Benim silahda öyle bir seye raslamadım 100 bara geldi tekrar bastım pompayla dunku mactan dolayı vucut biraz kasılmıstı ondan kendımı fazla zorlamadım pompayla 150 160 bar civarına getirdim tekrar atarak 100 bara indirdim hafta içi dukkanda kullandıgımdan dusuk gucte kullanıyorum ondan olabilir mi Birde benim eskı yadigar 6.35 walter falcon tenekeyi bazen deliyor bazende son hattıne getiriyordu Dusuk gucte tenekeyi delemedi hatta sadece ezdi gucu acarsan onlu arkalı hatta duvara bile zarar veriyor
barbaros_42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın elinizde eskisin
-
İnsanın elinde imkan olursa birde yetenekle birlesirse neler yapıyor
-
AIR ARMS s410 NEW DESIGNE-BULLPUP
Adam guzel yaptıHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Güzel grup olmus biraz daha tufege alısırsanız tek delik yapacagınıza eminim
-
Kadir bey pcp de 300 metre atıslarınızdan sonra bununlada 150 baslarsınız artık 200 250 Allah ne verdiyse
-
Arkadaslar bendede walter falcon 6.35 var. Hatsan yapımı ilk 1000 1500 atısa kadar pek bir duzgun gitmiyordu simdi 5 6 metreden civi kafasını vuruyorum(benım dukkanın arkası en uzak noktası o kadar
-
Dostum en fazla 400 olur demısın ama baska ulkelerde satılıyor ve onlarda x20nın 2 katı fıyatına satılıyor buradada degısmez bence x20nın 2katını hesaplayın işte bende x20 alacam beklemeye degmez
-
-
Hatsan sizi argeye alması lazım bilmiyorum oyle bir seyleri var mı
-
Verdiğiniz bilgilerden dolayı tesekkur ediyorum
-
Selcul abi sen kendini cok sıkmısın bence yoksa parmağını o kadar derini kesemezdin Zaten bir sey kesmek zordur 3 kere kurban kestım sımdı al tavuk kes desen kesemem bende tufekle vururum heralde ama o anda Allah bir kuvvet bir cesaret veriyor ve kesiliyor Cok geçmiş olsun
-
Bu tufek hakkında bilgisi olan var mı verilerinde 1500 fps yazıyor 5.5 1200 fps veriyor birde asagıda verdiğim videoda adam atıslarına baktımda tepmiyor tufek fazla
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arkadaslar bu tufek hakkında bilgisi olan var mı bundan bir sene once acılmıs ama bu modelımı yada genesisin baska modelimi 600 tl edermi
-
Geliş tarihi hakkında bir bilgi varmı
-
Arkadaşlar hakikaten ya, bakın yaz geldi sayılır. Goca Gonya dan 10 kişi çıkaramazsak ben Ankaraya taşınır, Ankara Team e kaydımı yaptırırım hee.
Bence biriniz bi tarih atın ortaya herkes o tarihe göre ayarlasın kendini işini-gücünü. Fire vermeyelim, tanışalım, atışalım. mis gibi mangalımızıda yapalım. Zaten biz Barbaros kardeşimle son 2 aydır buluşup tanışmak için efor sarfediyoruz, hiç olmazsa bu vesile ile tanışırız
Selamlar
Emrah
Dostum ben bu hafta nısanlanıyorum ondandır pek bos vaktım yok ama su telaseleri atalım guzel bır bulusma yapalım gelen gelır zaten mangal dedin mi hic bir konyalı hayır demez
-
Pompa hediyeliydi ama bugun kaldırmıslar yok hediyesiz
-
ama abi bu adam aç mı yoksa geyiğin kürküne mi ihtiyacı var ne gereği var ki okla geyik avlıyor vurduğu geyiğin neslinin ne özellikleri olduğunu biliyor mu
not : ben hamsinin amca oğluyum bana dokunmazlar size de bir kıyak geçtiririmDostum orada oyle geyik vurmak burda bıldırcın vurmaya benzemez onu vurmak için devlete en az 10000 dolar vermiştir. O hayvanlar ozel korunur parayla vurulur.
-
Vay kardaslarım vay nerelerdeydiniz siz.