Ekol Viper 4,5" nikelaj .50 magnum gibi duruyor
Mehmet Bersel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
El Mariachi gibi akustik gitar çantasında taşı abi dışı deri kaplamalı, tutma kolunun altınada bir tetik düşürücü tertibatı vede en önemlisi bi deri ranch çizme, krem rengi işlemeli panço, birde mexican şapka
-
Ben yükledimde abi kare şeklinde resim olursa yöneticisin zaten sen yüklersen daha iyi olur. Bende kendimi amele çavuşu yapacam
-
Ankara'da evimiz hazır abi ne zaman istersen bu arada şu ZOS'lasak diyorum bayram harçlıkları tatmin edici
-
3 günde yaklaşık 26 üyeye ulaştık Fakat forumda pek facebook da takılan yok galiba. bu arada cahit abi süper çalışıyor. Net görüntülü bi airgunturk logosu gönderebilen olursa çok iyi olur gerçekten
-
Röhm' ler var ama biraz pahalı. Alternatif olarak Voltran'lar düşünülebilir.
+1 Mustafa doğru söylüyor ama tavsiyem blow magnum 5 patlar 2 tane alın bide kemer sırayla saydır süper oluyor çokda ucuz 70 -80 civarı 500 liradan daha iyi
-
Blow f92 siyah kenarlarında beyaz yazıyla yazılmış f92 yazıyor ben yere düşüp kırılan kurusıkıya şahit oldum tavsiyem sadece size zoraki olabilir
-
daha önce silahçıda çalışmış biriolarak size Blow f 92 modelini öneriyorum kesinlikle tutukluk yapmayacağını garanti ederim ses mermilerinde konik daralan namlusu yüzünden 2,5mt tahrip gücü olan cs gaz mermilerinde 6 mt menziliolan işaret fişeği atabilen ve baretta 92f takliti olan bi silahtır
Elimizde 2 tane tabanca var ve ilki 60 mermiden sonra tetik düşmedi sıfır tabanca Silah metal bile değil çok değişik bir dökümü varmış.
-
Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum; küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden. Herkese iyi bayramlar
I
-
Bence hobi yada spor olmaktan çıkmış yaşam stili olmuş Kadir abimde. Sana çivi tabancası alacam abi üstünede bi kızak kaynatırız 3 taraflı tak aynı ekipmanı üstüne koy içine yarım kilo 5 lik çiviyi bide kompresör 100 mtden balon patlatır walla, aynı sistem dükkan içinde geçerli
-
Bizim ordaki tüm rehberlere davet gönderdim
-
Herhangi bir facebook üyesi "Arama" bölümünden AirGunTürk yazarak Grubumuza üye olabilir. Saygılar
Araştırdım daha önce kurulmamış Sadece ankarateam vardı genel olarak bende kurayım dedim
-
Pellet kaç grains bide ona bakmak lazım
-
Pirinç atıyor bunlar kanımca 1500 fps demek ruger m77
-
Tüfek iyi birşeye benziyor gibi 4,5 ayarında kalitesi olsa yeter zaten bu arada komando avın satış sitesi milattan önce kalmış gibi 6 sıfırlar halay çekiyor resmen Kadir abi zaten bir ürün çıkınca aldın aldın yoksa satılmaya başladı mı ortalık karışıyor şu at44 lerin yanında tüfek hediye ediyorlardı ya bi zamanlar 800 liraya o sıralar kaçırdık tabi
-
X50 5,5 kesin bende alırım combo paketi 500 liraya kadar çalışır benden
-
Bende geliyim miii??
-
Niye almaya gidiyorsunuz ki yatagundan istediğinizi alın kapınıza kadar gelsin başka sitelerde olabilir ama daha sonra paketleme hatasından dolayı pelletler ezilmiş kutu yamulmuş gibi şikayetleriniz olmayacaktır
-
Eğer tüfek gerçektende eskiyse Mustafa Bey airgunturk adına havalı tüfek müzesi kurmayı planlıyordu oraya hediye edebilirsiniz. Yada tüfek hakkında kendisinden yardım alabilirsiniz.Saygılar
-
Elinize düşecek adamı düşünemiyorum perte çıkar valla