pazartesi sabah şimdi tekrar izledim iyi geldi. 2 dakika kadarda olsa başka yerlere gittim
FALKONETTİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kardeşim ellerinize sağlık bir şey merak ediyorum yükseklik ayarı yapabiliyormuyuz? oda oluyor ise becerikli insanları desteklemek adına bir fiyat verirseniz sipariş verelim
-
birde aklıma gelen bişey var benim.. şu kutularda artık strafor yerine kullanılan plastik katmanlı dolgu malzemesi var. nedir adı bilmiyorum.
yahu onu bir aparatla 5.5 mm çapında silindirler halinde kesebilsek... acaba namlu temzileme keçesi gibi kullanabilirmiyiz ki?
Yanılmıyorsam oda petrol ürünü emisyon yapmaz diye düşünüyorum sadece bir kısım namlu içini sıyırabilir tam temizlik yapmayabilir bence yine eniyisi yün keçe veye pamuklu bezdir
-
Evet genel görüş de gamoda pro hunterdan yana
-
bende de ikikutu açılmamaış pro magnum var kutu renkleri farklı
-
yazalım böyle satıcıları herkes öğrensin ve mağdur olan arkadaşlar lütfen vazgeçmeyin bu iletişim çağında her siteye her şikayet forumuna bildirin yazın paylaşalım yanlarına kar kalmasın herkes işini düzgün yapsın karşı tarafta dinlensin varsa savunmasını yapsın ama vatandaş kazıklanmasın
-
Yok yok öğretmenim bence hobiciler silah üretim aş. kuralım.Herkes ortak paraları verelim ufak bir fabrikacık kuralım .Bence o kaliteli hayallerimizdeki tüfekleri görmeye ömrümüz yetmeyecek .Tire süt koop .gibi havalıtürk koop kuralım .Bence bu sitede muhasebeciden mühendise tüm kadro mevcut fabrika izmirde olursa akşamları mesaiye bile gidebilirim
-
Doğrusunuz tabikide testi geçmiş yada yeni tüp dayanır büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkarmaz ancak her zamanda tedbiri elden bırakmamakta fayda var böyle kazalar insanın başına hayatı boyunca ya hiç gelmez yada belki bir defa gelebilir oda götürür Rabbim korusun keyifli atışlar
-
Scuba tüpler normal çalışma basıncının yüzde elli fazlası ile patlamaya karşı test edilirler (bazı markalarda yüzde ikiyüz fazlası ile)ancak kullanıldıkça her üretilen ürün gibi yorulmaya başlarlar yorgunluk fazla basınç tam sınırda olacak şekilde araç bagajında uzun zaman ve yüksek ısı ile karşılaşırsa ısınan havada genleşeceğinden kanımca bir risk teşkil edebilir siz siz olun bırakmayın
-
yok canım kardeşim okadar da değil ama insanlar güzel şeylere layıktır güzel düşünelim çaba sarfedelim netice güzel olsun zaten hayat kısa bir şeyleri zora sokup bozup vs vs birbirimizi yormayalım insan olana güzel olmak güzel davranmak yaraşır .acizane benimde çabam güzel insan olmaya çalışmak yoksa birşey olduğumuzdan değil ayrıca o sizin güzel düşünceniz teşekkür ederim
-
Ayrıca küçük bir ilave buradan her ürün alan aldığı ürün hakkında ayrı bir başlık altında olumlu yada olumsuz yorum yazarsa alım satım daha kontrollü olur düşüncesindeyim
-
yurt içinden mi yurt dışından mı temin ettiniz
-
Acaba satış yapanlar için gittigidiyor daki gibi satıcı notu yada yorum yazılamaz mı ? Zaten sürekli satış yapan için bir bildirim olur .İlk satış yapanın ürününün ayrıntılı fotolarını yönetim istesin baksın sonra uygunsa onay versin.tek ürünü kişi kendi satmazda satış yapan başka bir üyeye yaptırırsa zaten o üye puanı düşmemesi için kesinlikle daha dikkatli olacaktır ve alıcılar mağdur olma ihtimali daha azalacaktır.
-
yada herhangi bir modelinde misal pro da olacakmı?
-
Ah be güzel kardeşim güzellikleri bitmez ülkemde okadar çok çarpışık olumsuz konu varki ne diyelim inşallah güzel günler hepimiz olsun
-
Sizin scubayı dolduran kişi yaptığı açıklamalara bakılırsa yaptığı işe yeterince hakim değil.Test için dediği tüpün normal kullanım basıncı ne ise her beş yıl da bir (yanlış hatırlamıyor isem)tüplere basınç testi yapılır ve bu test kullanım basıncının yüzde elli fazlası ile ve su basılarak yapılir.AMAN bu konulara çok dikkat edin .Her nekadar testten geçmiş olsada yüksek basınçlı tüpleri fazla zorlamamak taşıma esnasında azami dikkat göstermek fazla ısıya maruz bırakmamakönemli noktalardır .Allah korusun tüp patlaması ölümcül sonuçlar doğurabilir .Uygun kompresör var ise basılabilir .Keyifle kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
-
Tüfekte kilo önemlide bazısı için önemli olmayabilir.bu alan zaten ayakta atmayacak sıkıntı büyük çapın satılmıyor olması.Tüfek 5.5 atacaksa o ağırlık çok mu çok işçilik nanlu vs gerekli özen gösterilip yapıldıysa birde 6.35 pelleti 365m/s hız ile atıp hedefle buluşturuyorsa kolleksiyon gözüyle bakılabilir havalı tüfek olarak kaç tane 6 kg tüfek vardırki
-
tabikide kardeşim sökme takma bilelim ama silahımız olacaksada yılda enaz 1000 mermi atabilelim
-
Ha buarada ben ve benim gibi bir çokları bu aşırı vergiden silah alamıyor alsakda atamayacağız . ozaman ne anladık silahımız var ama atamıyoruz kullanamıyoruz ama çok çok iyi söküp takıyoruz
-
işte sıkıntı devlet gelirmi istiyor vatandaşını muayene et geçmişine bak sonra deki sen silah alabilirsin silahın fiyatını makul tut satış ve gelir vergi bu bir yine taşıma ve bulundurma belge parası yine makul olsun bu gelir ikive mermiye sınır koyma silahımız var ama süs ve mke üretsin mermi sat gelir üç ve dahada önemlisi mke ürettikçe üretim kalitesi artsın