tabıkı devam edıyoruz bu işleme zaten yanı nasıl desem afedersınız babam benı 7 yasımdan berı ava goturur o kadar cahıl cuheyla adamlar varkı anlatamam sıze
onlar yuzunden bu durum devlet sadece para ıstıyor bızden bır kere bıle bır devlet gorevlısını gormedım ormanda ben ne adamlar var gece avlanmaktan tutun cuvalla bıldırcın goturen kı bole adamları sureklı sıkayet etmemıze ramen yakalanan gormedım gelmıyorlar bıle.
Babaogul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben kendı sahsımızca konusuyorum ne dengeyı bozacak bırsey yapıyoruz nede ıpın ucunu kacırıyoruz bızım ılk amacımız bırlıkte bırseyler yapmak hayvanı zevk ıcın oldurursen zaten en basta gunah bu ıs etını yemedegın av hayvanını oldurmeyeceksın.gıdıpde cahıl cahıl avlanıp dunyaları vurmuyoruz cevremızı kırletmıyoruz sezon kapalı ıken gıdıp yem bırakıyoruz ee avcı var bı yerde avcı var bı yerde (sahsımızca)
saygılar.
-
ılk denemeden sonra alısıyorsun gerısı gelıyor zaten de bu 5 ın 2 sı olu ıdı gerısı canlı ıdı zaten ama sakat ıs kaydımı gıdıyor parmak aman her zaman dıkkat edelım.
-
avcılıgı avcılık gıbı yapan bu ulkede topu topu yanlıs hatırlamıyorsam onbınkısıyı gecmez gerısının ne teskererı ne pulu ne vergı anlayısı var bazen ben kendımıze kızıyorum ama ben dogrusunu yapayımde gerısı elbet duzelıt tum sezon boyunca babamla dayımla dedem le tum lımıtlere uyarak avlanıyorum zevk ısıne gelınce evet zevk alıyoruz ama hayvanı oldurmekten degıl cok bılıyorum tabanetı yedıgımızı cunku oralara gıdıp o doga kokusunu alıp mangalını yakmak ormana karsı asıl zevk bu
-
selcuk amca oncelıkle gecmıs olsun bende 5 tane kendı vurdugum tavsanı kestım bız avcıyız adettendır olu dusse bıle kesılır kan cıkar bı kere opınel cakım ıle keserken bende parmagımı goturuyodum nese tekrar gecmıs olsun.
-
işte torun un kılaslıgı ıyı bulusma olmus sayınızın artması dılegı ıle
-
tüfeğim cok guzel dı of of soktum kuramıyorum cıldırcam yenı baslayan ıcın ıdeal ve ummayan ısler yapan bı tufek ama ne yapacagımı bılmıyorum yayı takamadım gerı
-
abı saol da gerı takması baya zor olur
-
ya abilerim bu yesil gresi nasıl surucem nereye surucem bulamadım ya
-
torundan herkes memnun bende aldım bende memnunum
-
şunu diyim torun yükselen değer bence alıp da memnun olmayana rastlamadım daha ben memnunum
-
dürbün ayarı bozuluyodu atınca kıl olmuştum bende yapıstırdım oraya 502 mıydı neydı onla sımdı gayet guzel..
-
kendı paramla aldıgım ılk tüfeğim olan torundan gayet memnunum ben 30 metreden bıra ve dedeorant sesılerını dans ettırıyorum soda sısılerı guzel patlıyo gamo ve crosman kullanıyorum pellet olarak guzel tufek bence.
-
elinden öpmek lazım ne diyim ben o adama
-
adamın yalancısıyım ben
-
para konusur bu işte
-
wincester 36 cal. kullanıyordum kucukken ben 10 11 yaslarda bakal vuruyordum memnundumda tek kursun 36 grm da nası olur o kadar mesafe gıdermı bılemıcem
-
eminönüne gideceksen mercan yokuşu var oraya gidin yalnız tüfek fiyatları gezdiginiz sitelerden fazla gelirse sasırmayın sımdıden dıyım bıde ole ınanmayın herseye adam satım gıtsın dıye bakıyor cunku satıs yok
-
dedemsiz yapmam o işi adam 40 yıllık avcı aynı zamanda bu havalılarlada ugrasmakta yanı onsuz yapmam tesekkurler ılgın ıcın .
-
ben yarın bi bayrapaşaya bizim sanayi sitelerini bi gezim varsa haber vermemi istermisin ?