ama olabiliyor çünkü biz millet olarak tedbirsiziz kendimize çok güveniyoruz ve çoğu zaman ufacıcık bir tedbirin hayat kurtarabileceğini aklımıza getirmiyoruz askerliğimi güneydoğuda yapmıştım bir arkadaşım gerekli tedbiri göstermediği için kendini vurdu ve maalesef vefat etti dikkat ve daima tedbir
FALKONETTİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
demek ki neymiş havalı tüfeklerde av tüfeklerinin fişek seçebildiği gibi pellet seçebiliyormuş
-
sayın tetikçi hayırlı olmuştur inşallah yeteri kadar süre geçti yorumlarınızı alabilirmiyiz
-
hayırlı olsun bilgilendirme yazınızı bekliyoruz
-
anlaşılan modifiye artarak devam edecek
-
kurtulamadım işten inşallah sıradakine keyfiniz daim olsun
-
davetiniz için teşekkur ederim ancak maalesef mesaideyim ama alan olarak kastetdiğiniz yerin adresini öğrenebilirmiyim bir ihtimal erken kurtulabilirsem gelmeye gayret edeyim havanız bol atışlarınız isabetli dostluğunuz daim olsun
-
allah daim etsin sıradakinde bizde oluruz inşallah
-
bt65 elite Thumbhole kundaklı lw namlulu bir regulatör uygulaması dengeli stabil hava alışma döneminden sonra sanırım sizi tatmin eder ama hala birşeyler eksik derseniz ustaların dediği gibi daystate deyin maddi manevi huzuru bulun (belki maddi değil ama)
-
tüfeğiniz hayırlı olsun keyifli kullanımlar dilerim daha sonra kullanıcı görüş ve yorumlarınızı aktarırmısınız
-
siteden uzaktım tüfeğiniz hayırlı olsun 6 ay kadar olmuş bir inceleme yazınız varmı benim gibi daystate almayı düşünenler için aydınlatıcı olur
-
bu tüfekten türkiyede varmıdır acaba
-
izledim sayın doğan ama yurdumda satılmadığı için üretilecekmiş demek daha iyime geliyor ne hikmetse önce yurtdışı satış sonra ülkem sanki piyasaya verseler herkes bigbore kullanacak
-
devam edelim ve hayal edelim varsa hataları giderilmiş hassas tüfeklerimizi yurdum malıdır diyerek alalım ve almayanlara olumlu tavsiyelerde bulunalım
-
bir amerikada satsın avrupa kullansın sıra bizede gelir inşallah
-
Bence hatsan engüçlü tüfeği bt65 üstüne bıgbore yapabilir ve 2000tl fiyatın altında olduksan sonra bazılarımız sadece merak için bile alabiliriz
-
bir aydır bir pcp almaya karar verdim baktım hatsan servis sıkıntı değil fiyat iyi ama hatsan ile ilgili yorumları okuyunca kendi kendime iki hatsan parası ver kas kendini ama sinirlerin otursun oturduğu yerde
-
haklısınız sn Valibey insan biz ülkemizin firması hatta benim şehrimin firması diye düşünüyor envanterimde eniyi tüfekler olsada hatsanında enaz bir veya iki ürünü olsun diye düşünüyorum ama demekki firma bizim düşüncelerimiz doğrultusunda düşünmemekte
-
Haklısınız ama anladığım kadarıyla hatsanın yurt içi satışlarına gayet iyi bu yüzdende kasarak satış yapmaktalar ama dışarıda rekabet çok oyüzden her ürünü enince teferruatına kadar satmaktalar yurt içine gelince kasıntı bu arada kaçımız bu sıkıntıları maıl yoluylada olsa hatsana iletiyoruz
-
BAŞARILI ÇALIŞMA ELİNİZE SAĞLIK BU TAKVİMİ MASAMIZDA GÖRME ŞANSIMIZ OLUR İNŞALLAH