Aman allahım bursateam gormek bursalı arkadaslarımı boyle gormek ne guzel bende tufegimi yeni sattım ama bole aktiviteler olcaksa pcpye gecisi dahada hızlandıracagım umarım devamı gelirde lafta kalmayıp eglenceli vakit gecer..
ajaan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun iyi gunlerde kullanırsın umarım benimde en cok sahip olmak istedigim tufek performans hakıında sık sık rahatsız edebilirim seni
-
Hayırlı olsun kazasız belasız isabetli atıslar ihsalla..Bence 4.5 mm gucu digerlerine gore daha dusuk olan tufekler için daha iyi yani dogru bir secim yapmıssın umarım memnun kalırsın..
-
Hayırlı olsun frog cok sevindim kazasız belasız isabetli atıslar diler mutlu gunlerinizde kullanmanızı umut ederim...Diana ise eger herseye deger...
-
Kankaaa alcam alcam diyordun sonunda aldın vala helal olsun tebrik ederim iyi gunlerde kazasız belasız isabetli atıslar dilerim...
-
Cihan kankaaaaa bekleee haftaya yanındayım olm beni tufege bulastırmakla kalmadın dag bayır orman cayır gezdirceksin bideeee..Offf nerde o barlar içkiler kızlar hepsini bıraktım vala opuyorm seniii ademle haftaya ordayız...Sniper 43 kardesede selamlar...
moderatör notu:yazılarınızda noktalama işaretlerini kullanmaya gayret edin.ve son harfleri gereksiz yere uzatmamaya çalışın.
-
bence diana panther 31 cook cok iyi hem fiyat olarak uygun hemde performans ve kalite olarak cok iyi bir arastır derim yada bursada merkeze yakın bi yerlerde bulunuyorsan deneme atısı yapabilirsin tufegi getirebilirm..HAyırlısı olsun..
edit: ajaan lütfen Türkçe'mizi fazla deforme etmeden yazışalım (ben biraz düzelttim)
teşekkürlerRaptorx
-
Merhabalar bende bursa merkezdeyim gercy yeni katıldım aranıza ama olsun bursada bole seyler ve bole abilerim oldugunu gormekte guzel..Umarım bir gun gorusuruz saygılar...
-
diana ise eger hrseye deger...