kısa zamanda masa sandalye bipod ve olmazsa a olan fakat oluncada tadından yenilmeyen 300 barlık scuba ozaman keyif iki katı
FALKONETTİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bendeki enaz 6 ayoldu alalı ve ikinci el aldım şuan için yok bir sıkıntı
-
arkadaslar degerlı bır abımden at 44 long lw ve pompa ve 4x14 50 vector durbun ve plastık canta harbı setı 900 liraya aldım nasıldır uygunmudur tufekle yarım atısa gıdıcem denıycem ınsallah :d
hayırlı uğurlu olsun keyifle isabetli atışlar dilerim
-
sayın zetax sizin envanterede yakışır bir iki pcp
-
bu arada youtube mod 99 videolarına bakınız keyifli tüfektir bendeki plastik dipçik severek kullanıyorum keyifle iyi günlerde isabetli atışlar yapmanız kullanmanız dileğiyle
-
resim ve inceleme bekliyoruz tüfek görünüş olarak güzel envantere eklenesi bir parça gibi
-
dürbün ayaklarını gevşetin dürbünü ileri geri oynatıp kendi görüşünüze göre ayarlarsınız birde birdedürbün ayaklarını gevşememesi için çok fazla sıkmayın aliminyum olduğundan deforme olabiliyor ancak civataları sabitlemek için loctıte 243 kullanın civata açılmaz alyan ile açılabilir ama loctıte 270 olmasın o açılmaz
-
evet erdem boyayı bilirim alış veriş yapmışlığım vardır
-
hayırlısı diyelim
-
estağfurullah kardeşim kafa şişirme değil buranınn amacı bu .Bu arada fiyat performans dersek hatsanın hakkı yenmez emin olun ithal tüfeklerde arıza sıkıntı olabiliyor ve sonuca ulaşmak daha da zor ama yerli ver kargoya yada bizim gibi izmir de isen direk fabrikaya git işin hallolsun bu arada ben hatsan mod 99 aldım nette 99 ile ilgili videolar var gayet iyi 200 metreden şişe kıran var birde bu model browning firması için fason üretildi ustalar daha iyi bilir
-
kazasız belasız Rabbim tekerine taş değirmesin bu arada meguıars ürünleri iyidir aldıpınız yere dikkat edin sahtesi olabiliyor
-
fazlada düşünmeyin alın gitsin düşünüp vakit kaybedeceğinizi keyif sürün
-
kazasız belasız Rabbim tekerine taş değirmesin keyifle Allah içinize sindirsin
-
yaylı hatsan 99 olabilir gayet fiyat uygun performans iyi .Pcp kral yeni ve güzel hatsanında ağırlığı tartışılmaz ancak şuda varki yaylı ile atarken başka keyif pcp ile atarken ayrı keyif çünkü bu araba gibi değil bence şahine biniyordum merso aldım artık şahine binmem gibi değil çünkü yaylının tepmesi ve buna rağmen hedefi vurmak keyifli bence havalı tüfek ile uğraşan kişide her ikiside olmalı hatta üçü demeli birde gaz sıkıştırmalılar var ya keyifle
-
hadi hayırlısı devamı gelir inşallah atışlar inceleme tanıtım yorum vs vs daim olsun
-
destek vermek lazım bizim insanımızda yapar
-
alışınca sıkıntı kalmıyor birde kral hafif
-
aman dikkat bakanlık filan dilekçe şikayet her ne ise burası Türkiye büyüklerimiz diyebilir bunlar ne havalı silah çabuk bozuluyor yasaklayın ithalatını bir bakarsınız ne arıza ne yedek parça sorunu vs hiç birşey kalmamış
-
eğitim sorunumuz ne kadar da büyük her gün bir yasaklama sınırlama çözüm gibi görünen çözümsüzlükler birgün inşallah
-
evet tecürbeyle sabit kapalı ve ufak mekanda pellet sekiyor tehlikeli DİKKAT