Çadırlarıda getirelim bence. c.tesi den gidip hiç geri gelmeyelim. orda kalırız.
Mehmet Bersel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
T12'nin muhteşem olmuş. Hem kundak, hem tüp.
Şu mangallı saclı buluşmalardan biz de mi düzenlesek yahu? 2. Çamlığın arkasında tavşan oluyor, et de hazır. =PGüveç getiriyim mi Ateşin içine gömeriz
-
Yazdıklarınızın birinin bile benimkiyle alakası yok ki Bu arada bu işin mühendisi baktı yazılarıma ve sizinkilere senin sevenin pek yok gibi dedi gitti
-
Helyum propandan daha hızlı yayılır buda daha çok enerji daha fazla çarpışma yani daha sıkı basınç. Kimyadan açıklayım mı? Propan bir doymuş hidro karbondur yani 3 Karbonlu ve 8 hidrojenlidir ama helyum son yörüngesinde 8 elektron bulundurduğu yani bağ yapmayan tek başına bir gazdır Propan 44 gram - Helyum 10 gram olarak hesap ediyoruz kimyada Şimdi aslında bunu denemek lazım
Deney No :01 Proje; Parçala Beni
Malzemeler; 2 tane psikolojik sorunlu kişi,Cenaze İmamı, Kahvehanelerden toplanmış cemaat , 200 bar propan gazı ve helyum gazı dolu tüpler .
Deney Sonucu; En çok parça helyum gazıyla ateş eden kişiden gideceğini gözlemlemek
*Her zaman önemli olan bu konuda, tüplere benim hesaplarıma göre kuru hava basılması ve aralıklarla içinin temizlenip kurutulması içinin nemlenmesinden dolayı metalin aşınacağından dolayı. Azot gazı aşırı uçuculuğuyla hemen donma etkisi yapıp metali soğutur ve o metal hemen havadan nem kapar buda metalin aşınmasına neden olabilir.
*Pnömatik mühendisi sibling(akrabam) dan (Ç)Alıntıdır
-
-
Beraber gideriz
-
Eğer armsanla arasında ciddi bir fark varsa ağanın eli öpülür
-
Bir Mustafa Serdar çağında yaşamak iyi birşey bide world kartım olsaymış
-
Skeet mi trap mı tam olarak bilmiyorum ama plak kırılan atışlar yapmak istiyoruz 3 tane tüfeğimiz var otomatik, bende otomatik istiyorum sizce ne olabilir? Armsan 612 güzel duruyor slug modeli mi yoksa normal namlusunu mu alacağım namlu boyu ne kadar olmalıdır? Bildiğiniz herhangi bir model olabilir, yada martin işlemeli tüfeklerde gerçekten hoş duruyor
-
Slug namlu ile normal namlunun farkı ne ki?
-
X50 5,5 varmış ama x20 5,5 yok, x20 çok rahat gamo ts10 ile 100 metreden şişeyi gıdıklar
-
Benim yerime Mustafa kankam kaldırdı Kısmetse buluşmada bende varım
-
Kıskanıyorum ama Cem abi ben geldiğimde hiçde bişey yapmadınız ne biliyim bi sanço panço gitar ekibi, boynumda güzel çiçekler, tropik meyveler kokteyllerr
-
Zaten yerimde duramıyordum ayaklandırdın abi beni işkembe çorbası içiyim bi gidiyimde
-
Güzelim tüfekleri ne hale getiriyorlar ya
-
Cem abi yarın yatıyorum, refakatçı kalsana
-
Ameliyat olurken geri döndü sgk karşılamadı vizem dolmuş bayramdan sonra vizeyi uzattırcam abi bu fıtık kaç günde iyileşir? hemen olursak ameliyatı
-
Aras kargo kullanınız firma değişti kara ortak çalışanları yani esnaf gibi işinizi görmeye çalışıyorlar sürekli spor silahı derseniz hiç sorun yaşamazsınız paketleme işine gelince ilk başta boş kısımlarına darbe alacak yerlere peçete - gazete kağıdı buruşturup koymanız lazım üstüne havalı naylonla 2 tur, ve inşaat straforuyla kenarlarını destekleyip koyarsanız sıkıca bir sorun çıkmaz. Yeri gelmişken söyleyeyim hiç bi yerde yine görmedim Faturayı devretmek için İşbu evrakta belirtilen tüm haklarımı ..... Kişiye devretmiş bulunuyorum. tarih imza . faturayı kargo irsaliyesinin yanına koydurun ki tekrar açtırmasın yolda maliyeciler
-
Bu arada buralardan bişeyler isteyen varsa söleyebilir hediye vermeyi seven bir insanımda
-
https://www.airgunturk.com/www.facebook.com' a üye ol. Ana sayfa yazısına tıkla üyeliğinle girdikten sonra sağ üst köşede arama var. Ordan Airgunturk yaz ara gelecek olan 2 tane grup var birisi ankara team biriside global olanı