Sahte demesekte jsb diye hatsan icin uretilen kalin Etekli jsb de geldi elimize zamaninda ne oldu satici kaybetti tuketici degil. O yuzden jsb alirken kirmiz bandin olmasi onemli...
MuCKaC tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar arkadaslar.
Zoraki kurulurken ve kapanirken kademeli olarak ilerliyor sanki yaglanmamis gibi hareket ediyor kurul esnasinda surtme sesi gibi bir sey yok .atista hicbir sorun yok hatta bu sekikde 4pompa rahat yapilmakta. Acaba tum zorakiler bu sekildemi. Tesekkurler emniyetli atislar.
-
-
150 Abartı olmuş her ne kadar güzel gözükse de, gerçi zoraki ne kadar ki bu fiyat istemişler.
-
Anne tarafım biga lı kendim Çanakkale ikamet etmekteyim....
-
güzel atışlar. yokmu murat tahribat resim video ?
-
forum devredildimi a.a. Bayiiye Peki?
-
güzel bir çalışma olmuş Metehan.
-
hw 97 için güzel bir kaynak olmuş. bende arşivime ekledim teşekkürler.
-
güzel paylaşım teşekkürle. Hw 97k bence 1 tık daha önde.
-
Tc zaten birde modlanmış Tadından yenmez şimdi o
Tebrik ederim dostum güzel atışlar videoda isteriz.
-
neden yapan yok diyordum şekil itibari ile varmış haberimiz yokmuş. Deneme fırsatımız olsa keşke.
-
Sevinirdim aslında izin problem değil Keşke arasaydın facebook telim var .
Sen gel Çanakkale ye haber verme Asıl şok bu Doğan
-
güzel tufekler umarım edgun sahibi olursun doğan sende . Inan Tüm kalbimle bunu söylüyorum. Incelemelere ve paylaşıma devam takip ediyorum seni Dostum.
-
güle güle kullanın . Hangi kalibre kullanıyor ? Hayırlı olsun incelemeyi bekliyorum Bende.
-
Bende 3- 5 bar tüfek ile tüp üstündeki basinç göstergesinDe fark oluyor. Ama sizinkisi 15 bar göstergeler arasında Bu kadar fark olmaması gerekli aklıma ilk dolum ucunun üstündeki 2 oring işlevini yitirmeye başlamış olabilir. Umarım yardımcı olur.
-
tebrik ederim çok güzel işler Bunlar. Artık yerli bir Regülatör var diyebiliyoruz sayende mustafa. Başarıların devamını diliyorum.
-
muhtemel ilk şık bence de
- Tüfek tüpündeki hava çok azaldı ise pompa ile dolduramayabilirsiniz. Pompanın gücü valf i kapatmaya yetmiyordur. Çıkan sesi siz dolum ucundan zannedebilirsiniz. -
Paylaşım için teşekkürler. 9mt grupmanına bakarak, atışların 50 metrede 10 cm üzerinde açılacağını söyleyebiliriz sanırım. Fiyatına göre bile iyi görünmedi bana şimdilik.Edit: Düşük hızlarda denemek lazım birde(yaylılarda).
öyle ise alman mühendisine de güven yok bundan sonra...
-
şık duruyormuş zoraki nin üstünde. güle güle kullanın arkadaşlar şimdiden.