http://www.silahmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=TH-04 aynen lınk bu yorumlarına bakın tufegın böle bısı varsa ben hemen yaptırcam
Babaogul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bi sitede dikkatimi çekti adamın teki torun 5.5mm motor yayı diye birşey takdıgını söylüyor ve pelletin çıkış hıvı 300km olmuş anlayamadım bu motor yayı nedir ?
-
bir kaç site var onlara bak iyice araştır derim ben sonra almaya karar verince burdaki deneyimli insanlara tekrar sor derim !
-
yarın kırana kadar atıcam morelım de bozuk zaten ıns kırarım yoksa cıfteyı cıkartıcam
-
yarın sabah ben dizim marka marka soda şişelerini deneyelim bakalım
-
bu anlattımla ne alim ne alim diye gezen bi insandım sayende buldum ne alacağımı bu tüfek tam benlik valla kaçırmam başladım para biriktirmeye malum öğrenciyiz anca 3 aya alırım bu tüfeği ben optima yada tasco da bi dürbün takarım keyfime deyme gitsin valla hayırlı olsun tüfeğiniz
-
doğru diyorsun hocam benimki bildigin kalın salça kutusu cift demirli gibi bişi sodada freshaya attım ama yemedı sıse devrıldı sadece belkı tam denk gelmedı
-
çakamadım bi türlü durumu diyorum benmi nişan alamıyorum ama öle de değil bi atıyorum gayet randımanlı bi atıyorum bozu gibi pelletlerde kaliteli crosman ve gamo kullanıyorum alalı 1 hafta oldu bı kac kutu mermıden sonra yay degıstırıcem motor yayı dıye bısı var bıde fıkrınız varmı ?
-
ustalarım bende bu tüfekten aldım ilk deneyim olsun diyerekten 30 metreye salca kutusuna attım yamulttu kutuyu 20 mtre boya kutusuna attım deldı 5.5 bendekıde anlamadıgım sey kımı arkadaslar bu mesefanın az oldugunu soyluyor fabrıkadan geldı gercı :?