tebrikler latif abi.
MuCKaC tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
on numarasın dostum ellerine sağlık.
-
mod 125 için Ben şöyle bir atış tekniği uyguluyorum. Çok tepiyor ve ağırlık merkezi iyi değil. Hedefe nisan alıp ateşlemek yerine hedefin yanından başlayıp istediğim noktaya geldiği anda sıkı sıkı tutugüm mod125 tetiğiNe basıyorum genel olarak jsb saçma ile vuruyor. Video bölümünde 100 metre atışımiz var izleyebilirsiniz.
-
jsb 16 gn saçmalari deneyin bir De zaten farkı sizde göreceksiniz. Ben mod 125 te gamo magnum ve hunter modelerinden Hiç memnun kalmamistim.
-
yeni konu açmaya gerek Yok cricket onlardan aldım hemen hemen Tüm ekipman ve saçmalari da
tekrardan bir sipariş veriyorum toplam 2 kalem ve 5 parça siparişi verirken not bölümüne yazıyorum yekpare Kargoya verilsin, güvenmiyorum birde telefon la görüşüyorum gene kız çıkıyor bir abi bir beyfendi diyen ona da ayrı izah ediyorum Tamam mi Tamam. Kargo geliyor 1 kalem Hadi diyorum olur diyorum arıyorum faturayi veDe kalan siparişleri De istiyorum... Tekrar kargo veriliyor 3 gun sonra kargo geliyor gene karşı ödemeli. Ya arkadaş nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir şirket politikası. Bakınız kesinlikle mevzu para mevzusu değildir 2. KEZ yapılmistir Bu olay haricinde. Uzatmaya gerek Yok hilel av sahibi bilgisi dahilinde olduğuna inanmıyorum. Çalışanları kesinlikle sorumsuz ve bilgisiz. Ama benim için hilel av defteri kapanmıştir... -
çok güzel bir gün olmuş. devamını bekleriz.
-
güler yüz + ilgi ve alaka = aksu av
-
hatsan jsb 18 gr kulandim çok memnun kaldım ezilmesi çok güç çünkü etekler 16 gr göre epey kalın. Acaba kırmızı kutular da aynımi ?
-
Ben 5.5 olanını hatsan mod 125 te dememiş Hiç memnun kalmamıştım. Cricket aldım elimde kalan pro hunter pro magnum saçmalari 12 lb ta atış yaptığımda inanılmaz bir tur atığıni gördüm havada iken dürbünden. Önermiyorum fiyat ucuz tabi ki muadillerine göre.
-
çok zevkli gözüküyor aslında kafa kamerası çok orijin olur buna hayırlı olsun.
-
orada biri 265 bardan 165 bar içinde 45 atış yapiyor bir diğeri ise 200 bar dan 100 bar mi olması lazım fsb hızları ortada birde atışlar arasında istikrar söz konusu. Matador ve cricket arasında hava tüketimi veDe stabil atış çizgisini gösteriyor. Çokta arapça bilmeye gerek Yok az da ing. Patlatmiş zaten çok komik aksan zaten hahaha
-
bizim kuveyt li arkadaş cricket ile 275 metreye atış yarıyor. Dün paylaştı Ben cepten link kopyalamadim bilgisayar başında olan arkadaşlar ekleyebilir Youtube cep için olan link veriyor. Oraya bir bakın. Birde matador ile cricket karşılaştırması var bir önceki video da oda ilginç sonuçlar var matador severler üzülebilir yanlız
-
cok fazla abartilan silahlar. Kesinlikle o paralari haketmiyorlar.
Bence yanılıyorsunuz, cricket elinize aldınız mı? yanlış anlamayın sizde lütfen
-
cricket .25 De göz geçirin.
Energy 47 ft/lbs
RESIM için https://www.airgunturk.com/www.topairgun.…25ShotCurve.gif -
yeni gördüm konunuzu tebrik ederim güzel grupman.
-
güzel grupman murat tebrikler Dostum.
-
Metehan teşekkürler video ile anladım tam olarak
-
Hobaaaa çok güzel olmuş.
-
Bence BMC
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Aslında hemen hemen tüm saçma çeşitleri De Bu fiyatı geçmemesi gerekir bence. 200 tane li olan 25 tl 500 lu 36 tl. arkadaş kutusu da iyi adamlar aynı anda kutuyuda bize satmış oluyor neden Yok bunun depozitosu. yurt dışında fiyatlar aynı ama alım gücü bakar san fiyat zaten ortada. Canım TURKIYEM hobi diye bir aktivite geçince cümlenin başına fiyatlar ortada. Yerli mali saçmalar keşke kendilerini geliştire bilse...