namlu kalitesinden memnunmusunuz
FALKONETTİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yorumunuz için teşekkür ederim sırada pcp var sonra olabilir ben av için düşünmüyorum ama 155 gibi bir tüfek ile münkün olduğunca uzak hedefe atabilmek
-
buarada sayın Sertace torpedo 155 in hızından ve isabetliliğinden memnunmusunuz
-
burada satışa nezaman çıkar bilgisi olan
-
Hatsanda çalışanlerla bir akrabağlığı yada arkadaşlığı olan
-
Bu tüfeklerin çıkışıyla ilgili bilgisi olan varmıdır
-
Bçaptaki tüfeklerin ülkemizde satışı ile ilgili bir kısıtlama varmıdır
-
kardeşim yerli malı bora var kalitesi oldukça iyidir ben bıçaklarını kullanıyorum çeşit az ama fiyat performans ilişkisi iyi birde alırken pazarlık sitesinede bakabilirsin
-
nice senelere yeni üyelerin ve paylaşımların artması dileğiyle
-
selam önce çiftemi süperpoze mi otomatikmi ilk ikisi için huğlu ki bende huğlu süperpoze var 16 yıldır sorunsuz otomatikte akkar kullanıyorum ayrıca yerli otomatikte solak mekanizmalı arm san da olabilir ayrıca bu iki markanın servis veparça bakım konularında hiç sorun yok ayrıca ikisininde fiyatı 1000 liranın altında
-
selam önce çiftemi süperpoze mi otomatikmi ilk ikisi için huğlu ki bende huğlu süperpoze var 16 yıldır sorunsuz otomatikte akkar kullanıyorum ayrıca yerli otomatikte solak mekanizmalı arm san da olabilir ayrıca bu iki markanın servis veparça bakım konularında hiç sorun yok
-
isabet güç kalite fx glad
-
bencede mod 54aırkıng 5.5
-
bu tüfekbence çok satar türkiyede de satışa sunulurmu