Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
mati34 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın.hayırlı olsun.
-
18 graini tavsiye ederim.
-
Çok teşekkür ederim.Bence HW 100 ün yeri ayrı.AA da güzel ve isabetli bir tüfek ama ben Hw 100 ü daha çok seviyorum.Onunla yaptığım isabetli atışları AA la yapamıyorum.
Belkide HW 100 ü daha çok sevmemdendir.Sevgi ve saygılarımla. -
Özgür bey resimler için teşekkürler.Güzel bir hafta sonu oldu.Sizinde 230 metrede tenekeye yaptığınız çok atışlar güzeldi.Saygılar.
-
Nazmi çok güzel atışlar eline sağlık.
-
İnsanın canı atlayıp ankaraya gidesi geliyor.İsabetli atışlar dilerim.
-
Merhaba.Bence sürdüğünüz yağ valf içinde dondu ve valf yolunu tıkadı.hiç yağ kullanmayın derim.daha iyi randıman alırsınız.
-
Hem hw 40 hemde zoraki kullandım.Hw 40 estetik olarak daha güzel,ele daha iyi oturuyor,tetiğide gayet güzel.Ama güç olarak zayıf kalıyor.Şişe kırmak isterseniz tavsiye etmem.Ancak isabet konusunda çok iyi,grupman için güzel tabanca.
Zoraki estetik olarak kaba duruyor,ancak güç olarak hw 40 ın önüne geçer.Bence kullanım amacınıza göre tercih edin.Saygılar -
Hayırlı olsun.İsabetli atışlar dilerim.
-
Merhaba.CO2 tabancamı meydan ava servisine göndermiştim,silah yapılmış ve test edilmiş olarak elime 1 haftada ulaştı,ben memnun kalmıştım.Siz istanbulda yaşadığınıza göre sizin için daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.Bence direk kendiniz gidin servisine.İsterseniz telefon numarasını verebilirim.Servis hizmeti veren meydan av mercanda.Saygılarımla.
-
meydan ava servisine gönderin.
-
o-ringlerin ömrü açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
-
Merhaba.Bir yıl oldukça uzun bir zaman,normalde bir sorun olmaz ama bence boş bıraksan iyi olur.
-
Hayırlı olsun,iyi atışlar dilerim.
-
Merhaba.kısa sure önce mod 52 tüfegimde chesterton marka teflon içerikli molycot 111 benzeri ama aynısı degil içinde mikron seviyede teflon içeren gres türevi yag kullandım.(Bu yag yüksek ısılarda çalışan sızdırmazlık elemanı olarakta kullanılan bir yag.)Tüfekte dizelleme kesinlikle çok az oluyor.Ama gücü artıyor.Yani atış sonrası duman görmüyorsunuz.Ama 75 metreden 4.5 mm gamo pro h ile bira şişesini delip geçiyor.
-
Elinize emeğinize saglık çok güzel olmuş
-
Murat bey güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
-
Sezon şuan kapalı ve bu hayvanlar üreme yapacaklar.Ayrıca biz avcılar her sene avlanma bedellerini yatırarak avlanıyoruz.
sagolsun bogçacı arkadaşlarda sezon açılmadan bildırcınları yok edercesine vuruyorlar.Bu hareketinizi kınıyorum ve hayvanların üreme mevsimimde olduğunu hatıratırım. -
Hayırlı olsun.Bol isabetli atışlar dilerim.