Evet arkadaslar konuyu tekrar hortlatayım yarın ne yapıyoruz
barbaros_42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emrah beye katılmamak elde degil bende motor kullanıcısıyım ama hız motoru degıl oyle hızlıda kullanmam ama yola cıkarken eldıven kask maske takarım Motoru zora ccevıren dıger suruculer gıderken bakıyorsun adam yola cıkarken duruyor sende hemen gecıyım dıyorsun hızlanıyorsun o duran adam hareketlenıp onune atlıyor bir nevi kasap hani bazen içimden motoru kenara vuracagıma ortadan gırıp yan koltuguna parkedeyım dıyorum en azından motorlu geldıgınden bana bir sey olmaz mantıgını bırakır tabi bu olay bazen yapacagın bir sey kaldıgı zamanlar olur motor kullananlar bilir Allah hakkımızda hayırlısını versin
MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN
Cumartesi aksamın 2 motorlu arkadas kaza yaptı 1. motor arkada oturan arabanın ustunden uctu surenın kafası arabanın camını kırıp içine girdi Allahtan bir su anda kendinlerindeler digeri motor bizim uzak tanıdıklardı salı gorustugumde hala kendılerıne gelemedilerdi 1 motor 8 8 haklı ama bunlara bir sey olsaydı haklı olmanın ne onemi vardı
-
Bende dukkanda atıgımda 1 5 gucunde sekti bir mermi sesinden sonra kafama carpdı Allahtan zarar vermedi ama tehlikeli Aynı nefes filmindeki gibi oldu Dikkatli olalım
-
Hayırlı olsun ama evanix alınmasın kuma gelmesine
-
Benden baska herkes ceviz kundak almıs heralde
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
DİANA 46 KURMA KOLU KIRILDI NERDE BULABİLİRİM
bu konuda seninle aynı parcası kırılan bir arkadas var alt tarafda
-
Airarms desen anlatırımda evanixi bilmiyorum dostum
-
Paylasım için tesekkurler Kısmet olursa ben gitmeyi istiyorum oralara Hayırlısı
-
bir iki gün önce bir arkadas diana 350 magnumu yanında bir seyler daha vardı 450 bırakmıstı yeni satıldı onu alabilrdin kismetr degilmiş ama 460 magnum her konudan daha iyi okumustum yani 350 magnum tamam daha guclude daha cok sarsıyor isabet oranıda 460 magnum kadar degil bilginize
-
Mustafa bey standart airarms kac fpe di simdi kaca cıkmıs oldu
-
Mustafa bey standart airarms kac fpe di simdi kaca cıkmıs oldu
-
Konuyu bir hortlatayım arkadaslar tanisalim da bizde bir seyler yapalım oturup duruyoruz tek basımayım dıyede bir yere gidesim gelmiyor bir yerler belirleyelimde gidelim atalım biraz mesela haftaya o zamana kadar herkes gorur heralde 27.12.2009 olabilir herkes bir selam versin gelecekleri bilelim de hamde tanısırız
-
Bende bu pazar basımdan gecen bir olay yeni tufegimle dukkanın arkdasında atıs yapıyordum nerden estiyse benzin hortumu vardı kısa bir sey hedef diye tahtaya yasladım gucde en dusukte bir atarsın su nefes filmindeki gibi bir mermi sesi sonra tık kafama carptı Allahtan bir sey olmadı neymiş burdan ogrendigimiz kavucuk turu seyler hedef olarak tehlikeli seylermiş
-
Burda adamın gıydigi cocuklara giyrilir ya kamufulaj benzetilme gibi zaten elindeki silahda oyuncak gibi adamın agazıyla dısınya dısınya diyecek gibi duruyor
-
Cok guzel bir calısma olmus elinize saglık
-
Şimdiye kadar kimsenin kıyasladıgını gormedım de ondan
-
Valla dostum dediklerin ilginc yani yaylıyla kıyaslamısın bende aldım airarms ama ben daha uzun mesafe atamadım dukkanda atıgımdan hep kısık gucte atım
-
Hakan bey size bir sey sormak istiyorum AA yı neden optimayla kıyaslayorsunuz 460 magnum optimadan daha guclu degıl mı
-
Buda airarmsın 120 metre gibi mesafeden siseyi kırmadan gecişi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.