsun.yeni silahınızı güle güle kullanın.
-
Keyfiniz daim olsun.Fırsat bulursam bir baskın yapmayı düşünüyorum.
-
Caner hayırlı olsun.Güle güle kullan.
-
Keyfiniz daim olsun.
-
Metehan, çok güzel silah.Gülegüle kullan.Çok memnıun kalacağına eminim.
-
Keyfiniz daim olsun.İsabetli atışlar dilerim.
-
Levent bey elinize saglık.Güzel atışlar.Silahınızda hayırlı olsun.
-
Paylaşım için teşekkürler.Elinize sağlık.
-
İnsan silahını seviyorsa severek kullanıyorsa sonuçları resimdeki gibi oluyor.Saygılar.
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
-
Çok güzel kareler.Teşekkürler.
-
Eğer yanlış hatırlamıyorsam 1.5 mm kalınlığında 2.57mm veya 3 mm iç çapında olması lazım.
-
Oring işi tr'de çok sıkıntılı . işgören silahçılıkta geniş seçenek mevcut oradan temin edebilirsiniz
Türkiyede tüm O-ring çeşitlerini bulabilirsiniz.Hill pompanın küçük mavi o-ringi hariç. -
Parçayı alın pinomatik veya hidrolik malzeme satan yerlerde bulabilirsiniz.Ölçüyü şuan hatırlamıyorum.Araştırayım bulabilirsem size yollarım.