Dostum bence bir kelepçe tak kalın olsun tabi sismez bir daha
barbaros_42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun kadir bey. siz gez goz arpacıgı bırakında tüfek gelince 400 metre denemelerine baslayın herkesin gozu sizde tabi benimde
-
Bana gore bildigimiz ucak savarı namlusunu degistirmişler ustune birde durbun baglantı yeri koymuslar tmm olmus bu silah. Boyle silahları alıp 1 2 3 km grupmanları yapmak lazım
-
Aslında bana gore tek itici yerine pes pese 2 veya 3 tane olsa super olur birde namlu tabi
-
her zaman aynı yeri vuruyorsa korkma iyi bir sey ayarla duzeltilir. İstanbulda olanlar toplanıp atısa giderler sende onlardan bu işi tam olarak ogrenirsin Tekrar hayırlı olsun
-
Dostum bir malı almadan once soracan aldıktan sonra degil ama x20 herkes memnundu hazar oda guzeldir<br>
-
-
Güle güle kullanın kazasız belasız atıslar dilerim
-
Hayırlı olsun Güle güle kullanın
-
durbun sokülüp araba boyacıklarına goturulurse ozellikle eskimiş ustalara ona en yakın boyayı ayarlarlar ve boyarlar bence bir düsünün
-
Guzel olmus elektrik süpürgesinin parcası sandım
-
güzel atıslar tebrik ederim
-
hayırlı olsun keyifli atıslar
-
Geçmiş olsun kadir bey
Geçmiş olsun. Ben olsam keneyi alır hedefe dikerdim imhasını kendim yapardım. Sen hiç kurtlar vadisi seyretmiyormusun arkadaş. Abdüley Cevatı nasıl temizledi ?
lifetime bey sizde cok kurtlar vadisi seyretmişiniz
-
Dostum ben sana bildigim kadarıyla anlatayım. Simdi sesden hızlı giden degilde atan tufek var 1200 fps hızlarda ses hızını gecmıs oluyor. Bunun ne gibi artısı eksisi var hafif pelet atarsan ses hızını gecer ama bu seferde tam duz gitmez savrulur. Agır pelet atarsanda ses hızını gecemez ama daha istikrarlı atar yani aynı noktayı vurma sansın artar.
-
[Resim Engellendi: http://img692.imageshack.us/img692/469/aquilaneraizmir.jpg]
Gözünü sevdigim izmirim 3 senem geçti orda. Bornova offfffff ooffffffffff
Bu arada burası saat kulesinin orası bornova burası degil yani bilmeyen için söyluyom -
En azından her işte vardır bir hayır. Polisler yerine uyusturucu kullananlar gelse ne yapacaktın. Uyusturucu bagımlıları calısarak filan almazlar boyle maddeleri. hırsızlık gasp adam bile oldurur zaten adam olmus 1 milyon. Bıcak diyon oldursen ne yapacan adam yerine gecer sen vicdan azabından gidersin. Vardır her işde bir hayır
-
Tufeklerden pek anlamadıgımdan hic elime takım alıp kontrol etmedim. Aslında cep telefonundan tut bir cok parcayı acar tamir ederim Ama 200 bardan ve parasından dolayı pek elimi surmem.
Mustafa ve kadir bey hersey için cok tesekkur ederim ilgilendiginiz için sorunu ve jest olarak yaptıgınız guc artırımı için.
O zaman patlasın siseler -
Bu sizin verdiginiz linkteki uzun namlu buyuk tup modeli
-
Bana göre tup 5 cm civarı, et kalınlıgı saymassak 4 cm boyunda 25 den hesaplarsak tup hacmi 314 cm3 cıkar