ee artık ustaların sayesinde yayımızı kendimiz değiştireceğiz oda başka bir keyif
FALKONETTİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sayın gokaysah kaç kalibre aldınız
-
acizane bende katkı yapmaya çalışayım ben yıllardır amatörce ağırlık çalışırım münkün olduğunca yazı okumaya çalışırım insan vücudu bir bütün üst tarafı güçlendirelim atışa faydası olsun sadece atış yapmak için kullandığımız kasları çalıştıralım SERTACE nin dediği gibi karın kaslarıda lazım sıkı duruş için ee bu vücudu taşımak için bacak kasları lazımve tüm sistemi sakin çalıştırmak için nefes lazım. Zaten bizim istediğimiz güç ve kondüsyana ulaşmak için yapacağımız çalışma ile kas yığını olamayız ama kondüsyonlu vede disiplinli isek fit bir vücuda sahip oluruz nefes ile ilgili kendimden bir örnek münkün olduğunca koşu yapmaya çalışırım bunun neticesi sakin zamanda nabım 62 gibidir arkadaşlardan sigara içip spor yapmayanlarda 70 üstü gibi çıkıyor doktor abilerimlede konuştuğumda düzenli spor yapanın kalbi daha güçlü olur ve vücuda gerekli kanı daha az atarak gönderir derler kısaca fiziki kondüsyonun bence atışa kesinlikle olumlu katkısı vardır
-
başlamak işin yarısı
-
hadi hayırlısı diyelim açık alanda neler yapacaksınız görelim kolay gelsin
-
sorun ne imiş bizde öğrenelim ve nsıl halloldu forumda bt65 kullanalara yardımcı olmak açısından
-
yani bence kendi işimden biliyorum diesel e ürün yapıyoruz diesel de kabaca diyyim bir normal ürünler var birde daha üst kesime diyelim daha fiyatlı black gold serisi var yüksek kalite yüksek fiyat yada hugo boss ekonomik olarak üç kesime ürün üretip satmakta hatsan da yapabilir şuan mevcut ürünlere ilaveten AA DAYSATE vs ayarında yapar az üretir der 2800 tl ama bilirizki bu parayı verince ithal emsallerine denk hatta daha iyisini aldık
-
bence bukadar ilgili bilgili hobici varken hatsan bir AA bir FX vs yapsın ve bunu hobiciler teyit etsin ve tabiki görsellikde oldumu alınır yani bora 12 gibi tüfeği yapan eniyi havalılarıda yapar diyorum
-
daystate başka nedenebilirki birde tabiki arkasındaki kişi bir arada işte sana sonuç ama eminimki fiyatı biraz daha makul olsa bu gibi videolar çoğalır kanaatindeyim
-
hatsana gezi düzenliyelim site olarak ziyarek etsek fikir alış verişi faydalı olur mu istek düşüncelerimizi aktarsak düşüncelerini öğrensek ya beklentimiz olur hatsanda AA vs gibi istikrarlı üretim yapacak yada hiç beklentiye girmesek
-
cevaplar için teşekkür ederim
-
bülent bey başarılarınızın devamını dilerim bu arada cfx bendede var yayını yeni değiştirdim isabet zayıfladı ben yayın sertliğindendir diyorum sizin tüfeğin yayını nezaman değiştirdiniz yada değiştirdiniz mi bu atışları görünce sorasım geldi
-
bence sorun hallolmuştur inşallah ama peşini asla bırakmamak lazım hatta bir video çekimi yapıp ispanyaya gamoya gönderin sorununnuz hallolmuş bile olsa gönderin gönderinki adamlar bilsinler türkiyedeki yetkili satıcıları nasıl iş savsaklıyor belki onlardan alıp işidoğrudürüst yapan birilerine verirler
-
cevap için teşekkür ederim
-
sayın gorkemata tüfeğiniz nasıl
-
bilgi için teşekkür ederim
-
olurmu dersiniz bu kafa yapısı bu bakış açısı ile keşke ama hemen çocukları silaha alıştırmayın derler büyüyünce yaparlar vs diyebilirler e nede olsa bizim çocuklarımız bazı konuları okulda değil okuldan sonraki hayatlarında öğrenirler
-
basılmış olsaydıda alıp duvarımıza assaydık varmıdır bir çalışma gerçi ilk ayı yarıladık ama
-
sayın baskan ne aldınız
-
allah daim etsin daha çok böyle anılarınız olur inşallah inanın çok değerli şeyler çünkü ben şimdi düşünüyorumda babam ile böyle birlikte yaptığımız pek birşey hatırlayamıyorum