Sayın öğretmenim şimdi sizden bu yazdıklarınıza uyan bir kaç tüfek istesek almaya niyet edersek bize klavuz olsun
FALKONETTİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel arkadaşım vergiler olsunda bir adet yivli tüfwk için beş yıllığına 3500 tl sizce uygun mu .? Ha buarada burada satılan yivli tüfeklerin fiyatlarına hiç değinmiyorum bile yıllık mermi makkı o dahada beter siz 6-7000 dolar tüfek al 3500 tl ruhsat sonra yılda 200 mermi atabilirsin .Okadar mermi ile tüfeği tanımazsın tanısanda ertesi seneye mermi alıncaya kadar unutursun buda denge mi şimdi
-
herşeyiyle kararlı dengeli bir tüfek olsun 6 kg olsun adı gibi 3 kg olsa adına yakışmazdı bence
-
sabır gösterip fabrikaya gönderecektiniz olmaz sa vakit kaybı
-
arıza yapmayan silah varmıdır tabiki sürekli kullanınca. Yaratılmış ve yapılmış ne varsa yeryüzünde eskimeye bozulmaya vede yok olmaya mahkumdur yaratanın kanunu bu.Ancak elimizdeki silah gibi ürünler arıza yaptıkça biz o arızalarla uğraştıkça bazen farkında olarak bazen de farkında olmayarak ürünü iyice tanımış oluruz.Acizene benim bugüne kadar görebildiğim silah gibi ürünlerde kullanım bilgisi o silahları söküp takanlarda arıza giderenlerde her zaman daha fazla olmuştur ki bu kişiler ellerindeki silahları çok daha isabetli ve iyi kullanırlar
-
eh hayırlısı olsun bakalım nezaman elimize geçecek
-
mayıs fuarından sonra piyasada olur nasipse gidip önce bir fuarda görelim
-
senede bir iki ay avrupa veya amerikaya gitmek mi lazım ne
-
Eh bir yerden başlamak lazım silah kültürüde oda nesil ister
-
mayıs fuarında ele alıp inceleyelim fiyatta dengeliyse neden olmasın
-
Her zaman ne diyoruz eğitim şart dünyanın en mükemmel yaratılmışına en mükemmel eğitim şart
-
İthal tüfekte ayrıntı da var mükemmellik bana göre birazda ayrıntılarda gizli bu aldıklarımız ihtiyaç değil ki zevk keyif ve yine bana göre tabiki tüfek vuruş kabiliyeti yüzde yüz olmalı atıcı hataları hariç ancak insan bazende tüfeğini bakım yapıp parlatıp seyrediyor ufak tefek kusurlarda göze batıyor hatsan diyecek mükemmel olur ama işçilik artar yüzde on fiyat artar onada eyvallah artık enso n aklımda kalan gladıus hava ayarı yurtiçi 3 kademe yurtdışı 6 kademe bu bir ayrıntı ha bizde 6 kademe değil yurdum insanı kullanamaz diye bir konu yok ama niye olsun ve yine inanıyorum ki bu forumdaki meraklı bilgili arkadaşlara hatsan gibi bir fabrika sizin ne yaparsanız yapın diyecekler ithal tüfekler dile gelip ağlar
-
bence hercules sıkıntısız ve temiz bir üretim ile gerçekleşirse 6.35 envantere kayıt edilebilir. yazdıkları hız büyük ihtimal ile alaşım pellet iledir ama yinede güzel. Allahım hayal kurmaya başladı yurdum vatandaşı sen boşa çıkarma
-
tüfek yeniyse yada eskide olabilir gönder fabrikaya o fabrikalık olmuş
-
bir şey demeyin kendi haline birakın. At gözlüğü takmak deyimi buraya uyuyor sanki
-
Konu dışından bakanlar için işte tüfek vs hepsi aynı aynı şeyi atmıyor mu derler ancak herbirinin verdiği keyif kullanırken hissettirdikleri arızaları güçleri vs vs
-
hobi dediğin şey bazen de keyif için dertlenmekmiş
-
birde dolum aparatı ile 80 cm -1 mt boy hava aktarım hortumu alırsanız 180 bardan 100 bara kadar tüpten direk bağlayıp atış yaparsınız hatta hafif pellet ile yakına atış yapabilirsiniz .
-
hadi bakalım ders gibi resimli bir anlatım beklemekteyiz
-
yok yok sayın Zetax mustafacelen58 arkadaşımız pcp güzelde kolum yoruldu dediği için yazdım ayakta tüfeği omuzlayıp atış yapmak keyifli ama masanın üzerine malzemeleri yayıp seyredip atış yapmak da ayrı keyif